A+ A-

Bankett

Amit most elmesélek, az kb. 3 hete történt meg velem. Rólam annyit, hogy 18 éves múltam, a lány akivel az eset megesett 18 lesz idén nyáron. És ahol ez az incidens történt, az egy bankett, nem messze a várostól, ahol élek. Csütörtök volt. A bankett nyolckor kezdődött, én elkértem magam a melóból egy órával előbb, hogy még ledönthessek egy kis kólás bort, na meg persze, hogy rendbe szedjem a kinézetem valahogy...
Lényeg a lényeg, a most már ex - osztálytársam vitt ki az étterembe kocsival, oda is értünk nem sokkal nyolc előtt. Bent már voltak elegen, s szinte az egész osztály be is futott tíz - tizenöt percen belül. Majd leült mindenki oda, ahova akart. Mi, a hét fiú persze egy asztalhoz, ahova hamarosan meg is érkezett a 4 üveg Bikavér. Nem számítottam nagy eresztésre a banketten, hisz barátnőm volt (s van máig is), de úgy voltam vele, hogy egyszer élünk. Az első pár pohár bor még kérette magát, de aztán elkezdődött a lakoma, azt meg ugye le kell öblíteni. Vacsora befejezésével aztán az ülésrend elkezdett keveredni, s hogy - hogynem, a nekem már elég régóta tetsző osztálytársnőm mellém került. Beszélgetni kezdtünk, majd a bor, s az időközben megérkező pezsgők hatására oldódtak a gátlások. Azon vettem észre magam, hogy már a derekát ölelem, az ő keze meg a combomon fekszik.
Nekem se kellett több, elindult bennem a vér a centrum, az iránytű felé. Ezzel a mozdulatsorral együtt kezem is átkerült a lány (továbbiakban Petra) térdére. Tudni kell, hogy ő egy fekete gumis felsőben, és egy kék farmerszoknyában volt, én ködvágós naciban, s egy ingben. Ahogy a pohár pezsgők mentek le a gyomorba, majd fel az agyba, úgy közeledtem a már régóta kívánt testhajlat felé, közben észrevéve, hogy Petra keze is felfelé igyekszik a combomon, a nadrág alá jutás lehetőségét keresve. Beszélgettünk, iszogattunk, lassan kezdtük kizárni a külvilágot a mi kis meghitt társalgásunkból, amikor egyszer csak éreztem, hogy nem tudok feljebb menni.
Elértem azt a helyet, ahova igyekeztem. Meg is lepődtem, meg nem is, amikor megéreztem ujjaimmal, hogy nincs rajta bugyi. Nem lepődtem meg annyira, mer viccből délelőtt írtam neki egy sms - t, hogy ne vegyen bugyit, mert csak útban lesz. Persze akkor még nem tudtam, mi fog történni este.
Miután első meglepődésemen túltettem magam, ő is beletalált már az én nadrágomba, bár még a boxerommal veszekedett, amikor az is feltűnt, hogy egy kopasz kis puncival van/lesz dolgom. Attól függetlenül, hogy nem számítottam aznap este semmire, én is megborotváltam a rudam, mert valahogy jobban érzem magam tőle.
Nem hibáztam. Ahogy láttam ő is meglepődött egy kicsit, mert hát a felsőtestem igencsak szőrös. Továbbhaladva, én elértem a punciját, ő bejutott a boxeromba, s végigsimította a már igencsak duzzadt farkamat. Ahogy elértem én is a csiklóját, éreztem, hogy már ő is fel van izgulva, eléggé nedves volt. Nem is kellett több, elszállt szinte az agyam, s ujjaimat előrenyújtva izgatni kezdtem a punciját. Először csak köröztem a csiklójánál, majd lejjebb tévedve középső ujjamat fel is nyomtam neki. Beszélgetésünkbe eközben némi zavart csend állt elő, de ezt ő elkerülve, s hogy ne tűnjön fel a mi kis játékunk, továbbfolytatta a mondanivalóját, ami végül is semmiről nem szólt, de ez akkor egyáltalán nem érdekelt. Ő is rátapadt már a farkamra, s lassan, alig feltűnően izgatni kezdett.
