Különös történet

Szavazás átlaga: 6.66 pont (282 szavazat)
Megjelenés: 2002. szeptember 11.
Hossz: 19 954 karakter
Elolvasva: 34 567 alkalommal
Éppen akkoriban szakítottam a barátnőmmel. Aranyos, kedves lány volt, de nem tudta elfogadni a személyiségem.
Pedig milyen forrón szeretett még a kapcsolatunk első felében. Magamról annyit kell tudni, hogy 16 éves vagyok, és személyes kapcsolatok terén nyitott vagyok minden irányba, a fiatalabbak a velem egykorúak, és a picit idősebbek felé is.
Történt, hogy az orvosi rendelőben vártam, hogy sorra kerüljek. (szép kis sor volt) Mellettem egy 20 éves forma lány ült, szőkésbarna haja, kék szeme volt, és feltűnően karcsúnak tűnt. Szokásom, hogy ilyenkor elkezdem bámulni a lányokat, de most valahogy sikerült ezt elkerülnöm, inkább úgy mondanám, hogy figyelni kezdtem.
A rendelőben "modern", rögzített műanyagszékek voltak. Nem valami kényelmesek, de ő ügyesen ki tudta használni azokat. Lecsúszott addig, hogy a feneke éppen a szék szélén volt, hátával a támlának támaszkodott, így már majdnem feküdhetett a széken.
Kifejezetten tetszett. Ekkor vettem észre, hogy nincs rajta bugyi. (az előbbi pózban ugyanis annyira lenn volt már a nadrág, hogy a bugyinak ki kellett volna látszódnia, ha van rajta. ) De nem volt. Legszívesebben ott helyben kinyaltam volna.
Egy pár perccel később egy másik lány is bejött a rendelőbe. Leült közénk, és elkezdtek beszélgetni. Nem kellett nagyon odafigyelnem, hogy észrevegyem, hogy ismerik egymást.
Sőt, egyre feltűnőbb jeleit adták, hogy nem csak "ismerik" egymást, hanem közelebbi kapcsolatuk van. Egy átölelés, egy puszi, egymás bugyijáról beszéltek. Arra következtettem, hogy együtt is élnek.
Aztán behívott az orvos. Nem volt hosszú vizsgálat, de amikor kijöttem, még várnom kellett egy picit, amíg elkészül a recept. Ekkor határoztam el, hogy megszólítom a lányt. Egy kicsit meglepődött, de végül is belement a telefonszám – cserébe is. Andinak hívták.
Majd ők következtek a dokinál, nekem meg kész lett a recept, aztán mentem is. Egy pár napig teljesen el is felejtkeztem róla.
Még pár héttel korában eljártam egy rendezvénysorozatra, ahol vegyesen voltak gyerekek mindenféle korosztályból. Volt egy aranyos lányka, aki teljesen belémesett. Nekem akkor még nem jött be, de egy idő után rámszállt a leányzó. Napi tíz SMS sem volt ritka, annyit írt. Hiába utaltam rá neki, hogy nem akarok vele járni, nem hagyta annyiban.
Megírtam neki, hogy OK. járjunk, de csak akkor, ha tisztában van vele, hogy a járás mást jelent egy 16 évesnek, mint egy 15 évesnek. Belement, így is. Az első randin még elég félénk volt. Mindent tőlem tanult, én voltam az első kapcsolata, de jól ment neki, csak mindig félt az ismeretlentől.
Az első csóknál nagyon meglepődött, nehezen állt rá a nyelve. Aztán abba is beletanult szépen lassan. Egy félreeső parkban sétálgattunk akkor, így volt lehetőségem a mellét is simogatni. Igaz a melléhez nem akkor értem először. Még azon a rendezvénysorozaton történt (ami egy nagy játék volt:), hogy incselkedett velem a lányka, és azt mondtam neki, hogy megbánja, ha nem hagyja abba. Nem hagyta. Erre megfogtam a mellét, amit nem kis meglepetésemre végül is hagyott. Lehet, hogy ő is élvezte, vagy már akkor is tetszettem neki?
