A 10-es apartmanház 1. rész

Szavazás átlaga: 7.47 pont (58 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 14.
Hossz: 14 130 karakter
Elolvasva: 823 alkalommal
Feleségemmel Timivel úgy döntöttünk, hogy elmegyünk nyár elején egy kis vidéki településre. Kivettük munkahelyünkön a pénteket, így csinálva egy hosszú hétvégét. Nem agyaltuk túl, szerintem előző héten foglaltuk. Semmi extra csak pár apartman ház és hozzá egy közös medence.  

Szerencsére már előző nap 11 kor el tudtuk foglalni a szállást, így az egész délután ott lazultunk. Másnap reggel frissen keltünk, furcsa mód egyből jót aludtunk. A vidéki levegő hatása.  
Szokás nálunk, hogyha elmegyünk valahova ott minden reggelt sexel kezdünk. Felkeltünk nyújtózkodtunk, Timi lapos hasára sütött a nap. Ami azonnal meg is korgult. Az idilli pillanatot tova is szállt mindketten éhesek voltunk már. Rohantunk reggelizni, a közös térbe. Sajnos így elmaradt reggeli sex.

Aztán go a medence part. Délelőtt végig medence parton napoztunk, lazultunk.  

Amit rólunk kell tudni feleségem Timi most 26 éves. Barna haj zöld szemekkel, arcán pici szeplő, cuki pisze orra van, gyönyörű szája. Alacsonyabb volt mint én kb. 160 cm. Melle az átlagosnál picit nagyobb, de nem mondanám rá, hogy nagy melle van. A popsija kerek és izmos, combjai is. Szerencsés jó volt a genetikája, plusz röplabdázott. Láttatok már női strandröplabda meccset? Többet szerintem nem kell mesélnem eltudjátok képzelni Timi popsiját és combját.  
Ahogy később megfigyeltem az anyukájától örökölte a genetikai részét.  

Édesapja még az általános iskola alatt otthagyta őket egy másik fiatalabb nőért, akivel ki is telepedtek Amerikába. Utána anyósomnak voltak pasijai, de egyikből se lett komolyabb kapcsolat.   Így Timi egyikre se tudott apaként tekinteni. Timinek mindig hiányzott az apa szerep, a gondoskodás és az apai védő szárnyak.  
Ezt miért meséltem? Mert Timinek előttem mindig idősebb pasijai voltak.

Én Dávid vagyok 27 éves és 182 cm magas, kisportolt test, széles váll... köszönhetően a sportnak. Kék szemem van és sötét szőke hajam, mindig hagytam magamon egy kis borostát. Sose volt problémám a csajozással, mindig válogathattam a jelentkezőkből.

Timivel már általános iskola óta ismerjük egymást, osztálytársam volt már elsőtől.  
Emlékszünk úgy kerültünk egymáshoz közel, hogy nem hagytam békén csipkedtem, szerinte még a haját is húztam. Furcsán mutattam ki a szeretetemet.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.47 pont (58 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. május 15. 21:15
#7
Kedves italianoangelo!

Andreas6 stílusa valóban karcos, hívható szőrösszívűnek is, viszont ezzel együtt sem lépi túl az alaptalan fröcsögés határát, a saját véleményének adott hangot, ehhez pedig pontozásban és hozzászólásban is lehetősége van, amíg ezt értelmes keretek között teszi. (És igen, a magunk részéről más stílust szeretnénk látni a hozzászólóktól - és örülnénk, ha ez részéről is finomodna, de ezzel együtt még tartjuk ezt egyértelműen tiltandónak.)

Az itt olvasható hozzászólása alapján (a két hozzászóló egymást sértegető beszólásának törlése után) legalábbis így látjuk, de kérjük, jelezd számunkra, hogyha esetleg máshol túllépte volna a határokat.
Sajnáljuk, ha ez számodra nem vállalható és emiatt a további tartalmaidat nem osztod meg az olvasóközönséggel, akik a szavazás állása szerint némiképp másként vélekednek a műveidről.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
3
Ez egy válasz italianoangelo 2024. május 14. 18:38-kor írt üzenetére.
italianoangelo
2024. május 14. 18:38
#6
Lehet ezt kezelni kéne… kedves Törté-net! Egy kis moderálás.
0
italianoangelo
2024. május 14. 18:33
#5
Köszönöm a visszajelzést. Egy utolsó próbálkozást megért, de Andreas6 folyamatosan lepontoz és leminősít. Most már P******t stílusban is. Kösz ez nem, kell nekem.
Igen van még 2rész belőle az Após napjából lett volna egy 4.rész…
Sziasztok jó volt!
1
s
selymes14
2024. május 14. 18:18
#4
Jobbat vártam. Fura a szóhasználat és a megfogalmazás. Gyenge lett.
2
veteran
2024. május 14. 13:54
#3
Ha folytatod remélem jobb lesz.
1
Andreas6
2024. május 14. 08:36
#2
Nagyon gyenge firkálmány. Nemcsak a fogalmazás, de magyarul sem tud. Egy példa csak: a szexet nem sexnek írják. Véletlenül 1 helyett 2 pontot adtam.
-2
T
Törté-Net
2024. május 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1