A+ A-

Anna

A házibuliba egy régi barátom hívott el. Örömmel mentem, mert éppen egyedül voltam és remek alkalomnak látszott megismerkedni egy helyes fiúval. Elég vegyes társaság jött össze, hiszen a barátom régi és új barátait, ismerőseit, kollégáit is elhívta. A hely maga nem volt rossz, egy kertes kisház, elő és hátsó kerttel is, nagy helyiségekkel. Túl sokan ugyan nem voltunk, de a barátomon kívül mindenki ismeretlen volt.
Gondoltam, ha másra nem is lesz jó ez a buli, legalább lesz egy kis jó tánc, na meg persze, ha úgy alakul, pasizom is kicsit. Na, tévedtem, egyikre sem került sor, de az este olyan meglepetést tartogatott, amelyre álmomban sem mertem gondolni!
Annának a barátom mutatott be. Nagyon helyes lány volt, hosszú hajjal, nagy barna szemekkel, kedves arccal, jó alakkal. Úgy tűnt, ő sem baráttal érkezett, úgyhogy beszélgetni kezdtünk.
Annáról a beszélgetés közben kiderült, hogy nem csak nagyon csinos, ráadásul értelmes, közvetlen lány is. Alig éjfél előtt már úgy csevegtünk, nevetgéltünk, mint régi ismerősök.
Éjfél után – pezsgő, BUÉK, puszi - puszi. Éppen elkezdődött a nagy össznépi táncolás, amikor Anna szólt, hogy neki nagyon melege van, sétáljunk kint a levegőn egy kicsit.
Kimentünk, de nem az előkertbe, hanem a hátsóba, hogy nyugodtan beszélgethessünk tovább.
Nem is tudom, hogyan történt. Talán én kezdtem fázni, ő pedig még nem akart bemenni a lakásba, ezért azt mondta, hogy melegít egy kicsit. Odalépett hozzám, megsimogatta a hátam, aztán hirtelen csak a meleg száját éreztem az ajkamon.
Ösztönösen hátra akartam lépni, elrántani a fejemet, hiszen én még sohasem csókolóztam lánnyal, de Anna nem engedett, átölelte a derekamat.
A nyelve körbetapogatta a számat, és behatolt a fogaim közé, és én megadóan tűrtem. Csodálatos érzés volt. Máshogy csókolt, mint a férfiak.
Aztán valahogy elragadott a hév. Vadul csókolóztunk, és közben simogattuk egymást. Anna keze lecsúszott a combomra és felhúzta a szoknyámat. Éreztem, hogy nedves a puncim, az agyamon meg a döbbenet miatt őrült gondolatok vágtattak át …aztán amikor az ujjait is megéreztem, már nem fáztam, és nem akartam szabadulni sem ebből az édes révületből.
A szoknya felhúzása után a végigsimított a fenekemen, és mire észbe kaptam, már a bugyimban volt a keze. Először a puncimon körözött az ujjaival. Aztán megéreztem, amint az ujjait a hüvelyembe dugta… már alig bírtam, majdnem elélveztem.
A sötétben nem láthattam az arcát, pedig szerettem volna tudni, Ő mit érez.
A szája édes volt, puha és a nyelve ott körözött az enyémen, miközben az ujjai hol a csiklómat simogatták, hol a hüvelyembe csúsztak.
Arra eszméltem csak fel, hogy hullámokban tör rám az élvezet.
Azt hiszem, tényleg megdöbbentem saját magamon. Elélveztem egy lány simogatásától, csókjaitól!
Alig bírtam magamhoz térni, miközben Anna karjaiban tartott és finoman csókolt.
De ekkor elkezdtem fázni és kértem Annát, hogy menjünk vissza.
Visszamentünk a házba, és a barátom integetett, hogy azonnal beszélni akar velem. Otthagytam Annát, és a barátomhoz mentem. Ő figyelmeztetett (azt hitte, még semmi sem történt!), hogy Anna leszbi, és úgy tudja, most éppen nincs senkije, lehet, hogy akar tőlem valamit. Persze kényszeredetten nevetgéltem a célzásra.
Miközben a barátommal beszélgettem, Anna eltűnt a buliról. Nem tudtam, hogy Ő is zavarban volt - e, de még csak el sem búcsúzott tőlem.
Nekem sem volt maradásom sokáig, még egy kicsit beszélgettem, de gondolataim máshol jártak, és hazamentem.
Másnap este – miután már nem bírtam tovább, olyan szinten felizgattak az átéltekről való álmodozásaim, gondolataim - felhívtam a barátomat egy mondvacsinált ürüggyel, és elkértem Anna telefonszámát.
Felhívtam Annát, hogy nem tudok magamhoz térni előző este óta, és szeretnék beszélni vele erről, mert velem még sohasem történt ilyen. Azt mondta, hogy ilyen beszélgetésekkel nem szabad várni és este ½ 9re el tud jönni hozzám.
Miután felhívtam Annát, alig bírtam magammal. Görcsben volt a gyomrom, a torkomban dobogott a szívem. Nem tudtam másra gondolni, csak az elmúlt estére, arra, amit Anna csókja, simogatása során áléltem… Újra és újra beleborzongtam, mikor eszembe jutott, hogy mit éreztem a karjaiban.
Anna kicsit hamarabb ide ért, mint 9. Mikor a kapun csengetett, már olyan izgatott voltam, hogy alig tudtam a kaputelefonon kiszólni. Elcsuklott a hangom, remegett a lábam.
Most is megcsodáltam: Annának nem csak az arca, de az alakja is gyönyörű, még női szemmel is. Ritkán történik ez meg velem, csak a tényleg szép, csinos lányokat tudom megdicsérni. De ő tényleg kivívta a csodálatomat…
Ahogy beengedtem, a szűk kis előszobában ügyetlenkedtünk, hogy a levetett kabátját a fogasra felakasszuk. Nem tudom, hogy ő zavarban volt - e, de a kabát levétele után hozzám hajolt és szó nélkül szájon csókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#30 listike 2014. 11. 26. szerda 12:45
Sablonos.
#29 zso 2003. 05. 4. vasárnap 19:18
joo
#28 zso 2003. 03. 22. szombat 14:55
jo
#27 Arletta 2003. 02. 28. péntek 14:04
Kedves Zita!
Megkérdeztem pár hetero meg bi barátnőmet, és maximálisan alátámasztják, amit mondtál. A nagyszájú, férfiasságukkal hencegő pasik a "bizonyítás" során szinte kivétel nélkül szánalmas teljesítményt nyújtanak. Talán épp ezért van nagy szájuk...
Egyáltalán, ha valaki nagyon bizonykodik, az mindig gyanús kicsit.
Legalábbis ebben egyetértünk!!

