A+ A-

Én a nő meg a vibrátor...

Bevezető: 23 éves srác vagyok, Szegeden élem kalandokban gazdag életem. Szeretek megragadni minden alkalmat, hogy kielégítsem szűnni nem akaró vágyaimat. Imádom az extrém heyzeteket, a meglepetéseket, a huncut játszadozásokat. Ha tehetem, nagykanállal habzsolom az életet.
Imádom a csajokat, szeretem ha valaki igényes, ad a testére, és a fantáziája legalább annyira határtalan mint nekem. Én mindenben benne vagyok ami YO nekem és a partnere(i)mnek, a minnél élvezetesebb és hosszabbra nyújtott élvezetért mindenre képes vagyok. Ezért ki is használom a lehetőségeket... Most elmesélem neked kalandomat, amey Budapesten kezdődött és Szegeden feyeződött be: Egy napon, mikor ismét bevonszoltam magam a munkaheyemre, hasonlóan a többi szürke reggelhez, most is a posta lapozgatása közben kezdtem neki forró, citromos teám szürcsölgetéséhez. A papír posta álltalában ugyanazt tartalmazza: Unalmas reklámhírdetéseket, hogy "Mi vagyunk a legyobbak! Tőlünk vegyen mindent, mert az a legyobb és higgye már el, hogy így yár a legyobban!", meg hogy "Csak ötmillió, óriási kedvezményekkel?" naszóval résnyire szűkült szempilláim között homáyosan kikandikálva szortíroztam szét a "szemetet". Hírtelen összerándult a szám.
Savanyú grimaszba torzulva próbáltam lenyelni a bögrém alján összegyűlt citromlevet. Hogyaza? Ekkor lettem figyelmes a kezemből maydnem kicsúszó, színes kis lapocskára. A bal felső sarkában lévő Microsoft felirat már nem teccett annyira, de ha már nekem címezték megnézem. Meghívó. Na? mia? mire végigolvastam egeszen megbarátkoztam vele.
Gyorsan fel is pattantam és a főnökömhöz siettem. Nagyon ritka az a pillanat amikor őt yokedvében lehet találni, így hát értékeltem kiváltságos heyzetem. ELENGEDETT! Állat! Megyek Pestre ingyen! Kirrály! Nekem valahogy a "nagy darázsfészek" mindig a kalandot, a kihívást jelentette és ezért szeretek felmenni. Nagyon vártam a napot mikor a vonattal elindulhattam a "birodalmi HQ" - ba kalandozni!
Felzötykölődtem az IC - n, sajnos nem volt egy darab spinkó sem a vagonon akivel lehetett volna egy kis "action", ezért az út elég lapos volt. Felértem. Eltipliztem a heyre ahova a meghívó szólt.
Végigültem az egész délelőtt húzódó fejtágítást, már csak azért is mert kiadós ebéddel kecsegtetett a meghívó szélén lévő perforáció. Mondanom sem kell, hogy a "Mikorszopsz" már megint csak ugyanazt haytogatta: Mi vagyunk a legyobbak! Nem bay? Bezabáltam a kaját, szemeztem a kis hostes csajjal, teleittam magam, persze alkohol nem volt. Ahogy kifelé megyek, magamon érzem a kis szőke span tekintetét.
Megfordultam, hogy megtudjam igazam van - e. Valóban? a kicsike meg a barna nagymellű barátnője ott vihogtak a hátam mögött. Azannya? nekem sem kellett több!
Kivillantottam hódító mosoyom és odaléptem hozzáyuk.
- Sziyaszotk lányok! - mondtam, végig mosoyogva.
- Jónapot kívánok! Segíthetünk valamiben? - vágták rá maydnem egyszerre, ami természetesen megint kacajra adott nekik okot.
- Friss pipihusi - gondoltam, voltak vagy tizennyolc évesek.
- Igen, szeretném megtudni merre van a mosdó!
Mialatt ártatlan kérdésemet feltettem, mélyen tanulmányozni kezdtem a csajok testét. Nemsemmi ahoz képest, hogy iyen fiatalok, nagyon formásak voltak.
- Természetesen, kérem jöjjön velem! - szakította félbe perverz gondolataimat a szőke.
- Köszönöm! - mondtam, mire elkezdett előttem menni.
Az a ringó csípőmozgás még most is a szemem előtt lebeg. Annyira erotikusnak tűnt, hogy egészen elfeledkeztem magamról, birka módjára követtem és le sem vettem a szemem a popójáról. Úgy éreztem valami megmozdult az alfelemben. Vörös pír ült ki arcomra mikor hirtelen megfordult, és bambuló tekintetemet fürkészve, a kitörni készülő röheyt visszafoytva mondta:
- Mehhegérkeztünk!
- Oh? elnézést? köszönöm? bocsánat? - hebegtem s gyorsan bevágódtam az ajtó mögé.
Pfhuhh? de nagy marha vagyok - fogtam az arcomat. Odaléptem a mosdóhoz, belebámultam a tükörbe. Arcom még mindig égett! Vázzeg? ember! Szedd már össze magad! Enyhén vizes kézzel a sérómba túrtam, kivillantottam "ego" mosoyom. Na? ezzaz! Befordultam a pisoir - okhoz és elővettem a "jancsikámat". Az a kis huncut, a kezem melegére, meg a ringatózó csípő emlékére, egészen megdagadt, mire egészen elvékonyodott a vízsugár. Psssszzzzt... nyughass! Nagyot sóhaytva eltettem és felfrissülve indultam útra a kijárat felé. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mikor kimegyek még ott lesz!
És ott volt, de ott ám! Beterített a mosoyával!
- Segíthetek még önnek? - kérdezte. Elengedtem a görcsösen szorított kilincset, erőt vettem magamon.
- Oh.. igen! Elárulnád a neved? - kezdtem volna ismerkedni...
- Természetesen. - mondta és két újja közé heyezte a ball melle fölött csüngő, piciny táblácskát. Bazzzzzz... már megint leégtem!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.97 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:14
Nem rossz.
#7 Lupuss 2003. 02. 14. péntek 13:35
Próbáltam végigolvasni, de valahogy mindíg elkeveredtem..kezdésnek nem rossz, csak dönts el erotikusat akarsz írni, avgy jópofát ?
#6 Blue LEader 2003. 02. 10. hétfő 22:57
6 pontot megér mert elég yo csak qrvára amerikay ami nagyon ylluzió romboló meg a hejes-i-rusj is sántitt
#5 :) 2003. 02. 10. hétfő 15:52
EverSmile's back.
Ha jól emléxem, volt folytatása is, nem igaz?
#4 srác 2003. 02. 9. vasárnap 14:07
Nem értem ezeet a beszólásokat...

A történet nagyon jó!!! Jó sztori, jó előadásban. Néha percekig röhögtem =D
#3 Yoni 2003. 02. 9. vasárnap 08:04
vegre egy jo stilus 7 pont
#2 Dodd 2003. 02. 9. vasárnap 01:28
A story egyébként nem rossz, de a stílusa miatt olvashatatlan!
3 pötty
#1 Törté-Net 2003. 02. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?