A+ A-

Egyetemi lány

Az egyetemi gólyatáborban látta először. Kedves mosolya, nyílt tekintete és nem utolsó sorban gyönyörű teste szinte minden férfitársát meghódította. Néhányan közülük meg is próbálkoztak, de O nem engedett magához közel senkit. Mindenkivel kedvesen viselkedett, s bár tudatában volt szépségének, udvariasan sorra visszautasította a próbálkozókat. Az egyik este az ismerkedési est keretében csapatversenyt rendeztek a gólyáknak. A feladatok rendre kínosak és mulattatóak voltak. Kínosak a szereplőknek és mulattatóak a többieknek. Az egyik feladatra önként jelentkezett és véletlenül O is bekerült a szereplők közé a másik csapatból. Egymás mellett álltak, kicsit idegeskedve, mi vár rájuk. Az első része egyszerű volt. Ki kellett választani egy színt, majd abból a színből felvenni minél több ruhadarabot.
Neki és a lánynak könnyű dolga volt, fekete illetve fehér ruhája mindenkinek volt. A "neheze" csak ezután következett. A ruhaszámlálás természetesen a ruhák levételével történt. Kicsit szégyenkezett, hiszen nem volt egy kigyúrt alkat. A többiek mellett pedig kifejezetten véznának és esetlennek érezte magát. Végül ott álltak egy szál fehérneműben. Amikor a lányon már csak egy melltartó és bugyi volt, ami természetesen fehér volt, a többiek lelkesen bíztatni kezdték, hogy vegye le azt is.
- Inkább ezt most kihagyom - nevetett, majd a fiúhoz fordult - És Te? Nem akarod növelni a pontszámotokat?
- Nem hiszem, hogy bárki is kíváncsi lenne rám - válaszolt zavartan.
A lány arcán pajzán kis mosoly jelent meg:
- Pedig én még fizetnék is érte.
A fiú döbbenten nézett a lányra, nem tudta viccel vele, vagy komolyan gondolta. Aztán, olyan minden mindegy alapon visszakérdezett:
- És miben fizetnél? Természetben, vagy pénzben?
A lány arca egy kicsit komolyabbá vált, de a szeme tovább csillogott.
- Azt hiszem a pénz túl személytelen lenne.
A fiút elöntötte a meleg. Az a lány, aki eddig mindenkivel elutasítóan viselkedett, most flörtöl vele. De nem volt már ideje válaszolni, mert a játék folytatódott és a lány elsodródott mellőle. A gólyatábor aztán hamar véget ért és megkezdődött az egyetem. A lány más órákra járt, így napközben ritkán látta, az esti bulikon pedig nem igen lehetett beszélgetni. Azt azonban érezte, hogy akár ő, akár a lány érkezik meg később, mind a ketten a másikat keresik a tekintetükkel. Egyszer az egyik csoporttársa még egy gólyatáboros ötletet továbbfejlesztve teaházat nyitott a kollégiumi szobájukban. Itt végre alkalma nyílt beszélgetni a lánnyal.
A félhomály, a gyertyafény, a meleg tea kortyolgatása ideális hangulatot teremtett. Egy két hét elteltével már együtt érkeztek és együtt mentek. Bár számtalan jelzést kapott a lánytól, még mindig bizonytalan volt. Túl szép, hogy igaz legyen - mondogatta magának. Aztán úgy döntött, hogy kiugrasztja a nyulat a bokorból. Sokat gondolkodott, hogy hogyan hívja úgy randevúra a lányt, hogy ha kosarat kap, ne égjen nagyon. Végül az akkor hagyományos módszer, a mozi mellett döntött. A kollégiumba érve megkereste a lány szobáját és bekopogott.
- Szabad - kiáltott ki valaki.
Benyitott és szemével a lányt kereste. De csak az egyik szobatársa volt benn.
- Ha Ot keresed, épp most ment zuhanyozni - mondta a szobatárs felpillantva a kezében lévő könyvből.
- Köszi, akkor megvárom kint.
Kiment a folyosóra. Itt legalább tanúk nélkül kaphat kosarat, - gondolta - bár a szobatárs mosolyából úgy érezte, a lány mindent elmesélt róla. - Legalább lesz egy jó napjuk. - legyintett magában.
És akkor meglátta Ot a folyosó végén, a zuhanyzóból kilépve. Mintha egy filmet nézett volna. Szeme minden egyes pillanatot lassítva küldött tovább az agyának. A lányon csak egy alig valamit takaró selyem köntös volt, derekánál lazán megkötve. Ahogy ringó léptekkel közeledett felé, a köntös izgatóan hullámzott a testén, felvillantva combját és melleinek belső felét. A vízcseppek még ott csillogtak a haján, az arcán. Az egyik éppen akkor indult meg lefelé a nyakán, amikor a lány odaért elé. A fiú szótlanul bámulta, ahogy a vízcsepp lassan legördül a keresztcsontok között, majd eltűnik a keblek halmai között.
- Hahó - hallotta valahonnan a messzeségből a lány hangját - merre járnak a gondolataid?
Hirtelen magához tért és ahogy a lányra nézett, látta, hogy pontosan tudja, mi terelte el a figyelmét.
- Izé... a mozi... szóval... én megyek és arra gondoltam, hogy... nagyon jó kis film... - dadogott zavartan. - Szóval van kedved?
- Mihez? - kérdezte kedvesen nevetve a lány.
Egy kis hancúrozáshoz - gondolta magában, de hangosan csak ezt mondta:
- Megy egy jó film a moziban és ha van kedved, elmehetnénk együtt megnézni.
Na végre, sikerült kinyögnöm - lélegzett fel és kicsit szorongva várta a választ.
- Persze! Örömmel. Ma este?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 07. 26. szombat 13:38
Nagyon jó, de folytathattad volna.
#7 A57L 2014. 02. 19. szerda 04:46
Nem rossz.
#6 arnold 2002. 12. 14. szombat 23:15
király,lettem volna a fiu hejében-ti nem?
bec7
#5 valaki 2002. 12. 14. szombat 13:38
szerintem nagyon jó.
#4 villanyallat 2002. 12. 13. péntek 14:31
úgy tudom 1 írás több hejen is megjelenthet. az író beleegyezésével és ha totál nem változik a történet. ha van benne változás, akkor plágium. asszem :)
#3 freekz 2002. 12. 13. péntek 13:39
ráadásul jobban is ki lehetne dolgozva a szex része!hosszú bevezetés,ami 1ébként tetszik,de aztán nagyon rövid akció leírás! kár,mert maga a story életszerű! f.
#2 Gabxxx 2002. 12. 13. péntek 00:55
Ezt is olvastam mar valahol.... (mostanabn megint divat a plagium?!)
#1 Törté-Net 2002. 12. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?