Szia: Arletta
#26 Zitababy 2003. 02. 25. kedd 18:16
Kedves Arletta!

Igen "összefutottam" néhány hozzászólásnál velük.Igazából Ők azok, akik szeretnének férfinek látszani, csak az életben vhogy ez nem jön össze nekik. Hát kompenzálnak a neten..
Arra még nem jöttek rá, h. az Igazi Férfi nem ott kezdődik. Még szerencse, h. én TUDOM!
De örülök, h. attól,h. Te meg én nem egyformán élünk, azért egyetértünk!!

Szia, Zitu
#25 Arletta 2003. 02. 23. vasárnap 17:02
Kedves Zita!
Örülök, hogy tetszett.
Ha netán vetted magadnak a fáradságot, és végigböngészted a fórumot is, láthatod, hogy van egy bizonyos férfi-típus (én csak macsónak hívom, mert ha megjelenésében és viselkedésében nem is az, de gondolkodásában igen), amelyik abban a hitben él, hogy a leszbik attól leszbik, hogy nem volt nekik jó egy férfival sem, de ez azoknak a férfiaknak a hibája, akikkel esetleg próbálkoztak, mert ha pont velük, akkor így meg úgy... Az a gyanúm, hogy pont a lényeget nem értik, azt, amit te az előbbi válaszodban leírtál. Képtelenek elfogadni, hogy vannak nők, akiknek egyszerűen nincs igényük férfira, sőt, kellemetlen nekik a frérfival való szex. Attól, hogy valaki testi felépítésénél fogva alkalmas a másik nemmel való nemi életre, még nem szükségszerűen jó is neki. És ezt a macsók képtelenek megérteni sajnos!

Arletta
#24 Zitababy 2003. 02. 20. csütörtök 17:58
Arletta: elolvastam a folytatást is, és tetszett!

Mancs: Köszi, amint lesz, igérem, leírom!