Az első csókot követő napokon nem találkoztunk. Legközelebb, áthívtam hozzánk. Nyár volt, így egyedül voltam otthon. Tetszett neki lakásunk, meg az is, hogy hozzáképest mennyire önálló is vagyok már. Beraktam valami hangulatos kis zenét, amire táncolni kezdtünk, szép lassan. Beszélgettünk, már – már belefeledkeztünk a táncba, amikor óvatosan megemeltem a kezét, és elkezdtem lehúzni róla a pólót. Egy picit ellenkezett, majd hagyta a dolgot. Ahogy korábban már éreztem melltartót nem hordott, de mellei annak ellenére, hogy csak 15 volt, már voltak.
Tovább táncoltunk, és most ő jött, elkezdte kigombolgatni az ingemet. Amikor elfogytak a gombok kibújtam az ingből, és az a földre hullott. Ekkor egy furcsa, számára meglepő mozdulattal fogtam és felemeltem, és az ölembe vettem. Anyáméknak franciaágyuk volt, oda vittem őt is. Melleit kezdtem izgatni, a kezemmel, majd a nyelvemmel is. Mellbimbója hirtelen keményedett meg, nyelvem pedig hihetetlen finomnak találta.
Amikor kellően nedvesek voltak a mellei. a hátamra fordultam, magam után húzva őt is. Szánk egymáséra tapadt, és forrón csókolóztunk. Eközben merevedő farkam a nadrágjainkon keresztül nyomta az ágyékát, és úgy vettem észre ezt ő is érzi. A csók így visszagondolva sokáig tarthatott, mert lassan kezdett sötétedni. Újból fordultunk egyet, most ő került alulra, én pedig a nyakát kezdtem csókolgatni. Kezemmel végigsimítottam felsőtestét, majd a farmerjénél álltam meg picit. Felemelkedtem és kezemmel végigsimítottam hasát majd köldökét. Élvezte.
A nadrág alá nyúltam, de meggondoltam magam. A cipzárt húztam le, de begombolva hagytam a nadrágot. Szürkés, kislánybugyi volt rajta, apró virágmintákkal. Végighúztam rajta ujjamat, és éreztem, hogy már nedvesedik. Ekkor nem bírtam tovább, és kigomboltam, majd lejjebb húztam a nadrágját. Kicsit felült, kérdően nézte, mit csinálok, de jól esett neki. Igyekeztem gyengéd lenni. Ahogy ült letérdeltem elé, és újból a melleit nyalogattam, melyek elernyedtek azóta, úgyhogy újra tűzbe hoztam őket.
Hátára döntöttem a lányt, és a bugyiján keresztül kezdtem puszilgatni, amit ellenkezés nélkül hagyott. Lehúztam róla ezt, az utolsó darab ruhát is. Fiatal punciján még alig volt egy két szőrszál. Láthatóan izgatott volt, még soha nem volt fiúval ezelőtt. Most már a sima punciját puszilgattam, amikor azt mondta: – Várj! – Meglepődtem, mit is szeretne, de hamar megtudtam.
Felült, és a nadrágomon keresztül simogatott. A combomat előbb, majd a farkamhoz is hozzáért, de csak egy pillanatra. Majd kigombolta a farmert, és leszedte rólam. Rakoncátlankodó szerszámom majd szétfeszítette az alsónadrágom, de még ott kellett maradnia. Vagyis azt hittem, hogy ott kell. Eddig nem kezdeményezett fiatal barátnőm, de most úgy látszik változott, mert erőteljesen megfogta a gatyán keresztül, majd azt a fogaival cibálta le rólam.
