A+ A-

Koleszos többes

26 éves srác vagyok, a szexuális életem teljesen normális, mondhatni hétköznapi, de ami hat éve történt velem az máig meghatározó élmény számomra.
A főiskola alatt kollégiumban laktuk, nagyon jó társaság gyűlt össze, szerdánként rendszeresen jártunk bulizni, előtte mindig ráhangolódtuk, egy kis borozgatás, ha éppen nőzni indultuk, előfordult, hogy egy - egy pornófilmet is megnéztünk. A szobánkban általában sokan bejáratosak voltak, köztük több lány is, az egyikükkel éltem, éltük át az alábbi esetet. A lány - az igazi nevét inkább nem írom le, nevezzük Editnek - nem volt az a divatos plázacica, de azért jó nő volt, nem vézna, alakra Liptai Claudiához hasonlítanám, kicsit nagyobb mellekkel. Mindig vidám, nyüzsgő, a kétértelmű megjegyzésekre mindig volt valami válasza, a disznó vicceken soha nem sértődött meg, kacér megjegyzésekkel vágott vissza.
Az egyik szerdai buli előtt iszogattunk a szobatársaimmal (négyen laktunk egy szobában videózni készültünk, Edit pedig nálunk volt egy kicsit dumálni. Addig azért nem akartuk elkezdeni a műsort, amíg a leányzó a szobában van, addig nyugodtan iszogattunk, amíg ő az egyik sráccal élénk beszélgetésbe merült. Mi jól elvoltunk, amikor két üveg vörösbor után arra lettünk figyelmesek, hogy lakótársunk hevesen smárol Edittel, az ő keze pedig a farmeron keresztül a srác farkát morzsolgatja! Hangos krákogással hívtuk fel magunkra a figyelmet. Edit nem jött zavarba, a kezével egy pillanatra sem hagyta abba a munkáját, mosolyogva megkérdezte, hogy mi a helyzet. Mondtuk neki, hogy épp videóznánk, aztán mennénk buliba. Persze ha ők más szórakozást találtak, akkor magukra hagyjuk őket egy időre.
Szórakozzatok csak nyugodtan! - válaszolta mosolyogva, és belenyalt a srác fülébe. Ez már nekem egy kicsit sok volt, mondtam, hogy egy ilyen bulihoz kicsit sokan vagyunk. Miért lennénk sokan? - kérdezte. Szabad a két kezem, és a számat sem tátom hiába. - válaszolta incselkedve. Ilyen dumát már számtalanszor hallottunk tőle, úgyhogy most is csak nevettünk egy jót, miközben a srác már a lány nyakát csókolgatta. Mindeközben Edit keze egy pillanatra sem állt le. Gondoltam itt mi már feleslegesek vagyunk, intettem a többieknek, hogy szedelődzködjünk. Látva, hogy megyünk, utánunk szólt, hogy ne sértődjünk meg, inkább igyunk egyet (addig egy kortyot sem ivott). Az egyik haverom kevert is egy limbót, pohárral a kezében hozzájuk lépett. A következő pillanatban Edit az ágyon ülve közelebb hajolt, és belemarkolt a fiú fenekébe! Ennek fele sem tréfa gondoltam. Egy lány van a szobánkba, az egyik szobatársamnak a farkát, a másiknak a fenekét markolássza. Ráadásul felénk kacsintva megkérdezte: Most bulizunk vagy sem?, és közben gyors mozdulatokkal gombolta a srác nadrágját, miközben az első "áldozatának" már a nadrágjában matatott.
Én köpni - nyelni nem tudtam, de a harmadik srác hirtelen felugrott, és belülről ráfordított a kulcsot a zárban. Én még soha nem láttam, hogy mások szeretkeznek, és noha nem vagyok szerzetes, de akkor hirtelen nem tudtam, mit csináljak, hová nézzek. Észrevéve tétovázásomat az ágyon keresztül odamászott hozzám, hanyatt lökött, és négykézlábon felém állva, a nadrágomat lehúzva szájába vette álló farkamat. Lassan bólogatott, miközben a többiek sem voltak restek, egyikük óvatosan lefejtette róla rövid szoknyáját, tangáját félrehúzva masszírozta a Edit pináját, másikuk melleit kényeztette, a harmadik srác pedig már levetkőzve állt az ágy mellett, és farkát verve várt a sorára. Editünk nem hagyta sokáig árván, az ágy szélére ülve szopni kezdte őt is. Mi körbeálltuk, ő felváltva oboázott, két kezével pedig egy - egy faszon húzogatta a bőrt. Én teljesen ki voltam akadva, ilyenben még soha nem volt részem, csak néztem, ahogy hol az egyik, hol a másik dákó tűnik el a szájában, miközben kezei szorgalmasan dolgoztak. Az egyik srác hamarosan elment, spermáját Edit mellére ürítette. Ez őt egy pillanatra sem zavarta, egyikünk a másik után ment el, kicsit szégyenlősen mind a mellére lőttünk. A negyedik szobatársam kicsit tovább bírta, mi pedig tétován, de egyszersmind teljesen megdöbbenve, és felizgulva álltunk, és bámultunk hülyén.
O oldotta meg a helyzetet. Az ágyon négykézlábra állva, a faszt egy pillanatra sem engedve ki a szájából, felénk tolta fenekét. Egyikünk lehúzva róla a tangát nyalni kezdte a már jócskán lucskos puncit. A látványra mindkettőnknek hamarosan ismét felállt a szerszáma, az eddig kitartó srác pedig hatalmasat élvezett Edit szájára, állára. Egy pillanatra megdermedtünk, kezünk megállt a farkunkon, de ő nem undorodott egy kicsit sem, sőt! Elégedett sóhajjal a szájára került ondót nyelvével lenyalta, a többit pedig elkente a nyakán. A kielégült fiú elégedetten rogyott az egyik székre. A negyedik srác egyre hevesebben nyalt, aminek nemsokára meg is lett az eredménye, Edit hangos nyögések közepette először elment. Erre barátunk kotont húzott, és kegyetlenül, szinte már durván elkezdte baszni kutya pózban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (144 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 papi 2015. 10. 7. szerda 07:50
Nem rossz
#18 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:48
Egész jó.
#17 sikamika 2012. 07. 29. vasárnap 23:13
jo sztory smile
#16 sztbali 2012. 02. 29. szerda 20:04
Elég jó.
#15 faszimádó negyvenes 2008. 05. 21. szerda 10:52
irigykedek Editre....
#14 wkroki 2006. 09. 4. hétfő 00:04
Lilla... a köd inkább lila nem?
#13 chindis 2003. 05. 6. kedd 03:18
Nacsa!!!! :)

