A+ A-

Chatbuli

Szilveszter előtti héten, mintegy előszilveszterként az egyik erotikus csati lakóival, elhatároztuk, hogy nyár után másodszor is megtartjuk a bulinkat.
Ment a szervezkedés, hogy mi vidékiek is tudjunk menni. A vége az lett, hogy az egyik srácnál tartottuk a bulit, holmi kocsma helyett. Persze azért, mert a szokásos utolsó pillanatokban visszamondások miatt kissé megcsappant a létszám. Maradtunk 15 - en. 9 pasi és 6 csajszi. A nyári bulin semi szex nem volt, és én most is úgy mentem, hogy csak duma, meg pia lesz. Délután tudtam csak felutazni, de a buli már déltől tartott. Mire odaértem, már az alkohol mutatta kedvező hatásait és elég ledéren volt mindenki öltözve. Persze a házigazda is kicsit több gázt adott a kazánnak:))
A nagy örvendezés után, meg puszilkodás után megindult a szöveg. Persze ők már a szexnél tartottak és gyorsan utol kellett őket érnem. Az eddig se túl fagyos hangulatot az egyik srác tovább fűtötte egy házi pornófilmmel, aminek az lett a vége, hogy kitaláltunk, hogy fotózzunk. Ok, ezzel el is kezdődött a téma. Egyesével, kettesével, csoportban, mindenhogy, először ruhában, majd egyre kevesebb mindent takartunk.
Az egyik csaj kitalálta, hogy ö szeretne olyan képet, amikor egy nagy farkat markol. Na mondanom se kell volt jelentkező egyből. Erre mind a kilenc pasi farkával lefényképezkedett. Amikor megmarkolta az enyémet, legszívesebben rászóltam volna, hogy abba se hagyja már. Aztán mindegyik csajnak volt egyéni kívánsága. A végére eléggé pornós lett a hangulat. Az első lökést az adta talán, amikor az egyik srác nem hagyta abba a puncinyalást a fénykép elkészülte után se. Szerencsére. Egyik lány se volt túl mimóza. Valamelyikünk kitalálta, rendezzünk gumifelhúzó versenyt a lányoknak. Szóval jól elvoltunk, de azért a lényeg még váratott magára. Aztán kezdtek el - elszállingózni párok a szobákba, ide - oda.
Én egy elég vékony csajt néztem ki, mert nagyon tetszetősen csillogott a puncija, amikor fotózták. Ahogy észrevettem, ő is benne lett volna a dologban. Hamarosan csak 2 pár maradt a nappaliban. A másik pár már nyalta - falta egymást, mikor Edit odajött és megkérdezte, nincs - e kedvem játszani a barackjával. De volt. Leültettem a fotelba, a maradék kis bugyit lerántottam róla és elkezdtem a combjait, majd a hasát, a melleit nyalogatni, szivogatni. ahogy közeledtem a puncija felé, egyre forróbb lett a levegő. Egy idő után megragadta a fejemet és nekinyomta a számnak a pináját és hangosan kiabált, ezt nyald már!
Nagyon formás, keményre dagadt puncija volt. Élvezettel nyaltam, szívtam. Hamar el is élvezett és apró rángások közt egy csomó puncilét eresztett még a nyelvemre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:12
Gyenge.
#2 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:16
Elmegy.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?