A kívánság valóra válik

Szavazás átlaga: 7.26 pont (74 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 2.
Hossz: 5 901 karakter
Elolvasva: 1 737 alkalommal
Írta: Rawli Rawls
Rajzolta M-Slava
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
AKivansagValoraValik-01.jpgUh.. Igen... igen ez az! – kiabáltam mint egy rohadt ribanc. Itt vagyok én a gyülekezetünk tiszteletre méltó tagja, aki benne van a helyi önkormányzati tanácsba és a helyi szomszédőrség elnöke (amolyan polgárőrség), és térdeltem a hitvesi ágyunk közepén. Néhány héttel ez előttiig hűséges feleség és normális anya voltam. Azóta pedig bűnt bűnre halmoztam, a VI. Parancsot megszegtem, és a mi világunkban tiltott szexet folytattam. Nap közebe vagyunk, a férjem dolgozott, de a fenekem erősen hátra nyomtam a mögöttem térdelő fiatalembernek.

– Óh Billy megint jövök, ne hagyd abba! – kiabáltam.  Igen a hátam mögött térdelő Billy fiatalember a fiam volt. Nagyon rövid idő alatt ő is mélyre süllyedt velem együtt. A hitvesi ágyunk lepedőjén már 4 óvszer volt, amelyből szivárgott a lepedőre a fiam spermája. Kihagyta az iskolát, egész nap csak dugtunk és dugtunk mind a nyulak. Már megint teljesen a farkára húztam magam, miközben megint elélveztem.  
AKivansagValoraValik-02.jpg – A francba anya, kibaszott jó a feneked – mondta Billy amikor fenekemre csapott majd megmarkolta a csípőmet.
– Ne,... mond ezt nekem,... uh. – válaszoltam neki kéjes hangon.  Az már biztos, hogy ilyen jól még nem éreztem magam. Nagyon jó nevelést kapott a fiam, igaz a mostani helyzetben vitatkozna velem mindenki.  

– Nem vagy kövér,... uh... igazi anya tested van, amit nagyon élvezek.   – mondta a fiam miközben az óvszerrel fedett farkát kihúzta a puncimból, majd lehúzta és a többi mellé dobta az ágyra. – Szeretném kipróbálni csupaszon, hogy milyen érzés a puncid. Óvszerrel nem érezek semmit.  
– Mondtam, csak óvszerrel csináljuk.  De nem álltam ellent, amint az óvszer nélküli farkát vissza dugta a nedves puncimban. Ahogy az óvszer nélküli farka a punciba hatolt az maga volt a mennyország. Istene nagyon jó érzés volt.  

– Oké, de csak egy percig csinálhatód csupaszon... uh, uh...  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.26 pont (74 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!