A+ A-

Pirkadati múzsa

A tavalyelőtti nyáron szívem hölgyével, Vikivel két gyönyörű hetet töltöttünk Cipruson. Ez a történet mégsem a tizenhárom nap eseményeiről szól, hanem indulásunk napjának hajnaláról. Mindketten nagyon szeretünk utazni, de én általában annyira izgatott vagyok az indulás előtt, hogy képtelen vagyok rendesen aludni. Ez akkor is így történt, bár nem gondoltam volna, hogy a dolog úgy végződhet, amint most leírom nektek.
A vonatunk hajnali ötkor indult Budapestre, de hiába feküdtünk le már este kilenckor, éjjel kettőkor már álmatlanul hevertem az ágyban. Egyfolytában a tervezett elfoglaltságok és az előttünk álló forró éjszakák jártak a fejemben. Gondolataim lassan már csak a különféle erotikus helyzetek körül forogtak - szerszámom igencsak kiemelte alsómat és a vékony selyemtakarót - amikor ismét megtörtént az, ami biztosított afelől, hogy a világ legszerencsésebb fickója vagyok: oldalra pillantottam Vikire, és olyan földöntúli szépségnek láttam Őt, hogy még lélegezni is majdnem elfelejtettem. Mint a középkori festők kissé molett múzsái: a hátán feküdt teljes mezítlenségében, széles csípőjét felém mutatta; egyik lába félig behajtva pihent a másikon, titokba rejtve szemérmét. Jobb tenyere a pocakján, a másik pedig a csípőjén nyugodott. Mintha álmában észrevette volna hirtelen felizgulásomat - mert bizony olyan merevvé váltam, mintha testem minden vére lefelé tódult volna - , és arcára édes mosoly ült. Óvatosan kibújtam az alsómból, és Viki felé fordulva lassú önkielégítésbe kezdtem. Tudom, hogy most sokan közületek azt gondolják: "A fatökű, ahelyett, hogy jól megtöltené a galambot, kiveri mellette a majmot", de ott és akkor nem vett rá a lélek, hogy felébresszem mézédes álmából, vagy esetleg véget vessek annak a gyönyörű pillanatnak. Végigvizslattam minden porcikáját: vállig érő barna haját, mely most kócosan állt; a szépségtől szinte fénylő arcát és kecses nyakát, telt melleit és hegyes bimbóinak barna udvarát (szépet álmodhatott); becéznivaló hasának sima bőrét; felfelé ívelő csípőjét, melyet behajtott bal lába vezetett vissza a lepedőre, és rejtette sötétségbe combjai közét.
Nem siettem. Enyhén szétnyitottam a lábaimat, hogy kezem kényelmesen mozgathassa bőrömet. Öt - tíz percig izgattam magam, majd rövid szünetet tartottam, ám egy pillanatra sem vettem le tekintetem Viki bájairól. Aztán istennőm megmozdult: továbbra is a hátán feküdt, de alsó testét fenekének másik felére fordította, és lábát ugyanúgy behajtva tette a másikra, mint az előbb. Combjai között megcsillant a hold fénye – a lecsorgó nedvesség vékony csíkokat hagyott egészen a lepedőig. A mellettem fekvő tünemény talán álmában élte át azt, amit én ébren élveztem.
Megvártam, míg újra lecsendesedik a mozgása, majd lassan megfordultam az ágyon, hogy fejem az Ő lábához kerüljön, és így szabad belátást nyerjek legbecsesebb ékszerére. Fénylő csiklója piciny dombként vöröslött kívánatos puncija közepén, és mintha felém mutatott volna: "Hé, te ott! Szeress engem!" Nehezemre esett, de legyűrtem a késztetést, hogy hozzáérjek.
Újabb hosszú percekig masszíroztam a farkam, amikor észrevettem, hogy kedvesem combjai között feltűnt bal kezének néhány ujja, és gyengéden végigsimította punciját, melyet jóleső sóhaj követett. Matatásának halk, cuppogó hangja még jobban felizgatott, de igyekeztem nem felgyorsítani kezem mozgását. Jobbjával a mellbimbóit dörzsölgette, melyek már annyira hegyesen álltak, hogy egy lufit is kipukkasztottak volna. Ekkor jutott eszembe, hogy kapcsolatunk másfél éve alatt még egyszer sem láttam magához nyúlni (azon kívül, mikor szeretkezéskor saját csiklóját izgatta). Azt hittem, megfelelően tájékozott vagyok a szex terén, de soha nem gondoltam, hogy ennyire élvezetes lehet nézni egy nőt (ráadásul pont Őt!) önfeledt maszturbálás közben, és ez a bizsergető élmény új izgalommal töltött el.
Középső ujja becsusszant szűk nyílásába, majd cuppogó neszek kíséretében lassú ütemben mozogni kezdett benne. Az éjszaka csendjében még a szemérmét fedő sekély szőr sercegését is hallottam. Hosszú percek teltek el, Viki keze és feneke már teljesen nedves volt, amikor fejét felém fordította és kinyitotta a szemét – valószínűleg meg akarta nézni, hogy alszom - e, de amikor észrevette, hogy fordítva fekszem az ágyon, és a farkamat húzogatom, teljesen ledermedt. Az arcomat kereste, mélyen a szemembe nézett. Mit csinálsz? - Gyönyörű vagy. Egy alig látható bólintás után, egy huncut mosoly kíséretében ujjai lassan ismét táncra perdültek. Pozíciót váltott: teljesen hanyatt feküdt, jobb lábát áttette széttárt combjaim között. Ilyen helyzetben teljesen megosztotta velem a csodálatos látványt, melyet a nedvességtől csillogó és tocsogó, sötétbarna szőrrel borított szemérme jelentett. Szétnyitotta magát, megmutatva a legintimebb zugot, melyben ugyan minden férfi szívesen meghúzódna, de kedvesem csakis nekem engedi át azt a helyet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 5. kedd 14:24
Enyi szexelésel elérték a vonatot?
#8 Justil 2002. 11. 2. szombat 22:00
kajak,vett vóna be fogamzásgátlót a gyükér osz élvözött vóna a pofájába
#7 lovefool 2002. 11. 1. péntek 17:54
A gumi azért kellett a végére, mert elég kellemetlen tud lenni, amikor a torkodra élveznek... Csak képzeld el...
#6 LinkViki 2002. 10. 31. csütörtök 12:08
Nekem tetszik de a gumi az tényleg nem kellett volna a végére...ezért 9pont!!
#5 zoli3 2002. 10. 30. szerda 18:55
Minek kellett neki a végén a koton? Jól bele kellett volna tenni az anyagot.Én igy csináltam volna.
#4 Rambo 2002. 10. 30. szerda 10:46
Ez a gumi dolog a végén fura, amúgy nagyon jó. 8-as.
#3 Dezso 2002. 10. 30. szerda 10:08
Miert kellett a vegen a gumi, amikor se az oralisnal, se a szeretkezesnel nem hasznaltak eddig? Egyebkent jo.
#2 ---- 2002. 10. 30. szerda 07:46
A sztori mesteri, csak nekem tul sok benne az erzelem.
Mindenesetre reg olvastam ennyire izgalmas, es reszletes oralis elmenyrol:)

9 pont
#1 Törté-Net 2002. 10. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?