A+ A-

A legszuperebb apuka

Magamról annyit, hogy nemsokára 15 éves leszek, most fejeztem be az általános iskolát és egyke vagyok.
Az egész úgy kezdödött, hogy az iskola végeztével rámszakadt a nagy szabadság, amivel nem igazán tudtam mit kezdeni. Nem vagyok egy eljárós típus, nem igazán jövök ki a korombeliekkel, egyesek szerint kicsit koravén vagyok.
Egy igazi barátnöm van csak akivel sülve - föve együtt szoktunk lénni, de ö július elején elutazott Amerikába egy rokonához egy hónapra, így egyedül maradtam.
Többnyire otthon ültem és neteztem, hála az ADSL - nek. Mivel nyár van, meleg és már abban a korban vagyok mikor az embert a teste igencsak érdekli, és a neten sok "érdekes" dolgot lát és olvas az ember ami erre még rá is tesz, szinte minden nap minimum 4 - 5 - ször masztiztam. Imádom ezt a kellemes elfoglaltságot.
Napközben mikor biztos volt, hogy szüleim nem tünnek fel otthon, szinte folyamatosan meztelenül vagyok a lakásban. Már nincs a lakásnak olyan helysége ahol ne lett volna már legalább egyszer orgazmusom.
Nagyon élveztem a helyzetet, de egy idö után kezdet dolgozni bennem a kisördög, hogy ennél többet akarok. Szerencsére megtaláltam anyu fehérnemüi közt a szüleim kis vibrátor készletét. Elöször majd leesett az állam, hogy ök ilyesmiket használnak, eddig eszembe sem jutott, hogy ök is ennyire szeretik az "élet ezen részét".
Új csodálatos élményeket szereztem, mikor kipróbáltam ezeket a játékszereket. A baj csak az volt, hogy a müfütyiket bedugni nem mertem, mert nem akartam, hogy egy mütag vegye el a szüzességem, pedig nagyon kiváncsi voltam már arra, hogy milyen érzés mikor kitölti az embert valami hosszú kemény. Egyre inkább szenvedtem a vágytól, hogy valami "oda" kerüljön, de nem volt esélyem sem, hogy megfelelö fiút találjak erre a célra.
Ekkor történt valami ami változtatott a helyzeten. Anyunak két hétre a cége külföldi telephelyére kellett mennie dolgozni, így ketten maradtunk apuval. Ekkor támadt egy perverz gondolatom. Mi lenne, ha nem lökött fiatal fiúkról álmodoznék, hanem egy igazi férfiról akit egyébként is imádok, tetszik nekem és még csak messzire sem kell mennem érte.
Elhatároztam, hogy meghódítom aput. A gondolattól is felizgultam mikor kitaláltam.
Szépen hozzáláttam tervem megvalósításához már az elsö nap. Mivel anyu nem volt otthon én föztem a vacsorát, persze apu kedvencét, ami nem sikerült tökéletesen, de nagyon megleptem vele. Hogy a hatás teljes legyen igyekeztem a legszexisebb szerelésemben várni, mikor este megérkezett. Egy rövid miniszoknyát vettem fel és egy feszes toppot ami szépen kiemelte a melleim alakját. A szoknya alá olyan tangát vettem, aminek a hátsó része teljesen eltünt a popsimban, és elöl is épp, hogy csak eltakarta a bejáratot. Nem túl kényelmes viselet, de gondoltam, a célért mindent.
Mikor apu hazaért felszolgáltam a vacsorát és közben beszélgettem vele, ahogy anyu szokott. Jól elbeszélgettünk, de azt mondta, hogy szeretne lefeküdni, mert nagyon fáradt. Ez kicsit lelombozott,de azért még bevetettem magam, és a mosogatógépbe úgy pakoltam be, hogy közben minél mélyebbre keljen hajolnom, így szinte teljesen látszott a popsim és, hogy csak egy igen kis ruhadarab takarja a többit. Ezen csábos pakolásom közben aput lestem, és láttam, hogy nem dolgoztam hiába, mert majd kiesnek a szemei úgy bámulja a fenekem. Ez izgalommal töltött el, de sajnos kis bemutatóm után adott egy puszit a homlokomra, hogy ö most megy zuhanyozni és lefekszik.
Kicsit csalódott voltam, hogy nem akadt horogra, de végülis nem is számítottam arra, hogy elsöre sikerül minden. Azért a kisördög nem nyugodott bennem, így kilopóztam az udvarra egy újsággal, mintha olvasgatni mennék. Szerencsére van egy védett hely ahonnét be lehet lesni a fürdöszoba ablakán, ha ott nincs elhúzva a függöny és rá lehet látni a zuhanyzóra. A függöny persze nem volt elhúzva, söt a helyén sem volt, mert kimostam és nem raktam vissza, gondolván arra, hogy jól jöhet még nekem a csupasz ablak.
Nem is kellett csalódnom, mert nemsokára megpillantottam aput amint belép a fürdöbe. Mivel bent égett a villany és kint sötét volt, tökéletes volt a helyzet, mert ö nem láthatott engem és viszont jól láttam öt. Elkezdett vetközni. Nagyon tetszett, eddig még csak fürdönadrágban láttam, de úgy is nagyon vonzó férfi volt. Szép sportos testtel, nem túl sok szörrel.
