A+ A-

Borotvaélen...

Visszahúzódó lánynak ismernek, de a minap olvastam egy újságban, hogy a nappal visszafogottan viselkedő csendes nők éjszaka a legtöbbet nyújtják. Nos, hogy ez rám igaz - e, azt nem az én dolgom eldönteni, mindenesetre eddig még senki nem panaszkodott : - ). Egyszer egy srác azt mondta rám, hogy igazi cica vagyok. Nem igazán örültem neki, hisz az én képzetemben a cicák a nagy mellű, szőke, Pamela Anderson utánzatok voltak, de megnyugtatott. A cica nála az a lány, aki kecses, simulós és játékos. Így már elfogadhatóbb! Bár nem csinálok extrém dolgokat, hisz nem voltam még lánnyal, nem csináltam csoportosan, sőt az anál - kanál - totál - brutál - animal szexet sem próbáltam, de amit teszek, azt szívből, lélekből és legjobb tudás szerint.
Amiről most mesélnék, az nem is olyan régen, talán úgy két hete történt. Délután négy körül értem haza a munkából, és a kedvesem néhány perccel utánam érkezett. Ez nem mindennapi esemény, hisz 7 - 8 előtt ritkán futunk össze otthon. De ma hamarabb el tudott jönni, így megbeszéltük, hogy a mai nap hátralévő részét egymásra szánjuk. Gyorsan összedobtunk némi vacsorának nevezhető ennivalót, aztán nem húztuk tovább felesleges dolgokkal az időt. Először is teleengedtem a kádat meleg vízzel, jól felhabosítottam, aztán lehámoztuk egymásról a ruhákat, majd beléptünk a kádba. Kicsit pironkodtam, mert nem számítottam ilyen kellemes délutáni meglepetésre, ezért nem "készültem fel" rendesen az együttlétre magyarán nem voltam kellőképpen leborotválva. Az előző napokban nem sokat voltunk igazán testközelben egymással, későn feküdtünk, korán keltünk, így nem volt motivációm arra, hogy szépen rendbe szedjem "nőiességem szimbólumát". Bár még inkább csak borostás volt, kb. 4 - 5 napja nem volt borotválva, de engem már zavart, azt mondta, hogy őt nem!
A fürdővíz kicsit melegre sikeredett, de hamar hozzászokott a bőrünk, aztán egész kellemes lett. Sajnos nem Hollywood - i a fürdőszobánk, a kád sem akkora, mint a filmeken, csak egymás hegyén - hátán fértünk el benne, de talán éppen ezért volt izgalmas. Én előrenyújtottam a lábaimat, a vállára tettem, ő pedig a hónom alá nyújtózkodott. Elmerültünk a sűrű habokban, csak néha - néha bukott fel a mellem a víz alól, ha lehullámzott róla a habos víz. A barátom elkezdte simogatni a lábam, két kézzel végig a combomon, ameddig csak elérte. Jó erősen simította combom belső felszínét, aztán a kezébe vette az egyik lábfejem, és a talpam kezdte masszírozni. Hihetetlenül jó érzés volt, majdnem elolvadtam! Aztán a másikat is.
Később jólesően ellazult talpacskáim vándorútra indultak. Először a nyakát kezdtem el egyik lábammal cirógatni, aztán húztam végig a lábujjam a mellkasán, megbirizgáltam a mellbimbóit. Válaszul egy édesen vöröslő fejecske kukucskált ki a víz alól. Még el is nevettem magam, olyan aranyos volt! Muszáj volt ot is megsimogatni a lábujjaimmal, olyan esdeklően "nézett rám". Lábbal alig - alig tudtam csak hozzáférni, ezért felültem a kádban, hogy a kezemmel simogathassam tovább. Előrenyúltam, és fel - felbukó hímvesszőjét kezdtem el simogatni, húztam rajta a habos bőrt fel és vissza, néha gyengéden megcsavargattam a fityma bőrét, aztán hirtelen tövig lehúztam (ezt imádja). A másik kezemmel a vízben lebegő golyóit morzsoltam. Kedvesem teste megfeszült, kicsit megvonaglott, kért, hogy pihentessem, mert rögtön elélvez. O is felült a kádban, előrehajolt, felmarkolt két habcsomót és a melleimre tette őket. Szépen eligazgatta, mint valami melltartót, de azok a fránya habok nem akartak a helyükön maradni, minduntalan lecsúsztak, feltárva bimbóimat. Megfogta a csípőmet és óvatosan közelebb húzott magához. Rácsusszantam, megéreztem szeméremdombomon kemény péniszét, azonnal elöntött a forróság!
Alig bírtam magammal, hogy ne üljek bele rögtön az "ölébe", de tartóztattam magam, hisz már kitapasztaltuk, hogy azok az orgazmusok a legédesebbek, amik csak soká - soká következnek be. Szorosan magához ölelt, vágyakozva, hosszan, szenvedélyesen megcsókolt. Nyelvemmel körbesimítottam, aztán beszippantottam az ajkait, összefonódtak a nyelveink, hol én vezettem be mélyen az ő szájába, hol ő az enyémbe. Beszippantottam a nyelvét és finoman harapdálni kezdtem. Csók közben erős keze a derekamat simította, aztán határozott mozdulattal megfogta a csípőmet, és ha lehet, még közelebb húzott magához. Kicsit megemelkedtem, mert nem volt túl kényelmes így összefonódva a szűk kádban, mikor hirtelen becsusszant a hüvelyembe a pénisze. Huh, micsoda érzés volt! Még fel is nyögtem kicsit! Ahogy megéreztem teste melegét a saját testemben, és azt az erőtől duzzadó kemény hímtagot! Önkéntelen mozgásba kezdtem, ritmusosan vonaglottam rajta. A víz sodrása segített a mozgásban. Csobogott a víz alattunk, még a kőre is kiloccsant. A fejét hátra vetette, szemét összeszorította. Láttam, hogy ő is nagyon élvezi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 11. 30. szerda 14:16
Ez jó történet.
#9 A57L 2015. 06. 22. hétfő 04:23
Jó lett.
#8 papi 2013. 11. 28. csütörtök 16:41
Egész jó
#7 Tahó 2003. 01. 17. péntek 16:56
Ten points for Hungary...
#6 Béla 2002. 11. 5. kedd 08:48
Ez igen! Sok-sok ilyet! (Vidéken hol lehet beszerezni a kellékeket? :-)
#5 masterboy 2002. 11. 5. kedd 01:40
ez egy igazán erotikus és hihetö történet, nem találtam benne hibát, ami sajnos mostanában igen ritka! sebaj ez 10 pötty! :))
#4 Snaky 2002. 11. 4. hétfő 15:27
Ez igen, erotikus, érzéki és mg gusztusos is. bár nem tudom ki tud lenyugodni a kádas rész után, mindenesetre a fickónak ideig óráig sikerült... (Borotválás meg hangulatcsinálás)

Sebaj, tuti volt. 10 pont
#3 ambrek 2002. 11. 4. hétfő 15:26
Sőt, jó! 10 pötty.
#2 LinkViki 2002. 11. 3. vasárnap 19:36
Nem rosssz!
#1 Törté-Net 2002. 11. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?