Vágyak vonzásában

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.81 pont (109 szavazat)
Megjelenés: 2002. augusztus 10.
Hossz: 7 610 karakter
Elolvasva: 28 287 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Barátnőmmel két hónapja jártunk, amikor egy vad éjszakai szex után megemlítette, hogy munkatársnője, s egyben egyik legjobb barátnője vágyai között szerepel, hogy egy párcserés szexben részt vegyen barátjával, csak nem talál olyan párt amely megfelel igényének. A lány akiről szó van egy igazi szexbomba, átlagos magassággal, hátközépig érő szőke hajjal, feszes mellekkel, formás fenékkel, szép, ápolt bőrrel, és nem mellékesen vadító zöld szemekkel. Ő Lívia, egyidős nőmmel, Melindával, mindketten 24 évesek. Lívia barátja Péter, pedig velem egyidős, 29 éves, hobbiszinten úszik, és atletizál. Barátnőm, Melinda sem marad el Líviától, néhány éve egy modellversenyen második lett. Ébenfekete hajú, formás mellekkel, élénk erotikus fantáziával. Magam Péterhez hasonlóan, hobbiszinten futok és erősítek. Nade vissza az elejére, tehát Lívia nem talált megfelelő párt vágyai kielégítésére. Hát mire valók a barátok? Persze Melinda tudta, hogy kapva kapok a lehetőségen.
Párom nem tétlenkedett, Líviával már a következő estére megszervezte a bulit lakásukban. Egy üveg jófajta
p
alf
ez
alf
sg
alf
őv
alf
el
állítottunk be, s bár egyszer, egy vállalati bulin már váltottunk néhány szót velük, nehezen oldódtunk fel. Egy – két korty ital és pikáns célzások után a lányok a "sarkukra álltak". Bevetették a klasszikus üvegpörgetős játékot, feltételként szabták, hogy csak fehérneműig vetkőzünk. Ezután a lányok együtt mentek el fürödni/hopp!!! /, mi addig feszengve, de kiváncsian vártuk a fejleményeket, majd miután a két démon megjelent egy – egy törölközövel átcsavarva, Péter ment zuhanyozni. Eközben Lívia selytelmesen kazettát csempészett a videóba, utolsóként én vettem igénybe a fürdőt, mondhatom nehezen álltam meg, hogy ne nyúljak magamhoz, gondolván a rám/ránk/ váró élményre.
Néhány perc múlva már mind a négyen a hatalmas franciaágyon ültünk/feküdtünk, amikor Lívia elindította a filmet. És mit látunk? Ott is két pár van az ágyon, Péter és Lívia nem sokáig vacakoltak, lekerült a törölközö róluk, és elénktárult a fantasztikus látvány, mindez fél méterre tőlünk, Líviának egész teste egyformán barnulva, mellbimbói égnek állva, majdnem teljesen borotvált szeméremdombján /kis vonalat hagyott/ már csillogott, gyöngyözött nedve. Péter kisportolt teste és átlagos méretű férfiassága is szép volt, ez inkább nőm tekintetét vonzotta. Péter farkát Lívia mellbimbójához nyomta, körözött vele, ami Melindát úgy beíndította, hogy odafordult a másik nőhöz, és hevesen csókolni kezdte ajkát, mellét, néha cinkosan rámpillantott. Péter ekkor már a puncinál járt, ide már én is közelebb hajoltam, megéreztem illatos kéjbarlangjának illatát. De hamarjában át kellett adnom helyem Melindának, aki ajkaival kényeztette a felizgult puncit, én pedig a lány mellbimbóit morzsolgattam ujjaimmal, majd száját és mellbimbóit csókolgattam felváltva. Úgy belefeledkezdtem, hogy egyszerre csak arra lettem figyelmes, hogy Melinda már Péter mellkasát harapdálta, bimbóit nyalogatta /ez nekem is kedvencem/. Magamat is megleptem, hogy nem voltam féltékeny, sőt nagyon izgatott, hogy kedvesem jól érzi magát.
Pár pillanat múlva már a hím makkján dolgozott, hol bekapva, hol nyalogatva azt. Líviát is még jobban felizgatta a "panoráma", s lemásolva Melinda mutatványát, rám vetette magát, úgy helyezkedve, hogy lássa párját az én nőmmel. Harapdálta a bimbómat, majd szinte már lilán lüktető farkamra koncentrált. A két lány összenézett, s mindannyian értettük mi következik. Igen, egyszerre akartak minket leszopni. Nos, mi nem álltunk ellent. Már éreztem, hogy mindjárt eldurranok, de Péter gyorsabb volt és barátnőm arcára, szájára spriccelte spermáját, úgy, hogy nőm eközben végig kajánul engem nézett. Péter, miután nőm lenyalogatta nedvét farkáról, máris a konyhába ment, mondván szomjas. Nhány pillanat, és én is elmentem, nem is akárhogyan. Melinda, az ondótól csúszós szájával a bimbómat harapdálta, Lívia pedig profi módon szopott, kérve, hogy a sperma egy részét a mellére kéri.
