A+ A-

Arra ébredtem...

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
...arra ébredek, hogy nem bírok mozdulni, és a szemem is be van kötve. Kötelek vágnak a kezembe, és érzem, hogy valaki közeledik a lábamhoz. Megcsókolja, megpuszilja a vádlimat... végig, fel egészen a térdemig... beleharap, szívja a börömet, felnyal a combomig.
Közben megérzek egy másik forró leheletet a másik lábamnál... úristen, álmodom csak, vagy tényleg ketten vannak?? De nem, szerencsére nem álom, ez a valóság: ő is beleharap a bokámba... simítja a testemet... csókolja... egyre feljebb... feljebb... a puncim kezd nedvesedni, és egyre jobban várom, hogy feljebb kússzanak... Szétfeszítik a lábam...az egyik befúrja magát a combjaim közé... belül harapdál, nyalogat végig... a másik is csúszik feljebb... érzem a meztelen, izmos testét, ahogy súrolja a mellbimbója a hasamat, ahogy a nyelve siklik a testemen... fel, csak fel... a másik már a puncimnál jár. Körbenyalja a dombocskát, a nyelve kicsit besiklik a dagadó falak közé... csak játszik velem... a nyelve szinte nem is ér a csiklómhoz... csak a nyál csöpög végig kéjesen az izzó kis golyón...
A másik már a mellbimbómmal játszik... szívja, hol finoman, hol vadul, hol bekapja az egész környező hússal együtt, nyalja körbe... finoman megfogja a fogával és játszik vele... majd átnyalja magát a másik meredező bimbóhoz... Apró mellemet sóváran tartom az éhes száj felé, még, kérlek, még!!
Lent közben a másik férfi megemeli a lábaimat, nyalja körbe a puncimat. Beleharap, belenyal a finom húsba... majd megint harap, a nyelve hegye elvándorol a gátamig, végignyalja többször is. Aztán elkezdi váltogatni a helyét, hol a puncimba nyal bele, hol a fenekemet kényezteti. A másik közben nekem nyomja a forró, nedvedző, dagadó farkát, neki az oldalamnak. Szívja a nyakam, belecsókol a számba, játszik a nyelvemmel, kicsit megharapja. Majd odatérdel a fejem mellé. Érzem a nagy farkát, ahogyan nekinyomja az arcomnak, körbehúzza a számon. Bevadulok, be akarom kapni, de nem hagyja, elveszi, majd megint odatartja, épp csak a nyelvem hegyével tudom megérinteni, érezni az ízét, aztán egyszer csak bevágja a számba, egész a torkomig, le, hogy levegőt is alig kapok. Megfogja a fejemet, és csak húzza bele a farkába. Hallom a nyögést, a zihálást, a heréi nekicsapódnak az arcomnak...
Közben a másik férfi odatérdel a lábam közé, a farkát nekinyomja a csiklómnak, végighúzza rajta párszor a dákóját, és odarakja a fejét a nedvedző bejárathoz, csak a makkot nyomja be. Érzem, ahogy szétfeszül kissé a puncim. A két test összetapad, és benyomja egy erős mozdulattal, egészen a tövéig, meg sem tudok mozdulni, és nem bírok nyögni sem, hiszen a számat is legfoglalják...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.94 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 01. 23. szombat 09:05
Lettemvolna az egyik férfi.
#7 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:00
Nem rossz
#6 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:46
Elmegy.
#5 beginner045 2009. 05. 4. hétfő 23:15
rövid
#4 Dugo 2003. 02. 3. hétfő 20:10
Vicc! Értékelhetettlen...
#3 Madafaka 2003. 02. 2. vasárnap 21:07
Ijennek kene lenni a noknek. Szepen elelvez, amikor a masodik megeroszakoloja a fenekebe elvez.
Azert 2 pontot kap tolem
#2 gaz 2003. 02. 2. vasárnap 03:30
ok 8
#1 Törté-Net 2003. 02. 1. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?