Ránéztem : – Biztos? Csak bólintott. Farkam kicsiny szája előtt volt, majd előbb csak megpuszilta, aztán megnyalta azt, majd be is vette a szájába. Nem hiszem, hogy tudta, hogyan is kell szopni, de nem ment neki rosszul. Csak egy rövid ideig csináltam, hogy nehogy rossz legyen neki, majd abbahagytam.
Kapott egy – egy puszit a mellecskéire, majd a puncusára is, aztán nyelvem belemélyedt, elsőre egy hatalmasat sikoltott, de aztán jobban viselte:) Nyelvem fel – alá járt puncijában, mely akkor már nagyon nedves és illatos volt, ujjam közben csiklóját izgatta. Közel járhatott az orgazmushoz, de még nem hagytam neki. Amikor felemeltem a fejem, ő is felnézett, hogy mi fog most történni, bár biztos tudta, csak még egyszer látni akart. Megsimogattam az arcocskáját, majd belehelyeztem a farkam a puncijába. Összerándult egy pillanatra, de sikerült behatolnom, a szorító kislány – lyukba.
Nem kellett sokáig dugnom hamar eljutott a csúcsra, amit hangos nyögések kísértek törékeny testéből. Nem akartam gondot, ebből a szeretkezésből ezért nem jutattam bele az anyagomat, hanem fölé térdeltem, és kértem folytassa a nyelvével, szájával. Ezt meg is tette, szerintem nem számítva arra, hogy a szájában fogok elmenni, de ahhoz már nem kellett sok, hogy forró spermám, beleömöljön kicsiny szájába, amit meglepetésében le is nyelt. Ekkor jött rá, hogy ez finom, és a további löketeket is lenyelte.
Ezután elfeküdtünk az ágyon. Lehet hogy el is bóbiskoltam egy kicsit, de arra riadtam, hogy nyalogatja, puszilgatja a farkam, mely kezd újra felegyenesedni. Most már elég sötét volt. Úgy láttam, hogy szeretné újra csinálni, úgyhogy hagytam hogy tovább nyalja, majd amikor elég merev volt már, akkor belenyomtam a szájába. Jól tanul a kislány, ugyanis most már elég jól csinálta a dolgot. Most nem élveztem a szájába, befejeztük a csúcs előtt. Egy pillanatra kértem, hogy maradjon az ágyon, mondtam neki, máris jövök. Mindig tartogattam a szobámban egy kis kötelet, mert szeretem a lányokat, ha tisztán az enyémek.
Elmondtam neki, hogy most játszani fogunk. Szó nélkül belement. Két kezét az ágy két fölső, két lábát pedig az ágy két alsó sarkához kötöztem. Teljesen védtelen, és kiszolgáltatott volt. Úgy látszott, ez nem zavarta. Megbízott bennem. Lehet, hogy tévedett? Felhúztam egy óvszert, hogyha elmennék benne, nehogy gond legyen.
Ráfeküdtem, és belenyomtam a farkam. Hosszú, már – már óráknak tűnő percekig keféltem szerencsétlen lányt, aki élvezte ugyan, de már fájt neki. Még nem volt elég tág puncija, ezért amikor feszítettem az fájt neki. Legalább kétszer ment el menet közben. Puncijából csak úgy patakzott a nedv. Miután én is elélveztem, a lány mellé feküdtem, de őt úgy hagytam kikötözve reggelig. Már meg volt beszélve egy találkozó másnapra a haverommal, úgyhogy gondoltam szerzek neki egy kis meglepetést. ( 8kor találkoztunk, mire 9re visszaértünk, a lányka még mindig aludt. Kikötve elég kényelmetlen lehetett neki. )
A fülébe súgtam, hogy meglepetés, ébresztő gyanánt. Felébredt, és észrevette, a barátomat. Takarni akarta magát, de mindkét keze ki volt kötve, a takarót pedig már levettem róla. A barátomnak tetszhetett, mert már merevedett neki. Kis barátnőm arcán rémületet láttam. – Csak nem félsz? – kérdeztem tőle. Válaszolni sem tudott. Haverom levette a nadrágját, meg a gatyáját, majd a lányba nyomta a magáét. Ekkor gondoltam egyet, és én pedig a száját kezdtem baszni. Nyögött, próbált mondani valamit, de farkam a szájában megakadályozta, hogy bármit értsünk belőle. Aztán cseréltünk, a haverommal. Én basztam a lányt, o pedig szopatta. A kislányka a saját nedvét nyalta le a srác farkáról.