Dark Archon, Béla Atya:
nem hiszem, h. a leszbiséget hibaként lehetne definiálni! A leszbi az én olvasatomban teljesen normális, egészséges szexuális ösztönökkel megálldott lány (nem frigid, nagyon is kielégíthető!), aki nem a fiúk után vonzódik, hanem a lányok után. A bi lány meg a lányok, és a fiúk után is.
És szerintem egy nő, akit a pasi képtelen kielégíteni, max. elkeseredett - rossz esetben megkeseredett - lehet, nem feltétlenül leszbi. És nem hiszem azt sem, h. itt bármiféle próbálkozás "feladásáról" beszélhetnénk. Nekem egy esetem volt leszbi lánnyal, ezt olvashattátok ebben a történetben. Ő pedig egyáltalán nem akart pasival próbálkozni. És nem azért mert a pasikban csalódott.

#23 Dark Archon 2003. 02. 17. hétfő 08:51
Béla Atya: nem, amíg velem van, nem lesz. S ja, de, kicsit fordítva írtam :-) De szerintem az a nő "hibája" is. Valamint kommunikációs problémák. De hát akinek hús-vér fütykös helyett műanyag kell, hát tegye.
#22 jbbkb 2003. 02. 16. vasárnap 00:19
Elkérhetem a telefonszámukat?:DD
#21 Béla Atya 2003. 02. 15. szombat 21:36
Dark Archon! Lányokban én is csalódtam, buzi sem lettem. Nem tudom, a barátnőd leszbi lett-e. Nem azok lesznek inkább leszbik, akiket a pasik képtelenek kielégíteni? Azért a sztorinak megadok 9 pontot.
#20 Dark Archon 2003. 02. 15. szombat 19:26
Hát szerintem az lesz leszbi, aki képtelen egy pasit kielégíteni. S feladja az arra való kísérletet, hogy normális pasit találjon. Én is csalódtam már lányokban - mint ahogy sokan - de azért még nem leszek buzi.
#19 mancs 2003. 02. 15. szombat 06:27
Zita: annyira szimpatikus vagy, hogy megérdemelsz még 10 pontot! ;]
A folytatást várom/szerintem várjuk!

Puszi; mancs
#18 Arletta 2003. 02. 14. péntek 23:22
Kedves Zita!
A reakcióm nem attól volt olyan, amilyen, ami több mint 10 éve történt velem. Pontosabban: azért volt olyan, mert leszbi vagyok. Hogy a kettőnek, a régi eseménynek meg a leszbikusságomnak mi köze van egymáshoz, az más kérdés. A második ugyanis még nem szükségszerűen következik az elsőből, csak valószínüsíthetően egyik oka. De biztos, hogy nem az egyetlen.
Ettől függetlenül köszönöm, hogy elolvastad (remélem, a folytatást is!), és remélem, tetszett is.

Arletta
#17 Zitababy 2003. 02. 13. csütörtök 10:09
Kedves Arletta, köszönöm, h. válaszoltál. Tegnap este elolvastam, hogyan lettél leszbi, így mostmár megértem a reakcióidat a történetemre. Valószínűleg én sem kívánnék ilyen helyzet után férfit (is).

Valaki: nem minden férfi önző, érzéketlen, ezért nem leszek soha leszbikus.. Zita maradok.
#16 valaki 2003. 02. 13. csütörtök 09:05
Én örültem annak hogy Zita nem lett leszbikus. Bár férfi létemre nem értem miért van az hogy a férfiak csak önző, érzéketlen fatuskók az ilyen írásokban.

Zita! Maradj olyan amilyen vagy. Érezd jól magad mindenkivel.

8 pont
#15 Arletta 2003. 02. 12. szerda 21:39
Kedves Zita!
Számomra pont a befejezés bizonyította, hogy biszex vagy. És azt is, hogy Anna leszbi. Tudom, hogy amit kaptál tőle, az csodás lehetett. Én is voltam már hasonló helyzetben, és pont azért nem folytatódhatott, mert a partnernőm biszex volt, és pasis hármast kívánt. Csak egyet tudok tanácsolni: ha ilyen vágyaid vannak, ha szeretnéd egyszerre nővel és férfival átélni és élvezni a világ legcsodásabb jelenségét, biszex lányt keress a pasid mellé. Vagy egy biszex lánnyal keressetek pasit magatoknak.

Arletta
#14 Zitababy 2003. 02. 12. szerda 20:28
Kedves TheChronic,
Közhely: az igazság sokszor fájdalmas.
Nekem is fájt, hidd el, különben nem éreztem volna úgy, h. meg kell írnom!
De az is fájna, ha a barátom, akivel ugyan nem mindig találkozhatom, nem lenne. Ez a kettősség az egészben. Ő és Anna is a lényemnek egy másik részét képezik, nem pótolhatók, nem helyettesíthetők egymással, mással.

