A+ A-

A háztartási alkalmazott

Tavaly nyár végén történt, hogy újra munkába álltam. A pici oviba került, a nagy pedig már harmadikos volt. Férjemmel megállapodtunk, hogy felveszünk valakit, aki segít a házat rendbetartani.
Ö adta fel a hirdetést, és szelektálta ki a jelentkezöket.
Az elsö munkanapom kellemesen telt. Az irodában örömmel fogadtak a kollegák, volt is miröl beszélgetnünk, sok minden változott az elmúlt 3 év alatt, míg távolt voltam. Valahogy mégis fáradt voltam, mikor hazaértem délután. A kocsit a garázs elé parkoltam, mert késöbb még el kellett ugranom a gyerekekért a napközibe, és az oviba.
Pukkasztó meleg volt aznap, gondoltam lezuhanyzom, mielöttelindulok.
Miközben a napi postát nézegettem, felmentem a hálóba. A leveleket ledobtam az ágyra, villámgyorsan kibújtam a szoknyámból és a blúzból.
Jólesett a csend, és örültem, hogy magam lehetek a házban, ritkán adódott meg az ilyen az elmúlt években. Épp a fürdöbe léptem, mikor megszólalt a telefon.
- Képzeld édes, sikerült megtalálnom a megfelelöt!
El nem tudtam képzelni, vajon miröl is beszélhet a férjem. Aztán folytatta:
- Ha minden igaz, bármelyik pillanatban ott lesz nálad a bejárófiú! A részleteket beszéld meg vele Te, nekem rohannom kell, tárgyalásom lesz. Késön jövök ne várj!
Jah, majdnem elfelejtettem, a gyerekekért anyádék mennek, ráérsz öket késöbb elhozni!
Még mielött válaszolni tudtam volna, lerakta a telefont. Kicsit csóváltam a fejem, de nem csodálkoztam, a férjem már csak ilyen! Rettenetesen elfoglalt, minden perce be van táblázva és mióta feljebb került a karrierlétrán alig ér rám.
De csak most ért el a tudatomig, hogy mit is mondott:
bejárófiú... bármelyik pillanatban?
Kicsit csalódottan bújtam a köntösömbe, és elindultam a konyhába, hogy valami hideget hozzak, ha már a tusolni nem sikerült. A konyhaablakból láttam, hogy egy öreg ford áll be épp a kocsim mögé. A fiatal férfi aki kiszállt belöle könnyü léptekkel közelített a bejárati ajtó felé.
Nem vártam meg, hogy csengessen, elémentem, hisz sejtettem, hogy Ö az, akit említett a férjem.
Az ajtót kinyitva ott állt elöttem egy magas vékony fiatal férfi, ragyogó mosollyal mutatkozott be :
- Kezét csókolom, Barna Tamás vagyok, délelött a férjével beszéltem, Ö küldött.
Kissé megilletödtem a jóképü és jómodorú fiú láttán, meleg barna szemeiböl melegség és szimpátia sugárzott, finom keskeny arcán háromnapos borosta díszelgett de ezáltal érettebbnek tünt. Nem saccoltam többnek 26 - nál, de mint hamarosan kiderült, 24 múlt és a föiskolát szeretné a "háztartási alkalmazott" állással finanszírozni.
Semmi kifogást nem találtam benne, nagyon megnyerö stílusa volt. Egyböl lefixáltuk a fontos dolgokat, és abban maradtunk, hogy másnap reggel 7 - kor kezd.
Miután kigurult a kocsibeállóból felmentem zuhanyozni.
Langyos vízzel mosogattam a testemet, és csak most vettem észre, hogy az arcom majd kigyullad, úgy fel van hevülve. Mindvégis Tamás arcát láttam magam elött, zöldesbarna özikés szemeit, finom vonalú száját, kellemes hangja még a fülemben csengett... csengett... csengettek!
Kippattantam a huhanyzóból magamra csavartam hamar egy törölközöt, és lerohantam az ajtóhoz.
Tamás ! Elnézést kért, de elfelejtett még néhány apró részletre rákérdezni...
Az arcom majd kicsattant, olyan forró lett újra, ott álltam az ajtóban evvel a szép szál fiúval szemben, a puncim nedves volt még a zuhany alatti fantáziálgatástól. Nem tudom mi ütött belém, de olyan vágy tört rám, mint már rég nem. Behívtam és hellyel kínáltam, míg felöltözöm.
Felrohantam a hálóba, de hirtelen nem tudtam mit is vegyek fel csak álltam a szekrény elött, és a tükörben azt figyeltem, hogy milyen tüzvörös az arcom...
Akár egy kamaszlány!
Alsónemü után kutattam épp a fiókban, amikor megszólal mögöttem Tamás: - Ne légy zavarban miattam! Csak azért jöttem vissza, hogy láthassalak...
A szívem a torkomban dobogott úgy éreztem. Mit csinálok én evvel a fiúval itt ? Ma láttam életemben elöször, és most itt vagyok egy szál törölközöben elötte és minden idegszálam arra vágyik, hogy megérintsen!
Nem mertem megfordulni, lebénulva álltam a fiók felett, kezemben egy bugyival. Tamás mögém lépett, forró lehelletét a nyakamban éreztem...
Alig hallhatóan azt kérdezte:
- Akarod?
Nem tudtam válaszolni, csak nyeltem egyet és hátravetettem egy kicsit a fejem, hogy érezzem böre illatát, miközben a nyakamat pásztázta a nyelve.
Karjaival átölelte a csípömet, egyik keze becsusszant a törölközö alá, és lehelletfinoman végigsimította a puncimat...
Eszemet vesztettem már most! Azt csinál velem ez a fiú amit akar. Nem is akartam uralkodni az érzéseimen, csak hagytam magam elkábítani. Középsö ujja óvatosan az ajkacskáim közé furakodott... istenem, olyan nedves voltam !
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 csata 2009. 03. 2. hétfő 18:19
zsuper
#8 Mucika 2002. 09. 22. vasárnap 19:40
nekem is kell egy ilyen bejárófiú.
#7 aurora 2002. 08. 13. kedd 19:08
Átlag, nem átlag, én hetest adtam. Még nem is figyeltem, van-e már
folytatás...
#6 cacacu 2002. 08. 12. hétfő 20:45
szamomra nem tunik tul elkepzelhetonek azert egy 24 eves srac + a 2 gyerekes anya (nyilvan nem 30 vagy alatt van)
#5 Armando 2002. 08. 12. hétfő 19:36
"Huuu, de kibaszott jó illata van!..." Tapasztalataim szerint ettől csak röhögni lehet. De legalább nem túl hosszú, ezért megér 2 pontot
#4 dÁkos 2002. 08. 12. hétfő 14:18
megnézném hol ilyen lazák nálunk az érettebb nők:(
#3 Zero 2002. 08. 12. hétfő 09:21
Gyenge egy eresztés.
#2 teddo 2002. 08. 12. hétfő 00:27
hát ez elárulom....1 nagy nulla
#1 Törté-Net 2002. 08. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?