A+ A-

A rosszlány otthon

Gerda vágyakozva várta haza kedvesét. Vágya fokozódott, miután kigondolta, hogy ma valami különlegeset, szokatlant kell kapnia. Gondos tervet alkotott, precíz koreográfiával. Egy kád habos vízben született a terv, miközben a forró víz körülölelte formás testét. Először is kell egy jelmez. Fekete, alig takaró tangát húzott, szoros fűzővel, fekete csipkés szélű harisnyával. Fésülködés közben nézte magát a tükörben és az járt a fejében, vajon eléri - e a kívánt hatást. Jóízűen felnevetett, hisz ez nem is kérdés...férje kívánta őt az első naptól kezdve, amikor meglátta és ennek már sok - sok éve. Feltett egy feltűnő sminket, hisz ma a rosszlány szerepe az övé és locsolt magára egy némi édes illatot abból a parfümből, aminek Zoltán soha nem tudott ellenállni. A hálószoba már készen állt, fekete szaténba burkolva az ágyat. Gerda ráfeküdt és megcsörgette párját.
- Szia kedves, mikor jössz? Ne késs, nem érek rád egész este, más is jön ma még. Viszont téged kívánlak és akarlak, úgyhogy gyere már végre, hadd dugjunk egy keményet... - szólt az üzenet a döbbent Zoltán fülébe.
Amíg Gerda Zoltánt várta, játszott...buja gondolatok között próbálta kitalálni, vajon mit fog tőle kívánni a másik. Mi az a titkos vágya, amit a feleségének nem, de tán a szerepben kurvát játszó asszonynak elárul...Miközben ezen gondolkodott, önkéntelenül kezébe akadt az a formás, nem túl nagy vibrátor, amit nemrég együtt választottak. Már a tapintásába beleborzongott, hiszen jól tudta mekkora gyönyört tud adni az elemes szerkezet. A másik keze a mellére tévedt, cirógatta, becézte, a testápoló olajtól kissé még sikamlós bimbókat. Nem maradt válasz nélkül a becézés, a mellbimbókból elindulva forró bizsergés indult meg a hasa, majd az ágyéka felé. Halkan felnyögött, ennek az érzésnek soha nem bírt megálljt parancsolni. De miért is tette volna? A bekapcsolt vibrátorral végigcirógatta testét, a nyakától indulva, a mellén elidőzve. A sürgető érzés azonban nem hagyta nyugodni, hogy a vibrátor a nedves puncijába kerüljön végre, kitöltve azt a tátongó hiányérzetet, ami kezdett rajta elhatalmasodni. Könnyen csusszant a szerszám a nedves ajkak közé, és a vibrálása átterjedt a teljes testre és valami olyan lavinát indított meg a gyönyörök gleccserein, ami akadály nélkül zúdul tovább. Gerda egyik kezében a vibrátort tartotta, másikkal pedig csiklóját simogatta, erőteljes körkörös mozdulatokkal. Tudta nincs sok ideje a férje hazatértéig, így nem sokáig húzta a dolgot. Ismerve saját testét gyorsan rátalált arra a ritmusra, ami a megnyugvást hozó kielégülést hozza. Rövid idő múlva olyan kéj szaladt végig a testén, hogy önkéntelenül ívben feszült meg a nő teste, kitárulkozva hálószobája magányában. Remegett, percekig remegett a heves orgazmus után, élvezve minden utórezgését, amit a hüvelyéből szép lassan kicsúszó vibrátor okozott.
Ebben a percben hallotta a kulcsot a zárban. Gyorsan összeszedte magát és ugyan kissé bizonytalanul, de felállt és az ajtóhoz sietett. Nyakkendőjénél fogva behúzta Zoltánt a lakásba és szigorúan így szólt.
- Késtél drága, ez nem szép drága. Így az egy órádból már csak fél van hátra. Úgyhogy gyere most és rögtön. Mire vágysz kedves kuncsaft? Az árfolyamokat tudod, jársz ide régen.
Mindeközben gyors kutató ujjakkal hámozta ki kedvesét ingjéből nadrágjából és halvány félmosollyal nyugtázta Zoltán meghökkent kifejezését, mely hamar átváltott sóvár, kívánós ábrázattá.
- Hogy mit is akarok? - kérdezte - hmmm, tán először azt az édes szádat a farkamra, azt mindennél jobban szeretem. Szopjál le kérlek, erősen, keményen.
Gerda meglökte kicsit Zoltánt a mellkasán keresztül, aki így hanyatt huppant a fekete szaténlepedőn széttárt karokkal. A férfinak tetszett a játék. Imádta feleségét, de mint a legtöbb férfi, ő is eljátszott a gondolattal, hogy milyen is lehet egy hivatásos rosszlány. És lám, a rosszlány a hálószobájában termett...Nem is jutott tovább ebben a gondolatban, mert forró ajkak vették kezelésbe a már amúgy is álló farkát. Először valami lágyat, puhát érzett, épp csak az ajkak becézését, játékát, mintha azok ismerkedni akarnának a formás és méretes szerszámmal. Majd a nyelv is beszállt a játékba, kutatta végig minden négyzetmilliméterét a makknak, gondosan megvizsgálva a végén lévő érzékeny rést is.
Gerdának nagyon ügyes szája van - gondolta magában a férfi. Egyszerűen megőrjít azzal, hogy a kezét a hasamon nyugtatva, csak a száját használja, hol éppen csak súrolva érintve a farkam, hol meg szívva, szopva azt erősen, keményen. És a látvány...egek, nincs a világon jobb dolog annál, mint amikor egy élvezetet okozó nő még mérhetetlenül élvezi is amit csinál. Beletúrt az asszony hajába, amivel egy kemény szopást provokált ki. Szívták, szopták, imádta minden mozdulatát. De másra is vágyott. Elhúzta a nő fejét, aki egy nagy cuppanással le is vált a szerszámról és várakozásteljesen a férfira nézett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 25. szerda 07:02
Nem kell magyarázkodni! Én meg az olvasását élveztem. Ha én lettem volna ott, még lukat is cseréltem volna...
#3 Anonyma 2007. 07. 20. péntek 22:51
Mármint az írását.
#2 Anonyma 2007. 07. 20. péntek 22:51
Sziasztok, lányok fiúk, hogy tetszik? Sosem írtam még ilyent. De élveztem. :)
#1 Törté-Net 2007. 07. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?