Nem volt rossz éjszaka, meg napkezdés, ugye? Majd kivittük a kiscsajt a buszmegállóig aztán hagytuk hazamenni. Még elvoltunk a haverommal, de aztán neki mennie kellet (barátnő) én meg egyedül maradtam.
Pár perc múlva hatalmas meglepetés ért. A telefonom
c
alf
alf
rg
alf
öt
alf
t
. – Szia, Andi vagyok – szolt egy kedves női hang. Hirtelen nem is tudtam kicsoda, de aztán kapcsoltam. Pár perces bájcsevegés kezdődött, hogy vagy, stb. jelleggel, majd elmesélte mért is hív. Azt mondta gondolkozott rajtam, és benne lenne egy kis "játékban". Megadta a címét, és kérte, hogy menjek át hozzá, mert úgy egyedül van.
Én meg kapva kaptam a lehetőségem, bekaptam egy hamburgert, aztán mentem is. Nemsokára odaértem, tényleg egyedül volt otthon. Egy kis piros szövetnadrág volt rajta. Felül pedig egy "kicsit" átlátszó póló, melltartó pedig természetesen nem. Nemsokára azt kérdeztem tőle, hol a barátnője, de mondta, hogy vele most nem kell törődni, elutazott egy időre. Ekkor közelebb lépett és átkarolt. Ez nekem is tetszett, úgyhogy nemsokára a csóknál tartottunk.
Mire a hálószobáig jutottunk póló már nem volt rajta. Rajtam pedig ing. Nem gondoltam volna róla, hogy fiúkkal is ennyire megy neki. Szám a melleire tapadt, élvezhette a dolgot. A nyalakodás, puszilkodás, csókolózás elég sokáig eltartott, és csak ezután vehettem le a nadrágját, ami alatt szokás szerint nem volt bugyi, csak a simára borotvált puncija rejtőzött.
Elfeküdt az ágyon. Tudtam mit kel tennem. Előbb csak kezeimmel simogattam, masszíroztam, mellét, hasát, punciját, majd nyelvemmel is kezelésbe vettem törékeny testét. Melle feszes és kemény lett a nyalástól, nagyon élvezte a dolgot. – Csináld! – parancsolt rám! Ujjammal egy nagyon picit széthúztam punciját, majd a szeméremajkait kezdtem ki nyelvemmel. Hallhatóan élvezte a dolgot. Puncija őrjítően finom, és illatos volt. Lehet, órákig nyaltam a puncusát, nekem mégis csak pillanatoknak tűnt az egész. Nedveit élvezettel nyeltem le, amikor orgazmusa volt, szinte én is kielégülve éreztem magam. Ekkor
c
alf
alf
rg
alf
öt
alf
t
a telefonja. Megkért, hogy egy pillanatra fejezzük be, kiment a konyhába, felvette, majd nemsokára vissza is jött.
Csak egy "Jó" – t tudtam elcsípni abból amit a telefonba mondott. A hátamon feküdtem, mikor bejött, farmerom volt rajtam. Elhasalt mellém az ágyra, de fordított irányban, és gombolni kezdte nadrágom, majd gatyámba benyúlva megmarkolta felágaskodó farkamat. Elég erősen fogta meg, sőt szorította is. Aztán inkább selymes nyelvével vette kezelésbe, közben pedig úgy helyezkedett el rajtam, hogy puncija a szám felett legyen. Ha azt akartam, hogy szopjon, nyalnom kellett. Igaz, ezt nagyon szívesen tettem:) Aztán forgott egy kicsit, és lekerült rólam. Farkamat szinte teljesen bekapta, és maximális intenzitással szopni kezdte. Mindent lenyelt abból, amit bele nyomtam. Hangos lihegéssel fejezte be.
