A+ A-

A különös lány

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A következő történet a fantázia szülötte, a valósággal való bármely egybeesés, vagy hasonlóság csupán a véletlen műve.
15 évesen kerültem Magyarországra, és családommal egy Szolnok megyei városkában telepedtünk le. Álomszép gyerekkorom volt. A világnak kevés pontja létezik, ahol még nem jártam, vagy nincs ott egy - két barátom, ismerősöm. Anyanyelvi szinten beszélem egyebek közt a spanyolt, a görögöt, de jól elboldogulok az angollal, némettel is. Soha nem volt olyan kívánságom, amire sokat kellett volna várnom, valahogy mindig az ölembe pottyantak a dolgok. Bár ha belegondolok, úgy neveltek, hogy a legkisebb előnyért is meg kellett dolgoznom. Ettől sosem riadtam vissza, s így megtanultam megbecsülni kivételes sorsomat, a lehetőségeimet, a szabadságot.
Szokatlanul élénk zöld szemeim, impozáns szöszi hajam, asszimetrikusan elálló füleim és hibátlan bőröm, akaratom ellenére sok fiúnak rabul ejtette a szívét. Élénk fantáziám, különös észjárásom, rendkívüli tájékozottságom és tapasztalatom a világ dolgaiban, ha lehet, még fokozták ezt. Ez így volt, mióta az eszem tudom, de engem legtöbbször valami más érdekelt. Mélyreható gazdasági és technikai ismeretek birtokában vagy a tőzsdei árfolyamok, vagy egy érdekes matematikai probléma, vagy a számítógépem bővítése, stb. foglalt le. A randijaim legtöbbször nem jól sikerültek. Többnyire átlagos srácokkal akadtam össze, mindnek ugyanaz az észjárása, problémája, egyik sem látott tovább az orra hegyénél. Nem voltak különbek a sportos, jó kiállású csinos fiúk sem.
Idegen volt számomra ez a Magyarországon tapasztalható férfiúi dominancia. Itt a férfiak gyakran formálnak jogot olyan dolgok eldöntésére, amihez hozzá sem tudnak szagolni, de mindezt elképesztő naivitással, hozzá nem értéssel tudják csinálni. De ez megy a közéletben, a politikában és most a választások előtti hajcihőben is. Hihetetlen, hogy értelmes emberek népes csoportja képtelen felnőtt módon megkülönbözteni a minden hájjal megkent tapasztalt gengsztert a tehetséges profi politikustól. Ráadásul meg kell neki magyarázni, hogy amit most lát, az nem az amit lát, és áhítattal hallgatja, hogy mit kell gondolnia arról, amit nem is lát. A fentiek alapján talán érthető, hogy a gyengébb idegzetű fiúk egy - két velem való találkozás után kereket oldottak.
Pedig időközben szépen felcseperedtem, épp a legmegfelelőbb helyeken és arányosan domborodtam, sokat sportoltam, és valahogy olyan szerencsés adottságaim voltak, hogy szinte semmit sem kellett tennem annak érdekében, hogy bármelyik férfiszív a lábaimnál heverjen. Ők viszont a tökéletes szőke nőt, a prédát látták bennem, de az észjárásom, temperamentumom, amely kezdetben lenyűgözte, hamarosan elbátortalanította Őket.
Éjjelente gyakran ostromoltak erotikus álmok, de sehol egy férfi, akivel ezt formába önthetném, így aztán egy ideig maradtak a fantáziálások és a kézimunka, amire egy görög fiú tanított meg igazán.
13 éves lehettem, de külső jegyek alapján többnyire 17 - nek néztek. A nyár nagy részét Bulgáriában, egy Fekete tenger parti délvidéki kempingben töltöttem. Kedvenc szokásom szerint már hajnalban felkeltem és bebarangoltam a homokos partot, majd az azt követő sziklás vidéket, ahol napközben a nudisták hódoltak szenvedélyeiknek. Utam során legfeljebb a környék kutyáival találkoztam, akiket évek óta ismertem. Kicsit párás idő, óriási tiszta víztükör, halszagú, sós tengeri szél, nyugodt, derűs reggel. Csendesen, de tempósan lépdeltem közvetlen a part menti sziklák közt. A közvetlen mellettem álló szikla mögül különös hangokat hallottam. Megálltam, óvatosan körülnéztem. Egy fekete göndör hajú fiút pillantottam meg, egy görög istent, úgy 16 lehetett. Ő még mindig nem vett észre, törökülésben ült a szikla mögött egy összehajtogatott papírdobozon, és elmélyülten játszott a pöpösével, miközben jólesően sóhajtozott. Nem akartam megzavarni, sem meglesni, de szinte karnyújtásnyira volt tőlem, így ha elfutok, bizonyosan észrevesz, ezért jobbnak láttam megvárni a kedvező alkalmat, hogy továbbálljak. Közben megnyugodtam és szó ami szó, mohó kíváncsisággal bámulni kezdtem. Ő pedig mindkét kezével szorgalmasan dolgozott: jobb kézzel a vesszője tövét masszírozta és a heréit, bal tenyeréből hengert formázott, és ezt egyszer a kisujja, egyszer a hüvelyk ujja felől jó szorosan végigvezette a makkjától kezdve a tövéig. Közben a jobb kéz két ujjával egyre jobban hátrahúzta a fitymáját. Egyszer csak széttárta a lábait, mindkét kezével már csak feszítette és megállt. Barna hasa közepén a köldöke alatt lüktető kis gödröcske jelent meg, makkja szinte lilává változott. Hegyén opálos sugárban spriccelt a sperma, és hatalmasat ordított.
Összerezzentem és az egyik lábam lecsúszott arról a kőről, amin álltam. Elveszítettem az egyensúlyomat és belepaccsantam a vízbe. A víz nem volt mély de hideg volt. Szipogva, csurom vizesen kászálódtam ki belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 05. 15. csütörtök 06:24
Egynek elmegy.
#10 listike 2014. 02. 12. szerda 06:26
Gyenguci.
#9 papi 2013. 04. 24. szerda 09:03
Nagyon szép
#8 ANCSA 2002. 06. 30. vasárnap 12:19
ohh micsoda fogalmazási stilus..:)
#7 olikas 2002. 06. 28. péntek 23:22
jó technikák az önkielégítésre, de a homokba írt jelekre kíváncsi lennék. Egyébként nagyon jó történet.
#6 Leone 2002. 06. 27. csütörtök 22:41
Nem rossz
#5 aurora 2002. 06. 27. csütörtök 21:43
Nem ide tartozik, de a "Buli helyett" c. történet címe - a két szereplő lány neve: Zsanett és Petra. elnézést.
#4 Rocko 2002. 06. 27. csütörtök 19:45
igen-igen, vannak benne némi fogalmazási hibák és néhány talajvesztett mondat (13 évesen mint egy 17), de meének egész jó
#3 censor 2002. 06. 27. csütörtök 14:19
„Hegyén opálos sugárban spriccelt a sperma, és hatalmasat ordított. ” Hogyan tud ordítani a sperma?

#2 Master Yoda 2002. 06. 27. csütörtök 11:13
Na igen... A 13-16 évesek, ha nyaralnak, a tábortűz mellett jellemzően a görög történelemről és mitológiáról és a világgazdaságról beszélgetnek...
#1 Törté-Net 2002. 06. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?