A szívem egyre hevesebben dobogott, mert már csak az alsója volt rajta. Majd elájultam mikor azt is levette, mert valószínüleg a kis bemutatóm hatására majdnem teljesen állt neki. Gyönyörü volt. Megállt a mosdó elött és megszemlélte félig merev nemiszervét, majd megfogta és szép lassan huzogatni kezdte rajta a bört. Ettöl az teljesen merev lett és gyönyörüen ágaskodott. Azt hittem menten elélvezek. Ez fantasztikus, az apám tölem pár méterre masztizik és valószínüleg én izgattam fel a szinte csupasz popsimmal. Nem birtam magammal, le kellett nyúlnom a bugyimba, ami ekkorra már teljesen átázott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (579 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#96 RAVETRAIN 2016. 04. 5. kedd 20:58
Ez elképesztően jó lett, még ha kitaláció is! Nekem nagyon tetszik a kiscsaj szemszögéből olvasva. 10p
#95 A57L 2016. 04. 5. kedd 09:26
Szuper történet,nekem nagyon tetszett.
#94 zoltan611230 2014. 09. 18. csütörtök 07:20
Valóságban is jo.
#93 listike 2014. 01. 26. vasárnap 19:32
Ügyes kislány.
#92 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:55
Zsíííír nyes
#91 mackó2009 2012. 10. 23. kedd 09:40
Nem rossz
#90 kinzi 2009. 04. 11. szombat 16:03
húú, free! :O
Most olvasom csak.. :) Az a szitu valóságos "kínzás" lehetett.. :)
#89 kinzi 2009. 04. 11. szombat 16:00
hm, nem rossz! :)
Jó, valóságban ez télleg gáz, de így törté-netben leírva igen izgató. 8p
#88 sihupapa 2008. 09. 25. csütörtök 23:36
free. ird le, érdekes lehetett.
#87 krisz 2008. 07. 28. hétfő 21:37
remek tőrténet nagyon tetszett.
#86 free 2008. 07. 23. szerda 10:11
nagyon tetszett... Egyszer nálunk is volt egy nedves szitu.... a lányom barátnői ( 14-15 évesek ) jöttek ki a telekre medencézni... Hááááát ember legyen a talpán aki ilyenkor nem keményedik meg... Nem nagyon foglalkoztak velem hogy ott voltam, hisz apuka vagyok..... ott vették át a bugyijukat a fürdőzéshez mellettem.... egy valaki nem hozott felsőt, igy kitalálták, hogy egyik sem veszi fel.... na itt lett végem. Látták, hogy nézem őket, de ettől csak pajkosabbak lettek, azt is látták, hogy áll a farkam a nacimban, nevettek, meg súgdolóztak. Nagyon tetszett nekik. Bementem a házba mert könnyitenem kellett magamon. Ott volt minden lány illatos pici bugyija.... nem egynek rajta volt a nunijának az illata. Több külömböző illatú volt, volt amelyik picit nedves, volt amelyik picit foltos volt...
#85 csub 2007. 12. 28. péntek 18:59
Szeretnék levelezni lányokkal hasonló témában. Írjatok. Pusz
#84 Craig 2007. 12. 22. szombat 19:35
Nunmem: Soha nem fantáziáltam anyámról
(eszembe sem jutott), lánytestvérem nincs,
így róla sem.
Bár az unokanővérembe egyidőben szerelmes
voltam, kb lehettem 6 éves. De azóta ronda
lett.
#83 magdi 2007. 11. 29. csütörtök 17:07
nekem nagyon tecet...
#82 pölös 2007. 08. 7. kedd 15:33
Nem csodálkozok azon, hogy egy 15 lányt elcsábított az apja, mert amikor én 16 éves voltam akkor csábított el engem a 41 éves anyám! Azóta is kefélünk és nagyon jó érzés mindkettőnknek!
#81 Ády 2007. 05. 26. szombat 22:22
9
#80 fiest 2007. 04. 27. péntek 17:23
olvastam már sok jó történetet de ez hagyta bennem a legmélyebb nyomot!
#79 Öreg Macsó 2007. 04. 8. vasárnap 11:20
TŐk jó
#78 róka 2007. 03. 19. hétfő 14:17
#77 Andris 2006. 12. 27. szerda 21:33
Pulzálva lötte belém a sürü sós nedvet. Nem volt túl jó íze, de a tudat miatt, hogy apunak ez most nagyon jó, ízlett. Próbáltam lenyelni, de annyi jött, hogy nem bírtam így egy kicsit kicsorgott a számból vissza a merev pénisz tövébe.
Mikor már nem jött több elkezdtem megint nyalogatni, és lenyaltam róla azt ami az elöbb kicsorgott. Boldog voltam, hogy ilyen nagy élvezetet okoztam apunak.
Ezután csókolóztunk majd megmosakodtunk.------------>>>Fujj...Belespriccel a szádba utána meg csókolóztok..Ez a rést elég ciki..Am jó kis történet..