A+ A-

e-Masszázs

Mint a mesében, egy életem egy halálom...
Eldöntöttem, hogy kipróbálom.
A környékünkön működik egy színvonalas, vendégeit megválogató, kellemesnek mondott testápoló stúdió, amelynek szűk kapacitású e-masszőr részlege is van, e mint erotikus...
Egyik hétvégén felkerestem az intézményt, ahol a recepciós pár perc türelmet kért, amíg a munkatársait az adott helyiségbe küldi. Nem sokkal később egy folyosó felé irányított, amelynek végén már várt három csinos asszisztens.
Bevezettek egy csendes, virágillatú, félhomályos szobába, amelynek közepén egy masszív, széles, ágyszerű emelvény terpeszkedett, körben pedig polcok, szekrények, különböző olajos, krémes tubusokkal, törölközőkkel megrakva. Egyetlen szó nélkül, pusztán a ráutaló mozdulatokkal megértetve magukat, a három ifjú hölgy levetkőztetett. Mire velem végeztek, róluk is lekerült az áttetsző köntösszerű valami. Igen formás, kerek popsik, feszek keblek, fazonra igazított ágyék. Kedvemre való volt mind.
Feltessékeltek az ágyra hasra fekvésben, és az egyikük illatos olajjal kenegetni kezdte a hátamat, majd alaposan meggyúrta az izmaimat, vele egyszerre a másikuk a láb izmaimat gyömöszölte szét, aztán intett a forduláshoz majd a mellkasomat, a combjaimat vették kezelésbe, ezek után egyikük az olajos kezével "megtámadta" az ágyékomat, külön figyelmet szentelve a herezacskómnak. Amint markánsabb látható jele támadt a mozdulatainak, hiszen eladdig sem hagyott teljesen hidegen a meztelenül sürgő hölgyek látványa, egyikük fellépett mellém és velem szemben terpeszbe állva, ráereszkedett a számra, mintegy rátűzve magát az idejében kidugott nyelvemre, amit -azt gondoltam viccesen- kiöltöttem a pontos pozicionálás érdekében. Finom, meleg, párnás, lédús puncusa volt, amit buzgón nyalni kezdtem, meg-megtapogatva a csiklóját, néha meg mélyre feltoltam a nyelvem a hüvelyébe, ameddig csak értem. Lassan moccanva, meg-megreszketve kezdett előre-hátra hintázni. Aki az olajjal kenegetett, a fitymámat hátrahúzva csókolgatta, merevvé váló férfiasságomat.
Egy láthatatlan kéz az ágyékához irányította az egyik kezem, és egy másik ágyékba a másik kezem. Élvezettel hajtogattam szét a vérbő ajkakat, simítottam végig a gáttól a csiklóig, bele-bele merülve egy-egy ujjal a hüvelyek párás melegébe. A rajtam ülő egyre gyorsulva csúszkált az arcomon, mint később kiderült a homlokomtól az államig piros csík jelezte ténykedését még órák múlva is. Az orromon valahányszor átzökkent, hatalmas levegőt véve nyikkant, megmerevedett néhány pillanatra és aztán csukott szemmel az ágyra támaszkodva mind bőszültebben csiszolta magát tovább rajtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 09. 27. péntek 04:26
Elmegy.
#2 Anom 2009. 10. 28. szerda 08:18
#1 Törté-Net 2009. 10. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?