A+ A-

Emlékeim

Az előző részben a kezdetekről írtam. Most sorra veszem azt, ami eddig történt velem. Nem fogom tartani a kronológiát, és lesz olyan is, akit ki fogok hagyni.
Ennek is megvan az oka, de mivel csak egy emberről van szó a történet szempontjából nincs jelentősége.
Úgy húsz éves lehettem, amikor az egyetem mellett egy cégnél dolgoztam, mint anyagbeszerző. Egy furgonnal jártam a várost és mindenféle üzleteket. A sorsom elég gyakran vetett egy háztartási boltba, ahol dolgozott egy lány.
Tulajdonképpen nem volt szép. Nem volt egy bányarém, de nem az a fajta, aki után az utcán megfordulnak a férfiak. Néhány évvel idősebb volt nálam. Gyakran kellett a raktárba hátramenni vele, mikor valami nehezebb csomagot vásároltam.
Egy idő után egyre többet beszélgettünk egymással. Egyszer csak elmesélte, hogy hétvégén a bátyja hazahozott egy pornófilmet, és ez egészen felizgatta. Ezzel engem is. A legközelebbi alkalommal újra szóba hoztam a dolgot. Évődtünk egymással, mígnem azon kaptuk magunkat, hogy a ládák mögött csókolózunk. Érdekes, hogy milyen ügyetlenül, összeszorított szájjal csókolt. Ahogy benyúltam a köpeny alá örömmel vettem észre, hogy nem visel melltartót, és kemény melleit a meredező mellbimbókkal el kezdtem masszírozni, morzsolgatni. Ott a raktárban ennél többre nem jutottunk, de annyira kívántuk már, hogy megegyeztünk abban, hogy munka után találkozunk. Nem volt egyszerű feladat, mert ő még otthon lakott, nekem meg már volt egy állandó kapcsolatom. Hál'istennek. volt egy nyaralójuk Pesttől nem messze, ezért megbeszéltük, hogy este ott találkozunk. Sikerült megszerveznem, hogy a kocsit elhozhassam, és szabaddá tennem az estémet valamilyen indokkal. Egyetlen egy gond volt, hogy februárban jártunk, és igen hideg volt. Egy kissé idegesen vezettem a Pest környéki faluba - nehogy most történjen valami a kocsival - majd nagy nehezen megtaláltam a házat. Nem mondhatom, hogy a melegtől izzadtam bent, de nem érdekelt bennünket.
Villámgyorsan levetkőztünk, és bebújtunk a takaró alá. Tulajdonképpen ő volt a második nő az életemben. Ügyetlenül simogatni kezdtük egymást, majd én lassan csókolgatni kezdtem a nyakát, egyenként a melleit. Szép kerek de nem túl nagy mellei voltak. A combomon éreztem, hogy a pinája el kezd nedvesedni. Ekkor egyre lejjebb csúsztam, és a lába közötti bozontba fúrtam a fejem. Az ujjammal szétnyitottam a nagyajkait, és finoman kezdtem nyalogatni a csiklóját. A mai napig nagyon szeretem ha nyalogathatok egy nőt, de erről majd később. Ahogy nyalogattam, lassan bedugtam neki egy ujjamat, és miközben egyre mélyebben beszívtam a csiklóját lassan el kezdtem baszni az ujjammal. Éreztem rajta, hogy nincs ellenére a dolog.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 05. 17. kedd 15:28
Nemrossz.
#3 papi 2013. 07. 24. szerda 14:56
Nem rossz.
#2 Su 2002. 09. 20. péntek 22:37
nemtom... én 4et adok rá.
#1 Törté-Net 2002. 09. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?