Ebben a percben csöngettek. Kiszaladt, majd hallottam, hogy nyílik az ajtó. Vajon ki(k) lehet(nek), ha meztelenül kinyitotta az ajtót? – Mégis hazajött a barátnőd? – kiabáltam ki. – Nem, dehogy, hangzott a válasz. Csak feküdtem az ágyon, farkam állt, de nem teljesen. Nem jött be, úgyhogy úgy döntöttem mégis kimegyek megnézni ki is jött. Ő sem vett fel semmit, így én is úgy gondoltam nem érdekel a dolog. A konyhában volt(ak). Az egyik barátnője jött (nem ismertem) és ő pedig hozta a hugát is. Érdekes helyzet volt. 4 – en voltunk a konyhában. Én az ajtóban álltam meztelenül, ágaskodó szerszámmal a két lány látványára, Andi nekem háttal ült, ő is meztelenül, de mintha ez őt nem zavarná, a barátnője tőle balra egy széken, miniszoknya, és blúz volt rajta. 14 éves húga, Andival szembe, rajta egy hosszabb szoknya, és egy kis pólócska volt, ami kiemelte, formálódó mellecskéit.
Ismertem a lányt. Zsaninak hívták. Ekkor ugrott be, hogy a nővérét is láttam már, de ez ekkor nem számított. Andi szólalt meg, Zsaninak : – Menj és szopd le! Bemelegítésnek jó lesz. – szegény kislány megszeppent, de nővére is Andival egyetértő arcot vágott neki, és mivel, úgy néz ki tartott a nagyobb lányoktól, azonnal elindult felém. Egy picit próbáltam védeni szegényt, de Andi felemelte a hangját : – Most le fog szopni! A kicsi lány letérdelt elém, és ismerkedni kezdett farkammal, én pedig hátul megfogtam fejét és belenyomtam farkam, igyekeztem óvatosnak lenni, tudtam, hogy nem nagyon fogja élvezni, de azért megpróbáltam, hogy jó legyen neki. Legalább 5, de inkább 10 percig tartott míg éreztem, hogy most eljött az idő, de nem tudtam mi legyen, azért csak nem mehetek el belé? Ezt látva Andi csak ezt mondta:
– Zsani! Szopd tovább! – Belelövelltem a lányba a forró gecit, aki más lehetősége nem lévén nyelte, ill. szája szélén csurgott ki. – Folytasd! Andi már szinte üvöltött, és mintha mindkettőnket bűbáj alatt tartott volna, nem mertünk ellenkezni sem. Miután tisztára nyalta farkam Zsani, kihúztam belőle, és azt mondtam Andinak : – Biztos vagy benne, hogy ez jó? Azt mondta igen, és még koránt sincs vége. Zsani arcát rossz volt látni akkor. A kislány nővére elővett egy fényképezőt a táskájából, majd a kezembe nyomta: – Csinálj néhány jó képet! Azzal letérdelt, és nekilátott Andi puncija kinyalásának. Andinak ez láthatóan nagyon jól esett. 10 percig nyalta, rólunk pedig mintha elfeledkeztek volna. Én meg a fényképezésről..
