A+ A-

Régi nyár

Emlékszel? Langyos nyári éjszaka volt. Egymás kezét fogva sétáltunk a tölgyfák közt, a fényesen mosolygó telihold könnyű ezűst fatylat borított a világra. Nem szóltunk semmit, csak csendben sétáltunk, lassú, andalgós léptekkel. Hamarosan megtaláltuk amit kerestünk. Egy kedves kis tisztást, alig nagyobb mint a pokróc, melyet magunkkal hoztunk. Letrítettük, és végig nyúltunk rajta. Számoltuk a hullócsillagokat, és csak élveztük az estét. De a romantikus hangulat egyre erősödött, és hamarosan nem volt elég, hogy csak fekszünk egymás mellett.
Felkönyököltem, és rád néztem. Elgyönyörködtem gesztenye barna hajad lágy hullámaiban, ahogy szétterül a pokrócon, fekete szemeid huncut csillogásában, mely kis híján versenyre kelt a hold fényével, és ajkaid örök mosolyában. Ezek az ajkak voltak, melyeket nem lehetett csók nélkül hagyni. Föléd hajoltam és könnyed puszit leheltem rájuk. Majd még egyet, melyet már viszonoztál is. Egyre többet, egyre szenvedélyesebben. Nyelvünk mélyre hatolt a másik szájában, majd a kezem is elindult. Először csak feszes hasadra tettem, majd lassan feljebb húztam, finoman érintve melleidet, melyek egy kis világoskék bikini felső alatt rejtőztek. Gyengéden megmarkoltam, és masszírozni kezdtem őket, hol az egyiket, hol a másikat. Aztán a féloldalas könyöklésből teljesen rádfordultam, és így már mindkét kezem kényeztethette gyönyörű formájú melleidet. Közben forró csókjaink egy pillanatra sem szűntek meg, sőt ajkaid után nyakadat, és puha fülcimpáidat sem hagytam érintetlenül. Eközben te a hátamat, és a tarkómat simogattad, néha pedig a hajamba markoltál. Aztán levettem rólad a bikini felsőt, és hetyke kis bimbód végre szabadon ágaskodhattak az ég felé.
Ők lettek szám következő célpontjai. Beszívtam és szopogattam, vagy finoman harapdáltam őket, néha pedig nyelvem kezdett őrült táncba velük. Sóhajaid muzsikáltak a fülemben, kezeid vállamat, hátamat simogatták, hajamat borzolták. Aztán tovább indultam lefelé, csókokkal borítva izmos hasad. Pillanatra elidőztem a köldöködnél, mielőtt kigomboltam a cseppnyi, csípődre feszűlő minifarmert. Lehúztam rólad a nadrágot, és folytattam a puszi - osztást a combjaid felé. Aztán hirtelen ötlettel az almazöld kis tangát is lehúztam, hadd élvezze gyönyörű tested minden porcikája az esti szellő gyengéd cirógatását. A fák fölött ekkor jelent meg a fő kukkoló, a hold, és fényében el györködhettem csupaszra borotvált puncidban, mely már enyhén szétnyílva élvezte a szabad levegőt. Aztán hogy ne maradhassak le a szellő mögött ezúttal combod belső felét kezdtem csókolni, lágyan harapdálni. Lassan haladtam felfele, néha meg is állva egy helyen. Mikor combhajlatodhoz értem, a puszik helyett inkább, nyelvemmel alig érintve, végignyaltam puha bőrődet. Közben még a hold fényében is láthatóan csillogott a nedvesség szeméremajkaid belső felém.
Mikor forró csókjaim, és nyelvem végre nagyajkaidhoz értek, egész tested összerándult, és hálás nyögés hagyta el torkodat. Kezeidet a hajamba fúrtad, és fejemet gyengéden öledhez szorítottad. Először csak könnyed nyalintásokkal borítottam szeméremajkaidat, majd egyre hevesebben táncolt a nyelvem. Tested a nyelvemmel egy ritmusra hullámzott, mély sóhajaid halk nyögésekkel váltották egymást. Aztán mikor csiklódhoz értem összerándultál, és benn akadt a lélegzeted. Ajkaim közé szívtam, és morzsolgatni kezdtem a borsoszemnyi gyönyörgombot. Pillanatok múlva megfeszült a tested, hátadat ívbe hajlítottad, kezeid erősen markoltak a hajamba, és combjaiddal versenyben szorították a fejemet élvezeted forrásához. Talán egy teljes percnél is több telt el mire orgazmusod alábbhagyott, és enyhítettél szorításodon.
De én nem tartottam szünetet, csak csökentettem a tempón. Nyelvem hamarosan ismét szaporán járkált, és lélegzeted ismét kezdett kapkodóbb lenni. Ezúttal viszont már a barlangodat sem hagytam ki, élvezettel lefetyeltem gyönyöröd nedveit. Aztán ismét felfelé indultam, csókjaim újra lapos hasadra, majd melleidre kerültek. Eközben neked is eszedbe jutott, hogy rajtam még a nadrág van, és gyorsan orvosoltad ezt a hibát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 06. 4. szombat 06:44
Nagyon szép!
#6 papi 2013. 07. 26. péntek 05:17
Nagyon tetszik
#5 v-ir-a 2013. 04. 17. szerda 22:36
rövid, de aranyos kis történet smile
#4 Maci 2002. 09. 12. csütörtök 17:57
Csatlakozom az elöttem szólokhoz :-)
#3 Su 2002. 09. 9. hétfő 21:15
Egyetértek!:o))
#2 LinkViki 2002. 09. 9. hétfő 15:43
Nekem nagyon teccik de "csak" 9pontot kap.:-)
#1 Törté-Net 2002. 09. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?