A+ A-

Nosztalgia

Van egy srác, akivel rettenetesen utáltuk egymást. Olyan szinten, hogy ahányszor összeakadtunk társaságban, mindig csak fikáztuk a másikat. A többiek teljesen ki voltak tőlünk akadva, mert mindig elmérgesítettük a hangulatot. Ez odáig fajult, hogy vagy egyikünket, vagy másikunkat hívtak csak bulizni, mert hajlamunk volt rá, hogy elcsesszük a hangulatot.
Sajnos megszakadt a társasággal a kapcsolatom, mert leérettségiztem és más városba kezdtem élni a nagybetűs életet. Az 5 éves érettségi találkozó jó alkalom volt arra, hogy a régi bandát is összehívjuk. Ment a szervezkedés, hol is legyen a buli, végül a régi nagy ellenségem nyaralója lett a kiszemelt objektum, ahol megejtettük a bulit. Volt, akikkel 5 év alatt is tartottam a kapcsolatot, de az ellenséget (hívjuk Norbinak) 5 év után először láttam. Azért erőt vettem magamon, és elmentem, elvégre nem kell nekem feltétlen beszélgetnem vele.
Azon a napon tipikusan júniusi fülledt meleg éjszaka volt. Nem is sok mindent vettem magamra, csupán egy világoskék trikót a fehér melltartó fölé, és egy könnyű orkán anyagú szintén kék nadrágot, amibe szerencsésen beleizzadtam, mire odaértem.
Már a buszmegállóból lehetett hallani, hogy igencsak nagy a buli hangulat. Csengetésemre senki nem nyitott ajtót, valószínűleg azért, mert meg sem hallották, viszont az ajtó nyitva volt, így nem zavartatva magam léptem be a házba. Mintha visszacsöppentem volna az 5 évvel ezelőtti jó kis bulis világunkba. Kati, egy nagyon kedves, még máig jó barátnőm vett észre és jött oda hozzám. A nyakamba borult, amit mások is észrevettek, és sorba odajöttek üdvözölni. Valaki egyből a kezembe nyomott egy üveg sört, jó hideg volt, hálásan kortyoltam belőle egy nagyot. Egymás szavába vágva egyszerre kezdtünk beszélgetni. Nem kellett sok idő, és mindenki egy helyen ült - állt, és a régi szép időket kezdtük el kitárgyalni. Bármennyire is jól éreztem magam, azért kíváncsi voltam, hol is bujkál a házigazdánk Már éppen kérdezni akartam, mikor bejött a kertből 2 srác. Az egyik az ex kedvesem volt, az első nagy O életemben, a másik pedig Norbi az - ellenség.
Teljesen el voltam hűlve attól, mennyire megférfiasodott Norbi (az exem mindig is az volt, nem hiába szúrtam ki már gimis koromban). Hosszú haját levágatta, most egy - két fürt göndörödött a tarkóján, és a tekintete is valahogy keményebb
lett. Veszélyes szikrák táncoltak benne, ahogy csúfondárosan rám nézett.
Bennem, abban a pillanatban indult el valami, ahogy végignézett rajtam és
mosolyra húzta, vékony, szép vonalú ajkát. Nem is igazán figyeltem a régi barátomra, aki odajött és oda - vissza dicsért, hogy kikupálódott az a 18 éves fruska, akit utoljára látott.
- No ez igaz - szólalt meg Norbi is, bőr borzongtató hangján - Még a végén el kell ismernem, hogy Kingából végre nő lett.
Többen felnyögtek, emlékezve, mi következik most, ha felveszem a kesztyűt. Mielőtt visszavághattam volna, a lányok kihúztak a kertbe, ahol szinte remegtek a fák levelei a hangos, ütemes zenétől. Táncolni akartak, így egy hajtásra lehúztam a maradék sörömet, és táncolni kezdtünk. Elbódított az éhgyomorra ivott sör, a zene, a régi feeling.
Néha - néha a fiúkra pillantottam, akik igencsak sűrűn váltogatták a sörösüveget.
S bizony néha rátévedt a tekintetem Norbira is, aki mintha tudná, hogy felforrt tőle a vérem, viszonozta minden pillantásomat. Egy idő után nagyon megszomjaztam, így a ház belseje felé vettem az irányt, hogy megkeressem a konyhát, pontosabban a hűtőt. Gond nélkül megtaláltam, és egy nagy bögre jégbehűtött bólét szedtem magamnak. Éppen belekortyoltam, mikor meghallottam Norbi hangját, közvetlen a hátam mögött.
- Nem hazudtam, valóban nagyon jó nő lett belőlled - suttogta már - már a fülembe. Beleborzongtam, ahogy lehelete végigborzolta a tarkómat. Megfordultam, s ott találtam előtte magam, közvetlen közel. Szememmel egy vonalban volt a szája. Elemi erővel tört rám a vágy, nagyot nyeltem, és próbáltam volna hátrálni, de csak azt értem el, hogy beleütköztem a hűtőbe.
- Akarsz még valamit? - kérdeztem sután. Mintha elfújták volna minden magabiztosságom, nagyon hülyén éreztem magam. Nagylány voltam, tudtam, miért érzem görcsben a gyomromat.
Norbi a szemembe nézett, majd le a számra, aztán az eléggé közkinccsé tett nem kicsi melleimre.
- Már régen is izgatott, milyen lehetsz az ágyban? Szívesen kipróbálnálak, te mit szólsz hozzá?
Nem igazán várt a válaszomra, hisz, ordított rólam, hogy mióta megláttam, úgy viselkedek, mint egy tüzelő szuka. Hozzám hajolt, és megcsókolt. Azt hittem, lerohan, de nem így tett. Inkább csak játszott az ajkával és a nyelvével. Felizgatott, ahogy szám minden apró részét körbesimogatta. Hozzásimultam, és átöleltem a derekát, ő pedig magához húzott, és kicsit beleharapott az alsó ajkamba. Egyszerre bújtatott ki a felsőmből és a melltartómból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Teknősbika 2003. 02. 17. hétfő 13:03
oh, kellemes emlékeket ébreszt bennem...
nagyon életszagú, teljesen reális...
bár lehetett volna fokozni az izgalmakat úgy, hogy a fickó otthagyja a csajt, miután a lány elélvezett, ő meg még nem...
igen komoly háborúnyerő dolog ez...
meg még álmodozni egy kicsit volt osztálytársnőimről...csak sajnos, akiket utáltam, azok igen rusnyák még mindig...
#7 Lupuss 2003. 02. 14. péntek 13:33
Nekem tetszett..életszagú..:))
#6 johnnyq 2003. 02. 13. csütörtök 19:11
No.1
#5 Tibor 2003. 02. 13. csütörtök 15:06
nevetséges......
#4 Dorenno 2003. 02. 13. csütörtök 07:56
Szerintem egy kicsit több érzelmet is mutathatott volna a srác... Úgy viselkedik mint gy diktátor. Ha régen tényleg utálták egymást, a csaj ezt nem hagyná. 6p
#3 Ildica 2003. 02. 13. csütörtök 06:02
Kellemes történet,és igazán ellentmondásos...de ma mindenkinek ment a busza,vagy nekem tünnek rövid szösszeneteknek a történetek? :)
#2 Masterboy 2003. 02. 13. csütörtök 02:47
kellemes törté-net, tetszett! föleg a mondanivaloja az ami bejött! make love not war! - szeretkezz ne háboruzz! ezt tanácsolom mindenkinek! :))))
#1 Törté-Net 2003. 02. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?