– Mért nem fotózol?!! – üvöltött Andi. összekaptam magam, és elkezdtem a képeket csinálni. Lett egy két egész jó. pl. amikor Andi punciját ujjaival szétfeszítette a lány, és nyelvét igyekezett minél mélyebbre juttatni, az azt hiszem nagyon jó lett. Pár perc és egy tucat fotó után felálltak, és Zsuzsi (így hívták a lányt) elkezdett vetkőzni, Andi pedig rám parancsolt, hogy a kislányt vetkőztessem le, aki nem nagyon örült ennek, de nem volt mit tenni, Andi szava szentnek hatott. Épp hajoltam le, és a kicsi szoknyáját húztam le (egy puszi kíséretében, a bugyijára), amikor Andi egy kötéllel elég nagyot csapott a hátamra. – Mondta valaki, hogy puszilgasd? Lesz még elég alkalmad rá! Majd amikor Zsani már meztelen volt, egyet csapott a kicsire is, aki majdnem sírt az ütéstől, utána pedig a kezembe adta a kötelet : – Kötözd meg! Amíg kötöztem Andi, és Zsuzsi pénzről beszéltek, alkudtak valamin.
Aztán rájöttem, hogy valakin, Zsuzsi eladta húgát Andinak. 100. 000 Ft – ban egyeztek meg. A kicsi kezét hátra kötöttem, majd körbe rajta a kötelet. Andi kinyitott egy szekrényt, kivett, egy borítékot, meg egy bilincset onnan. A borítékot belerakta Zsuzsi táskájába, majd a speciális bilincset rárakta előbb Zsani, majd az én, végül Zsuzsi lábára is. Megfogta a Zsanira kötött kötelet és elhúzta az általam eddig nem látott nappali felé. Bementünk a szobába, ahol érdekes dolgok vártak ránk. Volt egy franciaágy, egy fémrúd plafontól padlóig, bilincsek a falon, és egy ketrec amiben egy összegörnyedt lányka aludt. Olyan 15 éves forma volt, de nem volt a legkarcsúbb, persze nem is volt kövér. Ruha nem volt rajta, de puncija takarásban volt, mellei a méreteiből adódóan már voltak. Volt még egy asztal a szobában, azon egy korbács, bilincsek, tűk, és egyéb apróságok. Több időm nem nagyon volt a szobára figyelni. Azonnal parancsokat kaptunk. A kezembe dobta a bilincs kulcsát, és Zsuzsit el kellett oldoznom. Andi egy tűt emelt fel az asztalról és Zsuzsihoz közeledett vele, aki nagyon meglepődött erre.
– Mit csinálsz?? Erről nem volt szó!
– A tűben csak altató van, de elég nagy adag. – szolt Andi.
– Nyisd ki a ketrecet és mássz be! Zsuzsi úgy néz ki el akarta kerülni a tűszúrást, és engedelmeskedett. Andi elvette tőlem a kulcsot, és rázárta a lakatot a ketrecre, ami kettejüknek elég kicsi volt, Zsuzsi maga alig fért volna el benne. – Keltsd fel azt a ribanc Rékát! – kiabálta Andi. Zsuzsi felébresztette a másik lányt. Az alig volt meglepődve a meztelen emberek látványán. – Már megint újakat szereztél az Úrnak? – Téged meg ki kérdezett, te mocskos ribanc?! – Nem hiszem, hogy erre akarta felhasználni, de a tű teljes altatótartalmát belenyomta a lányba, idegességében. – Pedig finom puncija van. – vetette oda nekem. – Zsani, hajolj előre! – parancsolt a kislányra. Én ekkor még a háta mögött álltam (összekötött bennünket a bilincs). Feltárult előttem a kicsi punci hátulról, farkam pedig ágaskodott is. Erre, ahogy sejtettem Andi azt mondta, hogy : – Feláll? No akkor dughatod is! – Parancsát egy korbácssuhintással nyomatékosította. Belenyomtam farkam a kislányba, aki nagyon sírt, mert fájt neki, azt hiszem eléggé. – Még! – rikácsolt Andi. Megfogtam a lány derekát, és tovább kúrtam. Eljutottam a csúcsra, és Andi nem hagyta, hogy abbahagyjuk, így belement minden a lányba. Azt mondta Andi, hogy őt ez nem érdekli. Zsani hangosan jajgatott és sírt, Zsuzsi pedig mintha szipogott volna a ketrecben. Valami nem tetszik? Andi kinyitotta a ketrecet, majd kirántotta Zsuzsit.