Nos jutott ide is, oda is szájára, mellére, puncijára. Eldőlve az ágyon figyeltem, ahogy a két lány ondóval beterített ajkukkal smárolnak, majd 69 – es pózra váltva, szinte egyszerre élik át az orgazmust. Bejött Péter is, leült a fotelba, majd a két lány előbb engem, majd Pétert csókolták szájon hosszan, a kétfajta sperma, saját és a másik puncinedvei által összekeveredett érdekes ízű, illatú ajkaikkal. Közben a film is véget ért, mindannyian letusoltunk, felöltöztünk, amikor vendéglátóink fűzni kezdtek bennünket, hogy maradjunk reggelig/ekkor már éjfél felé járt/. Nem kérettük magunkat. A lányok összeütöttek egy kis kései vacsorát, nagy vihogások hallatszottak a konyhából. Mi Péterrel egymást túllicitálva dicsértük a lányokat. A kaja után Líviának eszébe jutott, hogy mind a négyen írjuk fel egy papírra legmerészebb erotikus vágyunkat, majd mindenkinek a kedvese olvassa fel. Ezek, ha nem is szó szerint a következők voltak:
LÍVIA – egy igazi orgia egy fényűző villában, kivilágított medence mellett, mindenki mindenkivel, majd egymás után 4 – 5 férfit leszopni, a spermájukat szétkeni magán, majd a társaság hölgytagjai nyalják fenekét, mellét, pináját...
PÉTER – szintén gruppenparty, és minden lánnyal aki leszopott valakit, csókolózni... /hát nem vagyunk egyformák/ MELINDA – három nagyfarkú néger férfival szeretkezni, amit videóról később én megnézhetnék, miközben egy szőke ciklon szopja a farkam...
ÉS végül én – ugyanaz amit nemrég műveltünk, csak még egy pár, tehát hatan, videóra venni...
Mire véget ért a vágyak ismertetése, mondanom se kell farkam/és a Péteré is/ kőkemény lett, s a lányok szeme is nagyon csillogott. Ledobáltuk magunkról a ruhát, s a lányok egymás mellé feküdtek a franciaágyon, ránkparancsoltak, hogy üljünk le, ugyanis ők maszturbálni fognak. Mondhatom leírhatatlan volt... Premier plánban figyelni, amit a két gyönyörű lány művelt. De megszántak minket és nem élveztel el, hanem szorosan egymás mellé térdeltettek minket a Péterrel. Lívia nagy száma következett. A két farkat együtt vette a szájába. Szokatlan érzés volt, hogy egy másik férfi dorongja súrlódik, az enyémhez, akarom mondani nem is súrlódott, csúszkált. Nade ugye ilyen felfokozott állapotban az ember olyat is megtesz, amire máskor gondolni sem mer. Melinda is megpróbálta, de ő csak a makkokig bírta.
Péterrel átvettük az írányítást, mindketten saját kedvesünk puncijába mélyedtünk farkunkkal, hol alul, hol felül, hol hátul, épp csak a csilláron nem. A lányok mindeközben malacul doppingoltak minket, mint pl. "Leszopjuk a faszotokat, szétkenjük magunkon és ti le fogjátok nyalni rólunk! ", vagy"basszatok meg a pinánkat, amit már fényesre nyaltunk egymásnak! ", vagy Melinda kérte, hogy:"Kóstoljátok meg egymás faszát és gecijét, míg mi maszturbálunk! " – Nos erre nem vállalkoztam, bár Péteren nem múlt volna... De hogy ne vegyem el a lányok kedvét, aláfeküdtem Líviának, míg Péter szopatja. Így amikor Péter ráélvezett Lívia arcára és mellére az én mellkasomra és bimbómra is jutott sperma bőven. Melinda rámvetette magát és hevesen nyalni kezdte rólam a másik férfi gecijét, majd amikor nyelvemmel orgazmushoz juttattam Líviát, nőm, ajkán az ondóval hosszú, nyelves smárolásba fogott velem, ha ez volt a vágya, hát legyen. És még nem volt vége, mind a hárman azt akarták, hogy előttük elégítsem ki magam, ez néhány pillanat múlva meg is történt, jutott a hasamra mellemre. A lányok nem hagyták megszáradni... Péter még lielégítette Melindát a nyelvével.
Másnap egyikünk sem ment dolgozni, s hogy miért? Nos reggelig még történt egy igen érdekes sztori, Ugyanis csöngettek...
De erről később.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.81 pont (109 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. május 10. 03:15
#21
Nem kell más gecije.
1
Andreas6
2021. január 15. 08:34
#20
Nem tetszett, olvasva is undorodom más férfi spermájától.
1
én55
2021. január 11. 17:04
#19
Nem is olyan rossz.
1
z
zoltan611230
2020. szeptember 12. 04:08
#18
Jó kis írás.
1
a
A57L
2020. május 26. 03:30
#17
Az éjszaka jó lehetett,de az írás nem annyira.
1
cscsu50
2018. december 17. 08:57
#15
jól kezdődik.
1
z
zsomberos
2016. december 28. 17:24
#14
Lesz folytatása is?
1
l
listike
2014. április 25. 13:56
#12
Tetszett.
1
tutajos46
2013. október 5. 12:39
#11
Egy ilyenbe , be neveznék.
1
puuu
2007. szeptember 17. 14:12
#10
ez jo volt nagyon jo lehetett fincsi aaa még most is simogatom magam ez után ;)
1
Pista
2007. június 12. 18:42
#9
szóval...nem is tom...éreztem ahogyan olvastam h. egyre közelebb megyek a képernyőhöz de nem élveztem el magam....nemtom miért...ez igaz?
1
alin
2006. augusztus 19. 16:36
#8
Élveztem!!!
1
ali
2002. október 29. 19:15
#7
Tényleg király én is bennelennék egy ilyen partiban a nömmel.
1
Muki
2002. október 27. 08:57
#6
Király történet!
1
aurora
2002. augusztus 13. 20:17
#5
Erről van szó. Működjön az a fantázia!-
1
Pisti
2002. augusztus 12. 16:26
#4
Csatlakozom az elöttem szólóhoz.
1
Mr. Davis
2002. augusztus 12. 08:25
#3
Csatlakoznék!
1
Old man
2002. augusztus 12. 08:13
#2
10
1