A tiszta irodák oka

Szavazás átlaga: 6.55 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 16.
Hossz: 17 161 karakter
Elolvasva: 561 alkalommal
Hogy is szól a mondás? Ember tervez, Isten végez? A szexel én is így jártam. Volt egy tervem... de az élet közbe szólt. Mindez az "átkos" rendszer végnapjaiban, a 80' években történt.
Tavasz elején töltöttem be a 18-at. Pincérnőnek tanultam. Mikor jelentkeztem a középiskolába, még nagyon tetszett ez a szakma. De mire végeztem, egyszerűen megutáltam. Bármi szívesebben lettem volna, mint pincérnő. De ha nem akartam bajba kerülni, akkor muszáj volt valami munkát találnom. A szüleim mindketten a szomszédos városban dolgoztak, irodában. A bátyám is a városba ment dolgozni, az egyik gyárba. Tavasz végén, nyár elején már kétségbe voltam esve, mert nem szerettem volna, ha a rendőrök látogatnak meg, mint közveszélyes munkakerülőt. Már hajlandó lettem volna a megutált pincérnői munkát is elvállalni. A faluban csak egy kocsma és egy presszó volt. Beszéltem is mindkét hely vezetőjével. A kocsmába nem vettek fel, a vezető felesége miatt. Nem szerette a fiatal lányokat a férje közelében. A presszóba simán bejuthattam volna, és tűrhetőnek is tűnt a hely. Fiatal, alig harminc éves főnök, három másik lány, a legidősebb is csak 25 éves, a másik 21, és a harmadik tőlem pár hónappal fiatalabb. Úgy tűnt, a munka se lenne nagyon nehéz, leszámítva, hogy a hétvégéknek lőttek. Egy hétköznap, késő délelőtt, nyitás előtt kellett bemennem a presszóba a főnökkel beszélgetni. A háromból, két lány volt még ott rajta kívül. A főnök rendes, humoros, alaknak tűnt, a fizetés is jobb lett volna, mint reméltem. Aztán a főnök azt mondta:
– Állj fel! Szeretnélek jobban megnézni.
Meglepődtem ezen, de valahol meg is értettem. Így amikor azt mondta, hogy forduljak meg, én lassan körbeforogtam. Ezzel nem is lett volna semmi gond. Mindhárom lány "dekoratív" lány volt, ahogy mondani szokás, megértettem, hogy jó alakú lányt keres továbbra is, de elhittem magamról, hogy ha nem is egy szépség vagyok, de megvan mindenem, amit egy nőn meg lehet nézni: közepes, alacsonyhoz közeli, 155 centis termet, hosszabb világos barna, sima haj, nem túl nagy, feszes fenék, nőies csípő, nem nagy, de rendesen látható cicik. Az már jobban meglepett, amikor rám szólt.
– Mutasd a bugyid meg a melltartód!
Ezen ledöbbentem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.55 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2024. április 16. 13:38
#3
Nem csodálom. A pasik ritkán érzik kellemesnek a kiszolgáltatottságot. Viszont a nők nagy többsége imádja, ha néha csak úgy használják a testüket. Az erőszakot is másképp értelmezzük, mint a férfiak. Sőt, a megcsalás fogalma is eléggé eltérő. 
Ezeket csak azért írtam le, hogy megindokoljam a döntésed. 😀
Szerintem a stílus nem rossz, bár helyenként én éreztem némi túlzást a körülmények ecsetelésénél. Például a munkaidő, munkabeosztás, satöbbi. 
Nem mellesleg hallottam azokból az időkből származó sokkal furcsább dolgokról is. Talán egyszer közzé teszem, mert vázlatként leírtam régebben, érdekesség képpen magamnak. A forrás megbízható, mert részt vett benne, hozzá nem is egy személyről van szó. Bár a férfi beosztásánál fogva némileg szűkszavúbb volt és sokkal durvábban fogalmazott. Na, talán majd egyszer, de ez az írás szerintem több elismerést érdemelne, ha az enyhe s/m kategóriát itt többen kedvelnék.
Nekem kedves történetnek tűnt, ha maga az esemény talán nem is annyira, hiszen mégiscsak nemi erőszakról van benne szó, de el tudom képzelni, hogy van aki szeretné, ha megtörténne vele.
3
Ez egy válasz veteran 2024. április 16. 09:00-kor írt üzenetére.
veteran
2024. április 16. 09:00
#2
Nem tetszett.
0
T
Törté-Net
2024. április 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1