– Segíts! – szólt rám. Zsani összeesett, amikor abbahagytam a feneke baszását, és már nem fogtam tovább a derekát. Andi a segítségemmel felbilincselte a falra Zsuzsit. A kezembe adta a korbácsot, majd azt mondta nekünk Zsuzsival : válasszunk, a húgát baszom halálra, vagy őt korbácsoljam. Az önzés úgy látszik túl nagy volt benne, azt mondta, hogy a húgát. Én a korbácsolásra szavaztam, és Andi is azt mondta, üssem! A falnak háttal volt kibilincselve Zsuzsi, így a hasa, melle, és a puncija kapott a korbácsból. Tűzvörös lett a teste. Andi ekkor felcsatolt magának egy övszerű valamit, aminek az elejére egy műfallosz volt erősítve. Odalépett Zsuzsihoz, és elkezdte baszni. – Áááá! Üvöltött fel a lány. Zsaninak eddigre sikerült felállnia, Andi pedig csak annyit mondott neki, – Szopj! Zsani odatérdelt elém, én pedig hagytam, hogy úgy csinálja, ahogy tudja, hogy minél kevésbé legyen neki rossz. Andi abbahagyta nemsokára, és mi is. Összekötötte a nővérek kezét, majd lábukat is, meg az enyémet is a bilinccsel. Réka még mélyen aludt. Ekkor csöngettek. Andi kiszaladt, kinyitotta, majd egy urat kísért a szobába. Hallottam a beszélgetésüket. – Megvannak a lányok? – Igen Uram, meg, és egy kis meglepetésem is van a számodra. Beléptek, és észrevett engem is. – Ez neked a meglepetés? – azzal lekevert egy pofont Andinak, majd elgondolkozott. Nem is olyan rossz. Majd meglátjuk mi lesz. – A pénzed a számládon van, az üzletfeleimnek tetszeni fognak a lányok.. Mondta Andinak, majd elvitt minket, a mikrobuszához, és be kellett szállnunk. Zsuzsit, a húgát Zsanit, Rékát, és engem eladtak rabszolgának.
(folyt. köv.? )
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.66 pont (282 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. január 24. 14:55
#83
Furcsa egy írás.
1
cscsu50
2018. szeptember 1. 18:04
#81
Ez egy faszság.
1
t
t.555
2017. november 21. 03:28
#80
Nem rossz írás! Tetszett!
1
i
ivol
2016. május 22. 14:41
#79
Tetszett az írás. Persze élőben nem lennék a hívője, mert másokon erőszakot venni és fájdalmat okozni másoknak a saját öncélú lelki dolgaink kielégítése érdekében, az nyilván, hogy beteges. Egy kínlódó, vergődő ember láttán valószínűleg nem állna fel és nem tudnék szexuális cselekményt végre hajtani. Aki meg beteges hajlamú az amúgy is megteszi, nem foglalkozva a negatív következményekkel, még saját magára vonatkozóan se.
1
a
A57L
2014. március 10. 05:36
#77
Nem is olyan rossz ez az írás.
1
tutajos46
2013. október 6. 06:50
#76
Ez egy faszság.
1
Hegylakó
2010. július 5. 23:50
#75
@pff: azért észrevehetnéd, hogy ez a mű nyolc évvel ezelőtt készült:)
1
pfff
2010. április 10. 01:47
#74
Ez egy perverz állat agyszüleménye!Szégyelhetnéd magad,hogy egyátalán ilyen jár az "agyadban"....Nem,hogy még le is írod....
1
Tomy
2009. augusztus 9. 18:26
#73
szia!! hol található a folytatás?? nagyon jó sztem 10 pont..
