A+ A-

Kirándulás

Aznap kimaradt egy Hév valami műszaki hiba miatt. Ezért a délutáni csúcsban mikor én is hazafelé tartottam a munkából, dupla annyi ember zsúfolódott fel a kocsikba, mint egyébként szokott. Megjegyzem ilyentájt, amúgy sem szoktak kevesen utazni, tehát most a tömeg embertelen méretűvé duzzadt. Szerencsére sikerült megcéloznom és el is foglalnom a kedvenc állóhelyeim egyikét a szerelvény közepén az éppen működő ajtóval szembeni sarkot. A bal vállammal az üvegnek támaszkodva tudtam megállni. Így a tömeg csak egyik oldalamat vette körül, és még némi légmozgás is volt. Menet közben igyekeztem kirekeszteni a tudatomból a kényelmetlenséget, az ablakon bámultam kifelé és már a hétvégi programomat tervezgettem, bár még csak kedd volt.
Nagyjából félúton jártunk, amikor éreztem, hogy valami érdekes szorul a jobb kézfejemnek. Éppen egy megállóban álltunk, az utasok fel - le tolakodtak az ajtóban. Közben röpködtek az ilyenkor megszokott bocsánatkérések és az elmormolt szitkok. Óvatosan magam mellé néztem, és rögtön találkozott is a pillantásom a legszebb zöld szempárral, amit valaha is láttam. A tömeg hullámzása egy vörös rövid hajú lányt, pontosabban a popsiját szorította nekem. O is éppen akkor fordította oda a fejét. Éppen szabadkozni kezdtem vonal, mikor rám mosolyogott és visszafordult előre. Meglepődtem, mert nem ilyen reakciót vártam, bár azt, hogy milyet nem tudtam volna megmondani. Zavarom csak tovább növekedett, mikor megéreztem, hogy lassan a kezemhez kezdi dörzsölgetni a fenekét. Néhány pillanatig csak álltam, aztán felé fordítottam a tenyerem és finoman megmarkoltam. Közben körülpillantottam, de senki nem figyelt fel ránk, szerencsére úgy alakult, hogy mindenki háttal állt nekünk. A lány mikor megérezte a tenyerem, abbahagyta a dörgölődzést, a következő percekben csak én simogattam őt miközben amennyire csak lehetett a magamat is felé fordítottam. Nagyon tenyérbeillő popsija volt izmos, de rugalmas félgömbökön járt a kezem.
Egyszer csak megéreztem, hogy egy kíváncsi kéz simítja végig az én combomat is és végül a sliccem környékén megállapodik. Újra körbe pillantottam, mert bevallom komolyan frászban voltam attól, hogy észre vehet minket valaki. A mázlim kitartott, mindenki másfelé bámult. A kis vörös tündér közben a farmeromon keresztül cirógatni kezdte a szerszámom, amely hamarosan merevedni is kezdett eléggé szűkké téve a rajtam levő nadrágot. A következő két megállón keresztül csak simogattuk egymást. Sajnos azonban a harmadik megállónál vége szakadt a mi kis játékunknak. A lány abbahagyta az izgatásom, felém fordult adott egy puszit és elköszönt egy kacsintás kíséretében. Mindez olyan gyorsan történt, hogy esélyem sem volt semmire csak álltam, mint valami sóbálvány, mire észbe kapva utána mentem volna, már záródtak az ajtók és indultunk tovább. Hihetetlen volt az egész, ami történt, de sajnáltam, hogy csak ennyi volt. Egyfolytában azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnám megtalálni, de semmi épkézláb ötletem nem volt. Hirdetést pedig mégsem adhattam föl, hogy "Kerestetik, azon vörös hajú lány, akivel a héven jól éreztem magam". Szerencsére a véletlen a segítségemre sietett.
Két nappal később egy álmos reggelen ismét megláttam, tőlem egyajtónyira szállt fel a vonatra. Miközben helyet keresett magának, végre igazán szemügyre vehettem. Úgy 160 - 165 cm magas lehetett, csinos, huncut arc és gyönyörű zölden csillogó szemek. Az alakjával kapcsolatban sem támaszthatott senki kifogást, arányos, minden kellő helyen megfelelően domborodó karcsú kis teste volt. Egyszóval szép volt, legalább is ott és akkor nekem maga volt a tökély. Ahogy a széksorok között haladt ő is észrevett és az arcán feltűnő mosolyból egyértelmű volt, hogy meg is ismert. Mikor hozzám ért, néhány pillanatig még nem szóltunk egymáshoz, csak mosolyogtunk, és egymás tekintetét kutattuk. Aztán, amikor a varázs szertefoszlott, bemutatkoztunk. Szó nem volt kezdeti zavarról, vagy akadozó társalgásról, valahogy minden olyan simán ment, mintha régi ismerősök lennénk. Kiderült hogy Katinak hívják, egy hete kezdett az egyetemen, most költözött a városba és albérletben lakik. Az első találkozásunk témáját egyelőre mindketten kerültük, de így is volt miről beszélnünk. Hamarosan már a kedvenc hobbyknál tartottunk, mikor kiderült, hogy szeret erdőben, hegyek között sétálni kaptam az alkalmon:
- Mit csinálsz holnap? - kérdeztem.
- Miért, mit csináljak? - dobta vissza a kérdést.
- Arra gondoltam, hogy mivel nekem úgy is pihenőnapom lesz, bemutatnálak a budai hegyeknek. Szóval kirándulhatnánk egy nagyot. Habozás nélkül bólintott rá az ötletre. Ezek után megbeszéltük a részleteket, telefonszámot cseréltünk és sajnos megérkeztünk a megállóba, ahol nekem le kellett szállnom. Búcsúzóul még kaptam egy széles mosolyt és egy puszit a szám sarkára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Madafaka 2002. 12. 6. péntek 19:19
Kicsit erosen fogalmazol Tomi. Problemaid vannak?
#6 Guszti 2002. 12. 6. péntek 19:05
Kedves Doom!
Ha volnál olyan szíves, egy telefonszámot azért kérnék a történet után... szimpi a csaj. :o)
#5 farok2000 2002. 12. 6. péntek 17:25
Én is olvastam már valahol, hiszen nap mint nap ilyenek vannak itt :-)
Nekem tetszik csak egy kicsit gyors az iram, már a valósághoz képest...
10 pont
#4 Tau 2002. 12. 5. csütörtök 23:38
akárki ezzel nem vagy egyedül...
de még mindig jó a történet, 8 pötty
#3 Akárki 2002. 12. 5. csütörtök 15:36
Én ezt már olvastam valahol...
#2 tomi 2002. 12. 5. csütörtök 15:34
érdekes lány..te meg elhitted,hogy CSAK veled,CSAK most ismerkdeik igy?:-) naiv vagy... a sztori nem rossz,a csaj pedig egy hülye kurv@ :-)
#1 Törté-Net 2002. 12. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?