A fájdalom útja

Szavazás átlaga: 5.31 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2021. május 4.
Hossz: 18 714 karakter
Elolvasva: 652 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: The Path of Pain
"Biztos megőrültem" – gondolta Elise, miközben a tűt a bal mellébe szúrta, két centivel a mellbimbó alatt.

Fájt, de nem annyira, mint az, amit a jobb mellébe szúrt. Az még mindig csípett, és olyan borzongás járta át tőle, hogy zihálva kapkodta a levegőt. Azt remélte, hogy a bal mellébe szúrt tű kiegyenlíti majd a fájdalmat. A mellbimbójánál fogva felhúzta a mellét, kihúzta a tűt, megáldotta a tömjén füstjében, majd újra beszúrta. Ezúttal eltalálta a remélt ideget, és a teste megfeszült, ahogy a fájdalom végigkorbácsolta. A teste elernyedt, miközben a szemeit szorosan lehunyta, és egy könnycsepp végigcsordult az arcán. Ahogy fájdalom elmúlt, kinyitotta a szemét és megpillantotta a tükörképét a hálószobájában lévő egészalakos tükörben.

A tükör előtt a padlón fekvő báránybőr szőnyegen térdelt. A füstölő közte és a tükör között állt, és édes füstöt eregetett felfelé. Elise teljesen meztelen volt. Látta a melleiből kiálló tűket és azt a párat is, amelyet csupasz szeméremtestének nagyajkaiba szúrt. Összesen négy tű. Még tizenegy hiányzott.

Ez a tizenegy egyforma tű egy steril gézlapon pihent, szépen felsorakozva, éppen csak kivette őket a steril csomagolásból. Mindegyik 5 centi hosszú és nagyon vastag volt, a végükön zöld műanyag csatlakozóval. Miután törlővel fertőtlenítette a bőrét, amelyet meg akart szúrni, levette a tűkről a védőkupakokat is. Mindig is szerette ezt a részt, érezni a hűsítő a szeméremtestén és a mellein.

A tükörben egy harmincéves nő képe jelent meg, a haja hosszú és szőke, az ajkai teltek és hívogatóak, az alakja karcsú és vékony, olyannyira, hogy a mellei, bár normális méretűek voltak, egy árnyalattal nagyobbnak tűntek a testalkatához képest. A mellbimbók és a bimbóudvarok sötét rózsaszínűek, a puncija csupasz és nedves volt. Ha egy férfi látta volna, ahogy ott térdel, biztosan felizgatta volna a nő meztelen testének látványa. A pénisze megduzzadt, megkeményedett volna. Arról álmodott volna, hogy a péniszét Elise puncijának vágásába csúsztatja, miközben a puha mellekkel játszik, és a forró spermáját a nő méhébe pumpálja. Az ilyen gondolatok azonban nem izgatták fel Eliset. Semmi más nem izgatta, csak a tűk.

Próbált már férfiakkal és nőkkel is eljutni a csúcsra. Egy pénisz vagy egy belé sikló ujj érzése kellemes volt, de nem izgató. Semmi sem segített. Semmi sem vitte őt az orgazmusig, csak a fájdalom.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.31 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2021. május 7. 01:50
#7
Gyenge írás, de aki szenvedni akar csinálja.
0
cscsu50
2021. május 6. 05:25
#6
Kategóriájában jól megírt
2
Waderlaci
2021. május 4. 15:05
#5
Bár az s/m-nek ezt a formáját nem nagyon kedvelem, pontosabban az önkínzás más formáit sokkal inkább preferálom, de ez nagyon jól meg lett írva! Gratulálok!
Egyetlen apróságot azért kijavítanék: a tömjénföst illata sosem volt csípős, hanem édes, émelyítően édes!
1
Andreas6
2021. május 4. 07:57
#3
Nagy az Úristen állatkertje.
0
a
angel234
2021. május 4. 04:30
#2
Gyenge erőlködés.
0
T
Törté-Net
2021. május 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1