Nadrágom ütemesen mozgott, izgatottan néztem körül, figyel - e ránk valaki. Nem, hála istennek mindenki el volt foglalva vagy az italával, vagy a mellette ülővel. Petra kivette a kezét a nadrágomból, s a szemembe nézett.
- Kimegyek vécére - mondta, s kacsintott egyet.
Tudtam, hogy itt a végem. Ebből már rossz nem sülhet ki. Elindult kifelé, én rágyújtottam, s rendbe szedtem magam, még mindig észrevétlenül, bár a cipzáram igencsak nagy zajt csapott, egy két fiú oda is lesett, hogy mi történt. Zavart mosoly volt válaszom kérdő tekintetükre. Cigim felénél jártam, amikor felálltam, s kisétáltam a vécébe. Visszagondolva ez nem volt egy jó ötlet, osztálytársaim tudták, hogy a cigijeimet sosem dobom el, mindig végigszívom őket. Már várt a lány. Beléptem a férfivécébe, ő mögöttem surrant, s szinte a boxba lökött, s egy mozdulattal ránk is zárta a vécéajtót. A szemembe nézett, majd megcsókolt. A bor és a pezsgő furcsa ízét éreztem a számban, kicsit erősebben mint eddig, de nem zavart, sőt talán így visszagondolva, ízlett is. Életem legmelegebb, s legérzékibb csókját éltem át. Csókokkal halmozta el a testem, miközben megszabadult az ingemtől, majd a nadrágomtól. Leültetett a vécére, majd elém térdelt, s fogaival lehúzta a boxeromat. Rudam, miután kiszabadult, egyből vigyázzba vágta magát, Petra szemei pedig csillogni kezdtek. A látvány, hogy álló farkam előtt Petra a szájában tartja a boxerom még tovább húzta bennem a húrt. Amikor pedig szemével szemembe nézve ajkai közé vette farkamat, azt hittem elájulok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 05. 17. kedd 15:41
Análozásután leszopta a csaj voltnekigyomra.
#13 david70 2015. 03. 15. vasárnap 16:51
szokasos klise. nem tetszik, nem egyedi. 1p
#12 A57L 2014. 06. 13. péntek 05:41
Nem lett rossz.
#11 listike 2014. 02. 20. csütörtök 11:50
Gyenge fantázia.
#10 Blade 2002. 09. 16. hétfő 20:25
Anál-Szopás-csók kicsit bizarr!
#9 Su 2002. 09. 8. vasárnap 20:30
Elég jó... bár túl rövid.
#8 Gyuszko 2002. 09. 6. péntek 14:27
Szerintem is jo, de egyetertek Professore-val
#7 PiercingGirl 2002. 09. 6. péntek 13:56
Szerintem fantasztikus !!!
#6 Drool 2002. 09. 5. csütörtök 22:53
elegem van abból a befejezésből hogy ez egy következő történet eleje!!!!!!
#5 Professore 2002. 09. 5. csütörtök 17:58
Csak az vacak benne, hogy egy nyilvánosvécében zajlik. Lennének ennél fantáziadúsabb helyiségek is egy bankett környékén. Egyébként kábé 7 pont.
#4 netuddki 2002. 09. 5. csütörtök 17:42
Hugo!

A folapon ha ranezel a napi tortenetekre zarojelben ott szerepel az adott story temakore! Ennel spec. az van feltuntetve, hogy gruppen.
#3 Hugo 2002. 09. 5. csütörtök 17:15
netuddki...hol van feltuntetve, hogy ez gruppen...szerintem meg nem olyan tragikusan rossz...
#2 netuddki 2002. 09. 5. csütörtök 05:54
Ebbe a tortenetbe hol a gruppen amugy? Ja, hogy sokan voltak a banketten? Az mas! Amugy egy nagy nullas!
#1 Törté-Net 2002. 09. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?