A+ A-

Fantázia 1. rész

A mobilom rezegni kezdett a zsebemben. Némára volt állítva, mert egy értekezleten voltam ahol nem illik, hogy csengjen, de így legalább utána tudom, hogy ki keresett. Mivel pont a makkomnál volt, egy kicsit fészkelődtem, de pár csengés után abbahagyta. Kár-gondoltam magamban- úgyis régen kényeztették a farkamat! Az értekezlet dög unalom volt, mindenki a saját fontosságát ecsetelte, így más dolgom nem lévén elkalandoztak a gondolataim.
13 nappal ezelőtt furcsa élményem volt. Az utcán összefutottam egy gyerekkori pajtásommal. Sokat lógtunk együtt régen, de az élet elsodorta egy másik városba, így nem nagyon találkoztunk. Természetesen beugrottunk egy sörre, megbeszélni az elmúlt 10 évet. Elmondta, hogy megnősült, amit eléggé furcsállottam. Mindig is az járta róla, hogy biszex (érdekes módon ez közöttünk nem volt téma), és hogy eléggé extrém a srác. Hirtelen az órájára nézett, és azt mondta, hogy mennie kell, de ha van kedvem, este ugorjak fel hozzájuk vacsorára. Mivel éppen semmi dolgom nem volt, no meg a hűtő is üres volt, a pizzát meg már nagyon untam, elfogadtam a meghívást. Mitagadás a feleségére is kíváncsi voltam. Vettem egy üveg bort, egy csokor virágot, és a megbeszélt időpontban becsöngettem a házuk ajtaján. A külvárosban laktak, csendes kertvárosi környezetben, egy nem nagy, de takaros kis házikóban. A barátom nyitott ajtót és mosolyogva tessékelt be a házba.
-Gyere, ülj le! Mindjárt kész a vacsi!
-Köszi! Feleséged a konyhában sürgölődik?
Furcsán rám mosolygott és bólintott, majd egy mozdulattal a konyha felé intett. Fogtam a virágot és benyitottam. A földbe gyökerezett a lábam. Nem csak azért, mert ismertem a feleségét(fel sem tűnt, hogy nem említette a nevét, de azt hittem, hogy nem ismerem), hanem attól is, amit láttam. A felesége Éva a legszebb lány volt az osztályunkban. Majdnem 180centi magas karcsú fekete hajú bombázó volt. 10 év alatt se sokat változott, csak a csípője lett egy kicsit kerekebb és talán a melle egy picit megereszkedett-volt összehasonlítási alapom, hiszen számtalanszor lestük a lányokat az öltözőben. Mindezt azért láttam ilye jól, mert meztelenül volt a konyhában. Nem viselt semmit, csak egy nyakörvet, amiről a póráz egy kifeszített drótkötélhez volt erősítve, ami átlósan vezetett a konyhában. Így mindenhová elért de nem tudott a konyhából kimenni. Dadogva kértem elnézést, ki akartam fordulni a konyhából de a barátomba ütköztem.
-Mi... elnéz... bocs
-Ne dadogj! Csak egy kicsit rossz volt, így meg kell büntetnem ma este!
-De hát...
-Ne törődj vele! Gyere, igyunk egy konyakot!
Elhűlve követtem a szobába, ahol egy másik megdöbbentő dolog fogadott. A szoba közepén gyönyörűen lakozott fából egy kereszt alakú asztal volt, a szárak végén, és a közepén vastag szíjakkal. A barátom leültetett és konyakkal kínált. Nem mondom jól esett, egy húzásra le is hajtottam.
-Mit művelsz Évával?
-Tudod, rossz volt, nem készítette elő rendesen a vacsorát, ezért ma este megbüntetem!
-De hát nekem ehhez mi közöm? Miért akkor, amikor én itt vagyok?
-Éppen azért! Így nagyobb a büntetés! De ne vesztegessünk erre szót! Hogy élsz mostanság? Kergeted a nőket?
-Hááát! Az igazat megvallva pár hónapja már egyedül vagyok, rá kell fanyalodnom a Marok Marcsára!
-Te szegény! Pedig soha nem volt gondod a nőkkel! Mi történt?
-Hosszú... Ne is beszéljünk róla!
-Ok ok. Na vacsizzunk!
Felállt, kiment a konyhába, majd egy pillanat múlva visszatért. Mögötte jött Éva és némán, meztelenül el kezdte megteríteni az asztalt. De csak két terítéket helyezett az asztalra. Mikor az asztalhoz ültünk szó nélkül behozta a vacsorát. Isteni volt, de nagyon nem értettem a helyzetet. Mikor megkérdeztem tőle, hogy miért nem eszik, a barátom válaszolt helyette.
-Mindjárt fog, ne félj!
Azzal intett Évának aki térdre ereszkedett, és az asztal alá kúszott. Zipzár recsegését hallottam, majd halk cuppogó hangot az asztal alól.
-Csak óvatosan! Ne harapj te szuka!
Megdöbbentem.
-Mit csinálsz???
-Semmit! Etetem! Ma este csak gecit ehet!
Benéztem az asztal alá, és attól, amit láttam el kezdett mocorogni a farkam. Éva ott guggolt a barátom ölénél, és a gyönyörű arca kidudorodott attól a fasztól amit szopott. A feje ritmusosan járt le föl, mígnem halk hörgéssel, barátom a szájába élvezett.
-No ez megvolt! Éhes vagy még szuka?
-Igen
Hangzott a halk válasz.
- No akkor fordulj, van még itt fasz amit szophatsz!
Ezzel átpenderítette hozzám a feleségét. Tiltakozva akartam összezárni a lábam, de Éva feje már a térdem között volt, keze a nadrágom gombjain. Pillanatok alatt kinyitotta. Meg próbáltam felpattanni, de a barátom visszanyomott.
-Csak nem akarod, hogy éhen maradjon?
Nevetett és elhúzta a kezem. Persze az a férfi vesse rám az első követ, aki ellen tudna állni egy fekete szépség szájának a farkán! Finoman szívogatta, benyálazta mindenütt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2018. 01. 20. szombat 08:37
Izgató lett és folytatást szeretnék 9p
#8 A57L 2014. 03. 22. szombat 07:16
Nagyon jó történet.
#7 Dr Csandra 2003. 03. 7. péntek 09:03
Köszi a bíztatást, és a kritkákat! Elvileg elküldtem már a folytatást is(legalább is úgy emlékszem)! Egyenlőre most ennyi
Sziasztok
Dr Csandra
#6 TheChronic 2003. 03. 6. csütörtök 15:44
Jó.Felfedezte magában az eddig rejtve maradt homo hajlamot,és megpróbálta élvezni a dolgot.Ilyen helyzetben nincs más.
Végre erre a rejtett hajlamra is rávilágít valaki egy jól megírt történetben.
Folytatást!
#5 godfather 2003. 03. 6. csütörtök 13:37
Jo a tortenet, foltasatok.
Egyébbkent en is csak az elotem levokhoz csatlakoznék, lenne utana harom CSUNYA hulla!!!
#4 Armando 2003. 03. 6. csütörtök 01:11
A sztori nem rossz, de a srác helyébe azt hiszem, az egész társaságot felkoncolnám. Na jó, Évi maradhatna mellettem:-))
#3 fred 2003. 03. 5. szerda 20:36
Ha velem tennék meg, örülnék neki.
#2 stabil 2003. 03. 5. szerda 11:42
ha valakik velem ezt megcsinálnák, másnap már nem élnének. ez nem vicc.
#1 Törté-Net 2003. 03. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?