A+ A-

Céges buli

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Céges buli. Már akkor kiszúrom, mikor belépek a terembe. Nem jóképű, nincsennek kidolgozott izmai, de mégis, mágnesként vonzza a tekintetem. Legszivesebben odamennék hozzá, de jólneveltségem tiltja, hogy letámadjam.
Nézem, nem tudok uralkodni magamon, s Ő is észreveszi. Rámemeli a tekintetét, s én szinte beleszédülök csokiszín szemeibe.
Zavaromban lehajtom a fejem, és úgy teszek, mintha, nagyon érdekelne mit is hord össze nekem az osztályvezetőm. Már nem merek ránézni, a felettesem jóindulatú arcát fürkészem.
- Egy kollegina, akit még nem ismerek - rezzentett fel egy mély hang az unalomból. Hátra sem fordulok, mégis tudom, hogy Ő az. Felnézek, Ő lemosolyog rám, és elolvadok.
Amikor kölcsönösen bemutatkozunk, jövünk rá, hogy naponta többször is beszélünk mostanában. Valaki mindig keresi a másikat, valamilyen buta látszatindok miatt.
Hamar kettesben maradunk, s nem is éredekel igazán, van e ott más is rajtunk kívül. Magamba szívom az illatát, a hangját, a mozdulatait, a nevetését. Elvarázsol férfias lénye.
Mikor felveti, hogy induljunk el, azonnal beleegyezem. Az útra nem is emlékszem, de természetesnek veszem, mikor nála kötünk ki. Ahogy a szobába lépünk, a kedves, flörtölő férfi átváltozik.
A kezem után kap, a kézfejem, a csuklóm simogatja, nem tudván, hogy kifejezettn érzékeny vagyok rájuk. Közben mély, vibráló hangján bókol. Beleszédülök a figyelmességbe. Mint akit megbabonáztak, hagyom, hogy simogatni kezdjen. Érzem, ahogy forrósodni kezd a testem. Szeme a számra tapad, dicséri formáját, s kíváncsi ízére is.
Kezdek életre kelni, bár érzem, bármilyen női trükkel is próbálkoznék, szánalmas lenne, ezután a csábítási jelenet után, amit Ő előadott. Már tüzel a testem, mikor végre megcsókol. Nyelvével körbesimítja ajkam vonalát, kinyíllik a szám, de elhúzódik, mondván, engedjem, hagy kényeztessen. Marokba szorul az öklöm, ahogy nő bennem a vágy. A szájába sóhajtok. Megcsókol. Keze nagyon finoman érinti nyakam érzékeny bőrét, mintha csiklandozna, pedig csak a vágyat szítja bennem. Aztán egyre lejjebb cirógat, egész a mellem vonaláig. Tapasztalt kezében az eddig is érzékeny bőröm önálló életre kel. Kibújtat a felsőmből, ügyesen kikapcsolja a melltartómat, kezeibe veszi a mellem, és masszírozni kezdi. Ajka lesiklik a nyakamra, simogat nedves, izgató nyelve. Hátrahanyatlok a kanapén, ő mellém térdel a szőnyegre. Egy pillanatig sem hagyja abba a simogatást, szája pedig követi ujjai útját. Beleőrülök szinte, annyira lassan köröz a bőrömön, s nagyon is tudja mit csinál, érződik a mozdulatain.
Nyelve a nyakamról a mellemig csúszik, s először nagy, majd egyre kisebb körökben cirógatja végig a halmokat. Mikor bekapja a mellbimbóm, és szopni kezdi, a hajába markolok, s próbálom eltolni a fejét, mert olyan erősen hat rám, hogy azt hiszem belepusztolok. Másik keze egyre lejjebb simogat. Mikor a hasamnál jár, elidőz a köldökömnél, aztán kicsit kijjebb, a csípőmnél, az oldalamnál kényeztet. Ajka elszakad a mellemtől, végignyal a hasamig, egészen a csípőcsontomig, majd hasra fordít.. Ujja végigzongorázik a gerincemen, meg - megnyomva pontokat, amik felérnek egy - egy villámcsapással a testemben. Mikor ugyanezt a nyelvével csinálja, lúdbőrös leszek. Hallom a hangom, de magam sem hiszem, hogy én lennék az, aki így nyöszörög, és liheg.
Amíg csókolja a völgyet, ami összeköti a fenekem és a hátam, addig keze már a fenekem masszírozza. Nyelve egyre lejjebb és lejjeb csúszik, olyan lassan, hogy félek, belehalok, mire célba ér. Széthúzza a fenekem, és az ánuszomtól kezdve, a gátomon át egész a csiklómig nyal. Szeretnék megfordulni, de csititgat, hogy ne rohanjak előre. Még vagy háromszor végighúzza nyelvét, aztán ajka a fenekem aljához vándorol, ahol összeér a combommal. Azt kis vágást izgatja felváltva, hol az egyiket, hol a másikat, míg ujjai a gátam környékén simogatnak, sem a hüvelyemhez, sem az ánuszomhoz nem érve.
Mikor abbahagyja, kell egy kis idő, míg magamhoz térek. Ülő helyzetbe húz, ő elém térdel, és széttárja a combjaimat. Kijjebb húz, hogy feje a vénuszdombomhoz minnél közelebb legyen.
A térdemtől kezd el simogatni, egész lassan, lihegve kérem, hogy gyorsítson de még lassabb tempóra vált. Remegek a vagytól, tombol bennem, a feloldódást sürgeti. Tudom, hogyha a csiklómhoz, vagy a hüvelyemhez érne, elélveznék. Már a combom felső felét nyalja körkörösen, egész közel a vénuszdombomhoz, de bárhogy kérem se hajol már végre oda, és okoz nekem kielégülést.
- Szeretnél már elélvezni? Szeretnéd, ha már végre átjárna az orgazmus örvénye? - emelkedik fel hirtelen. Hangom sincs, csak bólintani tudok.
- Jó - feleli. - Akkor tegyél érte. Mutasd meg mit tudsz akkor lesz folytatás.
Mint akit jéghideg vízzel forráztak le, ülök egy ideig, és először fel sem fogom, mit mond. Aztán megértem. Nagyon dühös leszek, a kielégülés utáni vágyam összekeveredik az indulattal. Lélegzem párat, hogy kicsit megnyugodjak, majd hozzá hajolok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2013. 12. 18. szerda 07:46
Tetszik
#10 v-ir-a 2013. 06. 27. csütörtök 22:39
nagyon jó smile
#9 genius33 2013. 03. 26. kedd 09:37
Egész jó smile
#8 ABsolult 2003. 03. 15. szombat 13:24
Nem ez a ledontom az agyra es szetkurom az agyat tipus. Nekem bejon
#7 PiercingGirl 2003. 03. 14. péntek 20:06
Csucsszuper !!! :))
#6 bill 2003. 03. 13. csütörtök 12:21
Izgi:) teccik
#5 pajzáneye 2003. 03. 13. csütörtök 08:05
Izgalmas kis játék. Tetszett.
#4 Süni 2003. 03. 13. csütörtök 07:45
Nem egy nagy durranás, jó közepes.
#3 Ildica 2003. 03. 13. csütörtök 05:19
Hmmm nekem is tetszett.:)))
#2 Moncsi 2003. 03. 13. csütörtök 02:39
Nekem tetszik :)
#1 Törté-Net 2003. 03. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?