Az első fájdalmak

Szavazás átlaga: 8.24 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 15.
Hossz: 11 524 karakter
Elolvasva: 460 alkalommal
Hátamon hideg fut végig. Pedig egyáltalán nincs hideg a szobában. Kint ugyan csak éppen 0° fölött van valamivel, de a idebent kellemes meleg van. Csak hát a furcsa helyzet okozta idegességtől fut rajtam a hideg. Hiszen mindig is viszonylag szégyenlős voltam, és most, két felöltözött nő előtt állok, teljesen meztelenül, a fejemen össze kulcsolt kézzel, terpeszállásban. Lopva lefelé sandítok, és látom, hogy a farkam is kisebb, mint általában. Mivel bővér farkam van, nagyon össze tud menni. De ha ideges vagyok, akkor még sokkal inkább. Sindi vigyorogva, majdhogynem nevetve nézi apróra zsugorodott férfiasságomat. Sophia úgy néz ki, hogy sokkal tapasztaltabb ezen a téren. Ő is mosolyog, de nem tartja nevetségesnek a látványt.
– Gyere ide! – paskolja meg a térdét kedvesen, és hívogatóan. Kezemet a fejemen tartva, pár lépéssel mellette termek. Ő újra csak a combját paskolja, mutatva ezzel, hogy hol van a helyem.
Ráfekszem a térdére, kezeimmel megtámaszkodom a másik oldalán. Ő először kedvesen megsimogatja a fenekem, majd hirtelen rácsap. Nagyot csattan az ütése, és kicsit fáj is, de kellemesen bizseregni kezd tőle a fenekem. Újra lecsap, majd újra és újra. Fogalmam sincs, hányszor, de kezd már kicsit erősen fájdalmas lenni. De pont ekkor abbahagyja. Szemem sarkából látom, hogy magához inti Sindit, aki kényelmesen sétál hozzánk, majd Sophia intésére ő is paskolni kezdi a fenekem. Az ő ütései úgy érzem erősebbek, bár lehet, hogy csak azért érzem így, mert már kapott a fenekem párat. De Sophia nem engedi neki, hogy sokáig verje a fenekem.
– Állj fel! – parancsolja most Sophia, és én engedelmeskedem. Sophia továbbra is kellemesen és megnyugtatóan mosolyog, míg Sindin látszik, hogy nagyon meglepődve bámul rám. Az ütések hatására ugyanis feléledt a farkam is, és most teljes pompájában és méretében tárul a lányok elé. És bár nem karnyi vaskos, és nem is hosszú, de merev állapotban azt hiszem nincs mit szégyellnem rajta. A hegyén, a bőr alól opálosan csillog.
– Verd ki szépen – mondja kedvesen Sophia. Az igazat megvallva, erre nem számítottam. Az egy dolog, hogy elverik a fenekemet. Hiszen ezért jöttem. De hogy ki kell vernem a lányok előtt? Ez több mint furcsa számomra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.24 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. február 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1