Egy karrier kezdete 3. rész

Szavazás átlaga: 7.6 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 21.
Hossz: 8 543 karakter
Elolvasva: 960 alkalommal
Fájt a térde. A karjai kimerültek. Az állkapcsa fáradt volt. Mindezek ellenére nedves, és nagyon beindult volt. De örült, hogy a gloryhole-szolgáltatása végre a végéhez ért. Legalábbis ebben reménykedett. Eltelt már jó néhány perc, mióta valaki bedugta a farkát a lyukon. Úgy ítélte meg, hogy rendesen dolgozott. Bő fél órában nyolc szopást adott. Linda felállt, és megigazgatta a ruháját. Örült, hogy kinyújthatta a lábát. Fogott egy zsebkendőt, és megtörölte a száját. Megnézte magát a tükörben, és látta, hogy eltűnt a rúzsa. Minden elkenődött a hímvesszőkön, amiket aznap este leszopott.
Ideje volt megkeresni Adélt. Nem akart többé egyedül lenni abban a kis szobában. Kinyitotta az ajtót, és visszatért a partiba. Nem tudta, hogy mire számítson, de most úgy tűnt, hogy ez egy normális céges buli volt. A jól öltözött emberek ünnepi hangulatban voltak. Italok és nevetés mindenhol. Ahogy körülnézett a szobában, azon tűnődött, kinek a farkát szopta. Megpróbálta összehozni a péniszek méretét a férfiak megjelenésével. De hiábavaló erőfeszítés volt.
Bemerészkedett a buli forgatagába. Adél megkeresése nem bizonyult egyszerűnek. Arra gondolt, hogy valószínűleg egy másik szobában van. Körülnézett, és legnagyobb döbbenetére több üzletembert látott szexelni egy konferenciateremben. A semmit nem takaró üvegfal mögött úgy dugtak, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Meztelen férfiak és meztelen nők. Néhányan félig fel voltak öltözve. Orális szex. Hüvelyi szex. Minden, ami csak elképzelhető volt.
A látványtól leesett az álla. Alaposan megnézte a résztvevőket, de Adélnak nyoma sem volt. Tovább sétált az iroda emeletén és végül megtalálta a főnökét egy másik konferenciateremben volt. Az ajtó nyitva volt, és lány félénken belépett. A látvány teljesen elbűvölte. Egy férfi lehúzott nadrággal feküdt a tárgyalóasztalon, Adél pedig – még mindig a ruháját viselve – lovagolt rajta. A férfi farka döngölte a punciját. Mindeközben egy másik férfi hátulról fenékbe dugta a nőt. Ez a kettő azon a négyen kívül volt értendő, akik éppen akkor hagyták el a szobát. Nadrágjukat gombolgatva kommentálták, milyen észvesztő volt az imént Adél. “Gangbang? Elképesztő, hogy ez a nő mennyi szexet tud elviselni! ” – gondolta a lány.
A nagy tiszteletnek örvendő főnökének jelenleg dupla behatolásban volt része. Csak annyit tehetett, hogy ott állt és vizes bugyiban nézte.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.6 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2024. március 28. 01:27
#8
Ott kezdődik a dolog, hogy már az első résznél megvádoltad a szerzőt, hogy tőled lopott, így amikor csak teheted, belerúgsz egyet, miközben a te túlírt történeteid vannak brutálisan túlértékelve. Ha már itt tartunk, megint lényegesek lettek a pontok?
1
Ez egy válasz Éva596 2024. február 21. 08:36-kor írt üzenetére.
veteran
2024. február 29. 04:42
#7
Ez már kurvaság.
1
Lolamacko
2024. február 21. 11:05
#6
A prostitúció is egy üzlet, egy szolgáltatás, és ebben a történetben az jelenti az üzletet, hogy használhatják a nők testét. Legalább megtudtuk, hogy hogyan képzik azokat a hölgyeket, üzletasszonyokat. Vannak gyakornokok, és ha jók, a munkájukban, ami itt a szopás és az egyéb szex szolgáltatás, akkor előléptetik őket.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. február 21. 07:56-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. február 21. 10:52
#5
Legalább szex azért van benne.
1
Andreas6
2024. február 21. 07:56
#2
Üzleti világról szó sincs, itt egy kurva kiképzése folyik.
2
T
Törté-Net
2024. február 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1