A+ A-

A tüzes farok

A sikoly hirtelen tört fel a torkomból, amint az orgazmus hullámai görcsbe rántották a testemet. Túlságosan korán, szinte váratlanul jött az érzés, szerettem volna, ha még nem vet véget ennek a vad kefélésnek a beteljesülés mámora. A vaginám azonban nem bírta tovább a benne munkálkodó farok kemény döféseit, melyek végül is a gyönyörbe taszítottak, és én megsemmisülve a kéjtől olvadoztam az orgazmusban. A fölöttem lihegő srác is elérkezett a csúcsra, amiben nem kis része lehetett hüvelyem szoros rángásinak, - kivonta kardját a tokból, melyben eddig oly lelkesen munkálkodott. A fasz cuppanó hangot adva csusszant ki szemérem ajkaim közül, s a combjaimra fröcskölt spermájával locsolta az imént cserben hagyott virágot. A fehér csöppek melegen folytak végig a bőrömön, eláztatva alattunk a lepedőt. Fantasztikus baszás volt, s mindezt Évának, a barátnőmnek köszönhettem, aki maga is szenvedélyes híve volt az egyszemű kígyó bűvölésének. Két napja egy esti partin futottam össze vele, s kicsit becsípve éppen legújabb kalandját kezdte mesélni. Ilyen téren egyáltalán nem volt szégyenlős, s naturalista részletességgel adta elő a történeteit. Én csak fél füllel hallgattam a sztorit, inkább a társaságot néztem, s közben a másnapi utazásomon járt az eszem - édesanyámat akartam meglátogatni. Néha - néha ugyan egy - egy szó eljutott a tudatomig, de nem igazán figyeltem rá. Ő észrevette, hogy nem törődöm vele, - megragadta a karomat s magával húzott az egyik ablakmélyedésbe. - Úgy látom, nem hiszel nekem - mondta.
Pedig a srác egyszerűen szenzációs! Neked is ki kellene próbálnod, megtudnád milyen egy igazi fasz! - Tudtam Éva nagy férfifaló, néha több szeretője is volt egyszerre, de ennyire lelkesen még nem beszélt egyikről sem. - Idefigyelj - súgta a fülembe - a fiú még abba is bele egyezett, hogy lefényképezzem a kefélésünket - s azzal a táskájából egy köteg fotót húzott elő. A barátnőm remek amatőrfotográfus volt, a felszerelését egy profi is megirigyelhette volna, lelkesen lekapott minden őt érdeklő témát. Képeivel több pályázaton is nyert, de hogy pornófotózással is foglalkozzon, azt nem gondoltam róla! A látvány, ami a szemem elé tárult tömény hard core anyag volt, az automata kamerával készült sorozat nyugodtan bekerülhetett volna bármely szex lapba. Éva és a férfi egyesülésének képei kizökkentettek nyugalmamból, ráadásul ő minden fotó mellé részletes, alapos élménybeszámolót is mellékelt! - Állati farka van a srácnak, kemény és vastag akár egy kukoricacső, s amint előszedtem a nadrágjából azonnal harcra kész volt! - A képeket nézve igazat kellett adnom Évának, - valóban pompás darabot kapott a szájába.
Hiába, a barátnőm mindig is nagy faszszopó volt, s amilyen áhítattal kezelte ezt a farkat, az igazi őstehetségre utalt. - Képzeld, amint rábuktam s meg makkoltam, máris levedzeni kezdett a kis bájdorong, nem győztem a nyelvemmel szétkenegetni rajta a cseppeket! Mondhatom igazi csemege volt leszopnom! - a vulgáris kifejezés pontosan illett a tevékenységre, amit Éva a fotókon láthatóan nagy átéléssel művelt. - Egy ilyen faszt nem is hagyhattam sokáig kihasználatlanul, - mondta - s a következő képen már valóban a dákóra szúrva volt látható. Szép testű lány volt, koslattak is utána a kanok rendesen, ő pedig kiélvezte ennek minden előnyét. - Finom érzés volt, amikor felnyársaltam magam, úgy csúszott a pinusomba, hogy közben a makkja megmasszirozta hüvelyem minden izmát! Ekkora darabbal még nem volt dolgom, s a gazdája mesterien kezelte, amint tövig bennem volt, minden irányban szúrt és feszített vele akár egy vájár a bányában! - Az átélés, ahogyan előadta a történéseket kiült az arcára, szinte látszott rajta a kéj, melyet megtapasztalt. -
Na persze a pinusumnak sem kellett sok, azonnal beindult a nyálelválasztása, akár egy éhes kutyának! Meg is kentem vele töviről hegyire a bájdorongot, úgy hogy csakúgy cuppogott! Szerencsételen srác hamarosan úgy nyögött alattam mintha legalább két mázsás súly nyomná a vállát, de én is kezdtem magam" rosszul érezni" - a makkja minden döfése fel akarta robbantani a kancsócskámat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 02. 5. csütörtök 17:31
Monoton.Közepes.
#7 listike 2014. 10. 10. péntek 07:18
Nem tetszett.
#6 genius33 2013. 02. 18. hétfő 08:55
Ejjha nyes
#5 Feri 2002. 11. 17. vasárnap 07:05
Szep tortenet
#4 joci 2002. 11. 5. kedd 16:40
Akárki is írta,ezt az Évát én akkor is megismerném:))
#3 Greg 2002. 11. 5. kedd 07:30
Marmint egy teljesen ferfi anyira latszik, hogy nem is kellett volna odairni a szerzo nevet hozza
#2 Greg 2002. 11. 5. kedd 07:29
Ezt egy ferfi irta
#1 Törté-Net 2002. 11. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?