Amugy kiraly dolog koleszesnek lenni, sosem fogom elfelejteni azt az idoszakot, pedig velem ilyen volumenu dolog nem esett meg...
Akinek van ra lehetosege, az tesztelje le a kolis eletet!!!!!!!!
#12 sajtluk 2003. 05. 5. hétfő 17:03
rendben van
#11 poloska 2002. 11. 4. hétfő 11:48
Nacsa beszolasa a legjobb :))))))))
#10 Teknosbika 2002. 10. 31. csütörtök 13:18
voltam már ilyen helyzet elott, de még akkor fiatal voltam, és csak kézimunka volt, 3-an voltunk fiúk, és egy leány elszórakoztatott minket, baromi jó volt, de akkor még javában középiskolás voltam.addig nem tudtam elképzelni, hogy másik pasi is, de most már egyáltalán nem zavar, de csakúgy, mint itt, ne kelljen buzulni.
ja, a történet amúgy 10 pont
#9 LinkViki 2002. 10. 31. csütörtök 11:36
Kár,hogy anyámék izéltek hogy ne legyek koleszod,másokszerint ott én basznék mindenkivel!!Ó de kár,amúgy én csinálnék ilyet,csak szóljatok...!:-)))
#8 Z 2002. 10. 30. szerda 21:17
Kiraly bazz mindig is bantam hogy nem lettem koleszos, bár még lehetnék... :)
#7 zoli3 2002. 10. 30. szerda 19:43
Király volt. Ilyen dugás után dukál neki a 10 pont.
#6 42 2002. 10. 30. szerda 16:51
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nacsa:DDDDD Ez üt :DDDD
#5 Nacsa 2002. 10. 30. szerda 14:37
Koleszban minden megesik, mi még le is szoptuk egymást, pedig asszem egyikunk sem volt buzi.
#4 Jajka 2002. 10. 30. szerda 14:09
KIRÁLY!!!!!
#3 mf 2002. 10. 30. szerda 12:29
Elég hihető, és ez növeli az élvezet mértkét én úgy vélem.
#2 Botond 2002. 10. 30. szerda 09:02
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 10. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?