Különben nem küldtem el Annát. Ő nem akart már engem úgy, h. én továbbra is tartom a kapcsolatom a barátommal. És ez független attól, h. a közös (3asban) folytatott kapcsolatról mi volt a véleménye.

"Az egész véleményt a megdöbbenés és a tehetetlenség keserü érzése váltotta ki belölem."
Én is annak éreztem magam, mert bár az életstílusom szabad, de a helyzet korlátok közé szorított.
Talán túl sokat akarok,akartam (Annát és a barátomat is), de kevesebbel nem tudom beérni.

Azért köszönöm, h. írtál, és főleg azt, h. megpróbáltál megérteni.

Szia,Zita
#13 TheChronic 2003. 02. 12. szerda 20:03
Kedves Zita!

Akármennyire igaz is a befejezés,fáj.Ha a barátoddal nem mindig találkozhatsz,akkor vajon ér-e annyit,hogy miatta Annát küldd el.Tudom,hogy teljes ostobaság ezt így kívülröl megítélni,mert én sajnos még nem éltem át hasonlót.Emiatt egyrészt nincs okom ítélkezni feletted,másrészt reméltem azt,hogy te majd képes leszel úgy kezelni egy ilyen helyzetet,ahogyan én szeretném ...
Az egész véleményt a megdöbbenés és a tehetetlenség keserü érzése váltotta ki belölem.
A megfogalmazásod a bi szexuális felfogásról teljesen fedi a valóságot.Talán annyit tennék hozzá,hogy a bi személy mindig két oldalról várhat élvezetet,és mindig két oldal közt vacillál...ami már nem mindig kellemes.De én támogatom a bi hozzáállást,mert fokozza a nyitottságot,és az élet teljességét.
Köszi,hogy válaszoltál.Fogalmam sincs,hogy én hogy kezelnék egy ilyen "Annát",és lenne-e eröm megírni ezt akár egy ilyen minöségi site-on is.
#12 Zitababy 2003. 02. 12. szerda 18:28
Sziasztok!

Bár nem akartam magyarázni a sorokat, amit egy élményem miatt írtam, de annyi mindent félreértettetek, hogy úgy éreztem, válaszolok:

Belzeebub : sajnos nem láttuk egymást azóta sem. Kerestem, de neki én nem vagyok vállalható kapcsolat.

Névtelen és TheChronic: a megoldás egyszerű - az elején is volt barátom, de vele nem mindig találkozhatom. Nem untam meg az írást, a rövid vége a fájdalmat mutatta, hogy CSAK ennyi lett az egészből. Aminek persze tudom, h. én IS oka vagyok.

Arletta, TheChronic és mindenki, aki szerint ZB nem cselekedett helyesen:
ZB nem homo, nem hetero. Bi. Talán estét betöltő vitákat, eszmecseréket nyithatnánk arról, h. ez mit jelent. Egyszer egy kétkedő, gondolkodó ismeretlennek megfogalmaztam ezt az érzést: Szerintem a bi attól bi, hogy képes egy saját nemében lévő társának is örömöt adni és tőle is kapni.És várja, kívánja is ezt. De az ellenkező nemről sem tud lemondani, mert úgy egy más érzést hagyna ki az életéből.

Arletta: elhiszem, h. elfogadhatatlan leszbikusként az, h. egy férfi is jelen legyen. De ZB szerette volna ezt. Ezért kérdezte meg Annát. Mivel ő nem akarta (ahogyan Te sem akarnád), ezért nem lett folytatás. A történet és ZB-Anna drámája ott van, h. ZB nem tudta, h. Anna (és a leszbi lányok) hogyan vélekednek egy ilyen kapcsolatról. Ő csak a saját érzéseiből tudott kiindulni. Lehetett volna szép, kedves, színes befejezést írnom, de az NEM LETT VOLNA VALÓSÁG. Én pedig nem egy kitalációt akartam írni..

De az is lehet, h. nem volt túl jó választás a történeten ezt leszbi történetként kezelni. Mert ez egy Bi lány vallomása egy másik nővel átélt élményéről. És akkor nem vártatok volna más befejezést.#11 Zsanna 2003. 02. 12. szerda 17:28
Megszeretném ismerni az Annát!