Feleségem kolléganője

Szavazás átlaga: 7.3 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 19.
Hossz: 17 230 karakter
Elolvasva: 1 132 alkalommal
35 évesen már egy német múlti cégnél az egyik összeszerelő csarnok karbantartói csoportvezetője vagyok. Feleségem Kitti aki 32 éves és egy csodás lassan tíz éves fiú , Gáborka boldog, kiegyensúlyozott férje, apukája vagyok. Feleségem egy összevont háziorvosi rendelőben asszisztensnő. A gürizés, családi segítség valamint még 8 évig fizetendő kölcsönből a város régi negyedében egy világháború után épült panelben, egy 3 szobás lakást sikerült vennünk aminek boldog tulajdonosai vagyunk. Felújítottuk, csinosítgattuk, lakhatóvá tettük. Kezdeti nehézség volt a 4 kisebbségi család, de lassan összecsiszolódtunk, szinte baráti családokká váltunk. Ehhez nagyban hozzájárult az én bármiben is segítek hozzáállásom, a feleségem egészségügybeni segítsége, a zárt udvaron a rekesz melletti láb tengó csaták, bográcsozások. Így már lakható, összetartó közösséggé formálódtunk. Éltük a mindennapi életünket.
Egy tavaszi napon érzékeny búcsú után már nem először 3 hétre a német céghez helyeztek át két kollégával. Két hétig az áttelepítendő, még működő gépsorral ismerkedtünk, majd egy hét alatt szétszedtük, szakszerűen berámoltuk két kamionba és a céges kocsival robogtunk haza. Szombat délelőtt tettek ki a háztömb előtt. Tudtam Gáborka az anyukáméknál van élvezi a nagyszülői kényeztetést, tehát a testiekben kiéhezett férfiasságom már hegyezgettem, hogy végre imádott feleségemet ölelhetem, mártogathatom belé a kéjrudamat. Még jó, hogy az előszobában nem kezdtem dobálni magamról a ruhát, mert a nappaliban döbbenetemre Dana, a feleségem kolleganője sírdogált a feleségem vállán. A düh szétbaszott, nehezen tűrtőztettem magam, hogy ne basszam ki az erkélyen. Feleségem lépett hozzám, megcsókolt ő is vágyakozva, de szétváltunk és már mondta is.
– A Dana férje már megint ment haza és megverte szegényt. – ránéztem és valóban bedagadtak a szemek, meg csak vörösek és az orrjukaiban gézlapok. – Most jön majd Csicsóka – a helyi rendőr, a feleségem első szerelme és beviszi látleletet venni. – simogatta a Dana hátát aki tényleg szarul nézett ki. 37 éves volt, de 50-nek nézett most ki. – Csicsóka szerint nem folyt elég vér, hogy bevigyék a rohadékot, de családon belüli feljelentik ami a válláskor Dana javára billenti a mérleg nyelvét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.3 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2024. május 19. 11:02
#3
Ezek jól összekeveredtek. Azt nem tudom elképzelni, hogy mindent ennyire békésen le tudtak rendezni. Az én világomban ilyen helyzetekben nagy drámák szoktak előfordulni. Ez egy olyan békés világban játszódik, amit én nem ismerek.
2
Andreas6
2024. május 19. 07:10
#2
Nem jött be, nagyon gyenge.
-3
T
Törté-Net
2024. május 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1