1
BocaNegra
2008. október 28. 14:02
#72
Jaj ne máááár, ez nagyon tréééééééé...
1
anyád
2008. július 6. 15:38
#71
gyerekek ez nagyon nagy rege!!!
1
pussycat
2008. július 2. 11:22
#70
Gyerekek. Valaki írjon már egy szaftos sztorit, valami különlegeset akarunk csinálni a szeretőmmel
1
Hegylakó
2008. július 2. 01:29
#69
Kedves Rob!
Ismerősödnek tetszett a történet? Vagy azt gondolta, hogy szeretni fogod?
Hogyhogy belinkelte neked?
1
mancurka
2008. június 15. 05:23
#68
baszos
1
Rob
2008. június 6. 14:02
#67
Azért olvastam csak végig ezt a történetet mert egy ismerős linkelte nekem...
Nem akarok senkit megsérteni de ez elég undorító...
Ien történeteket ki se kellen találni...
1
Shark20
2008. május 20. 11:29
#66
elég jo volt
1
Hegylakó
2007. december 20. 07:47
#65
Kedves Torkos!

Már egy jó ideje olvastam a hozzászólásodat, de csak most jutottam el idáig, hogy megválaszoljam azt, remélem nem haragszol is. Először is, köszönöm a korrekt stílust és véleménynyilvánítást.

Alapvetően téves a felfogásod abban, hogy ez vagy bármilyen más történet ötletet adna bárkinek is bármire. Ami a TV-ben/utcán megy reklámokban, óriásplakátokban, attól rosszabb a társadalomnak nem igazán lehetne. És ahogy Agatha Christie olvasása után sem lesz több gyilkosság, egy ilyen történettől sem kap kedvet egyetlen pedofil sem kislányok elkapására, az pedig a fejünk homokba dugása, ha úgy gondoljuk, ilyen soha nincs, nem volt és nem is lesz igazából is.
Igazából, amit utána írsz, számomra nem releváns. Családmodell? Kit érdekel a 21. században? Engem nem, sorry.
Egyébiránt, mivel nem a fő foglalkozásom a hasonló történetek gyártása tökéletesen teljesül, amit kérsz, hogy a tehetségemet más célokra használjam:)
1
Torkos
2007. október 5. 07:54
#64
Öszintén megvallva, nem az esetem. A 13 éves kor az még elfogadható, mert a lányok döntó többsége erre az életkorra már biológiailag felkészült a női szerepre,
így a tanulási vágy hevében bármi előfordulhat.
Miután a partner is fiatalkorú, nincs ebben semmi különös. Ez teljesen életszerű. A többi viszont már baromság. Egy 11 éves gyereklány bevonása mindenképpen elítélendő. A szörnyű ebben az, hogy ötletet ad annak a sok bunkónak, akik már így is elviselhetetlen mértékben hatnak a szexuális szokásokra. Ne azzal akarj csodálatot kivívni magadnak, hogy hülyeségeket súlykolsz az emberekbe, hanem azzal, hogy a kétségtelenül meglévő tehetségedet nemesebb célokra használod. Mert az emberek szabadnak születnek, de a szokások rabjaivá válnak. A szokásrend mindenkiben mások hatására alakul ki. A családmodell szétesőben, a hatása katasztrófális. Az iskolai rendszer nem ad ezen a téren semmit. A barátok is felkészületlenek, így csak a hangadók erőszakossága hat. Te elég erőszakos vagy, de tehetséges. Sokmindenkire hatással lehetsz. Próbálj meg jól hatni, jó irányba. Ez az irány rossz és emberileg elfogadhatatlan. Egyébként az erőszakosságod abból derül ki, hogy mindenkitől kiprovokálod a saját teljesítményed megítélését. Én ezt látom biztatónak benned. Akarsz teljesíteni. De ne így akarj!
1