A+ A-

Defekt

Másfél éve élek a fővárosban, a főiskola elvégzése után ajánlatot kaptam egy multicégtől. Lakást biztosítottak, plusz nem is rossz fizetést. Általában havonta egyszer, és a nagyobb ünnepeken meglátogatom vidéken maradt szüleimet és barátaimat.
Történt egyszer, hogy a kicsi, de legalább saját autómmal hazafelé tartottam. Már esteledett, félhomály volt. Nem siettem, általában inkább óvatos vagyok, rémisztő dolgok történhetnek az úton. Éppen ez járt a fejemben, amikor tompa pukkanást hallottam és az autó elkezdett ide - oda cikázni. Rettentően megijedtem, csak rángattam a kormányt, próbáltam az úton tartani az autót. Szerencsém volt, hogy üres volt az autóút, így mindkét sávot felhasználhattam elszabadult autóm megfékezésére. Néhány másodperc múlva nehezen, de sikerült megállnom. Kiszálltam az autóból és rögtön észrevettem, hogy a bal első kerekem durrdefektet kapott. Érdekes látványt nyújthattam, miniszoknyában, félig sötétben az út szélén, fejemet fogva álltam tanácstalanul.
Vagyis tudtam, hogy kerékcsere következik, de egy nőnek... Már kinyitottam a csomagtartót és elkeseredetten kezdtem volna kipakolni a pótkereket és a szükséges szerszámokat, amikor megállt mellettem egy kétszer nagyobb autó és két fiatal férfi mosolyogva és készségesen kérdezte, hogy tudnak - e valamiben segíteni. Mondhatom nagyon megörültem az ajánlatnak, bár kicsit tartottam a helyzettől, hogy két idegen férfi a kihalt autóúton felajánlja a segítségét egy fiatal egyedülálló nőnek. De mivel tudtam, hogy egyedül nem boldogulok, nem volt más választásom elfogadtam az ajánlatot.
Kiszálltak és nem telt bele húsz perc, a pótkerék a defektes helyén volt. Micsoda tempó! És micsoda férfiak voltak! Úgy kezdték a kerékcserét, hogy mindketten levették felső ruházatukat, nehogy koszos legyen. Nem tudtam a szememet levenni róluk. Az egyik magasabb volt, izmos, félhosszú haja hátul lófarokban összefogva, a másik alacsonyabb, rövid szőkés haját zselé tartotta formában.
Ahogy emelgették a kerekeket és a szerszámokat, végig az izmaik mozgását figyeltem, és arra gondoltam, hogy mennyire jó lenne ezt a két gyönyörű férfitestet simogatni, csókolgatni és kényeztetni. Mire elkészültek a tervem is készen állt...
A kerékcsere befejeztével felajánlottam a két idegennek, hogy meghívom őket egy vacsorára a közeli panzióban, cserébe a gyors és készséges segítségért. Természetesen gondolkodás nélkül elfogadták az ajánlatomat. Kicsi, hangulatos panzióba mentünk, két település között az országút mentén áll, finom a konyha és nem utolsósorban a szobákat rövidebb időre is ki lehet venni. Megvacsoráztunk, és közben beszélgettünk. Kiderült, hogy egy nagyon kedves barátjuk másnapi lakodalmára siettek, mikor észrevették, hogy turkálok a csomagtartóban. Rögtön tudták, hogy problémám akadt az autóval.
A vacsora és a beszélgetés egésze alatt érezhető volt hármunk között a szexuális feszültség, mindhármunknak hasonló pajzán gondolatok járhattak az eszében, mert ők sem tudták szemüket levenni rólam. Hol a lábaimat, hogy pedig mély dekoltázsomból kibuggyanó dombjaimat kukkolták.
Desszertnek hárman rendeltünk egy somlóit, egy egész adag senkibe nem fért volna. De nem is volt baj, mert így egymást etetve, egymás ujjáról nyalogattuk a tejszínhabot. Először mulatságos volt, később viszont láttam a fiúkon is, hogy elkalandozott a gondolatuk... Ekkor ajánlottam föl kajánul mosolyogva, hogy talán vegyünk ki egy szobát, és pihenjük ki a kerékcsere és a vacsora fáradalmait. Meglepetésemre szó nélkül fölállt a magasbbik, odament a pulthoz, és mint utóbb kiderült rendezte a vacsoraszámlát, és egyúttal elhozta az egyik szoba kulcsát is. Nevetgélve mentünk föl az emeletre, ahol egy hangulatos, zuhanyfülkés szobát kaptunk. Szerencsére az ágy hatalmas volt, mintha erre készült volna a panzió tulajdonosa a berendezéssel.
Odalépett hozzám a magasbbik, András, és gyakorlott mozdulatokkal lehámozta rólam a ruháimat. Nem volt nehéz dolga, egy szoknya, egy bugyi és egy kicsi felső volt rajtam. Ott álltam előttük anyaszült meztelenül, amikor az alacsonyabbik, Szabolcs, lefektetett az ágyra, óvatosan széttárta a combjaimat és bedugta a fejét közéjük. Forró nyelvével felderítette szeméremdombom minden apró területét, a belső combommal kezdte, ahol elidőzött pár percet, ezzel is késleltetve a végkifejletet, végignyalta két megduzzadt nagyajkamat, simogatta nyelvével, majd ügyesen széttárta azokat, bejutva forró barlangom bejáratához. Ekkor András mellém feküdt, és körkörös mozdulatokat tett nyelvével a mellbimbóm körül, majd szájába vette, és vadul szopni kezdte megkeményedett rózsaszín mellbimbómat. Szabolcs, eközben folytatta munkálkodását, nyelve hegyét be - bedugta hüvelyembe, mindig egyre mélyebben, majd beszívta szájába csiklómat, ami addigra borsószem nagyságúra duzzadt és gyors mozdulatokkal nyalogatni kezdte. Olyan technikásan csinálta, hogy alig bírtam visszafogni magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 deajk2008 2016. 10. 29. szombat 10:02
nekem tetszenek bizonyos bizarr dolgok
#14 listike 2014. 10. 27. hétfő 07:53
Jó.
#13 A57L 2014. 02. 22. szombat 06:24
Nem rossz.
#12 AlexHun 2013. 09. 19. csütörtök 09:14
Még mindig szeretem olvasni... Hol a folytatás?
#11 joozsi 2012. 02. 29. szerda 05:44
hol a folytatás?
#10 manóka 2009. 08. 30. vasárnap 09:46
Ebbe nincs smmi bizar. egyszerű gruppen történet.
De annak egész jó.
#9 max 2003. 01. 12. vasárnap 23:52
ez jo volt
#8 Jocó 2002. 11. 7. csütörtök 12:35
szerintem gyenge, és tényleg nem bizarr 3 pont
#7 2 2002. 11. 6. szerda 18:25
Olyan mint a Goldon a filmek. Semmi eredeti, de ugyanugy elelvezel ra. Magyarul 7 pont, mert kicsit jobb mint az atlag.
#6 Zero 2002. 11. 6. szerda 16:30
Unalmas. KÖzhelyes tucatstory.
#5 Angel 2002. 11. 5. kedd 21:06
De ez miért bizarr? Azétr jo történet. 8 ponty.
#4 lulu 2002. 11. 5. kedd 14:33
de mi itt a bizarrsag? 1-2 csepp vizelet?
#3 Mr. Critic 2002. 11. 5. kedd 12:10
EZ jó: 8 pont
#2 xxe 2002. 11. 5. kedd 09:38
8. 8pont.
#1 Törté-Net 2002. 11. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?