Gaiai hozzászólásai

G
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
152 db
Gaiai
2024. július 12. 23:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
Én nem kértelek számon, cspán elkapott a hazugságok, a képmutatás miatti hév... Hiba volt, hogy neked címeztem Mindenkinek címeztem!
Alig éltél? Mégis, miért vagy itt, egy egyértelműen szexuális portálon? Miért tájékozódsz a mélytorok dolgokról? Miért foglalkoztat téged ez? A normál faszszopás már nem oké? Te feldobtál egy kérdést és válaszokat kaptál arra. Akár tetszik, amit olvastál, akár nem. Nem azt a választ vátad? Ez van. De, egy fiatal lánynál már megbocsáss, nem normális, ha már a mélytorok technikát firtatja... Hány éves is lehetsz? Tizennyolc? Vagy fiatalabb? Tökmindegy! Mit keresel itt? MIért vagy itt?
Ha te valóban fiatalka vagy, akkor miért tölti ki azz érdeklődésed a faszszopás? A mélytorok? És Selymi, megette azt, hogy te egy ártatlan leányka vagy! leányka? Lehet, de hogy ártatlan... Én, nem ettem meg! Ezért írtam, amit írtam és úgy, ahogy! Mert, nem fasza és nem életszerű az, ha egy leányka mélytorokról fantáziál... Szóval, itt a vége! Selymi! Nyisd ki a szemed! Ő egy mém!
0
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 22:56-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 23:28
Általános -> Társalkodó - bármiről
Bele csaptál a lecsóba, íme a reakcióm!
"... amiről minden normális és nem normális szülő és ember tud." Ahha! Sok szülnek fogalma sincs arról, hogy mit művel a gyereke a tudtán kívül! És nevelve sincsennek rendesen! Sem erkölcsileg, sem biztonságilag sem szexuális téren! Nem én találom ki, ezt látom! Mégis, mit tud ma egy szülő a pedofíliáról? Szinte, semmit! Ha tudnának, akkor sokkal jobban kontroll alatt tartanák őket.
Hogy, a rémtettek riaaztók? Nagyon helyes! Féljenek is! A félelelem az jó! Ez a világ már nem oly bisztonságos, mint régen! Egy pillanat alatt el lehet rabolni egy kiszemelt gyereket, akár rendelésre is! Csak azért, mert gyanútlanul egy autó közelébe ment, mert segítséget kétek tőle. És ma szexre lehet csábítani egy már szexuálisan érzékeny gyereket... Bocsika... A szülők még nem is tudják, hogy a kilenc éves gyerekük már maszturbál és érdekli a szex! Mert éppen azt látta videókon, hogy a szex milyen fasza dolog! Vagy, azt hallotta más, idősebb gyerekektől.
Tudod, amikor azt láttam, hogy a hét-kilenc éves gyerekek nem hóembert formáznak, hanem egy hófaszt, amiról fotóm is van, az elgondolkoztató. Volt kupakja, meg golyói is... Eléggé korrekt anatómiai modell volt. Amikor épphogy tini lányok mutogatják a pinájukat idegen embereknek... Szerinted, tényleg minden rendben van?
És te csak azt látod, hogy protestálok, lázadok és olyan problémákról papolok, amelyek nincsennek is? De vannak! És ma a pedofiloknak sokkal könnyebb a dolguk, mint ezelőtt húsz évvel, bár akkor sem kellett őket félteni. Tényleg minden fasza szerinted? Mert, lehet az, hogy te nem látsz problémákat, de azok attól még létezhetnek! És nekem az a küldetésem, hogy ezeket megmutassam, ahogy tudom!
 A félelem, az jó. Akkor legalább a gyerekek félnek a veszélyektől, megismerik azt ahelyett, hogy akár saját akaratukból sétálnak bele egy pedofil csapdájába.
Zendayaról: Te mégis milyen építő, segítő tanácsot, ötletet adtál neki eddig? Amikor felvetette a problémáját? Mit tettél le az asztalra neki, hogy segítsd őt? És, ha mi néhányan írtuk a véleményünket, akkor mennyire korrekt dolog bszogatni minket amiatt? Mert, miről volt szó? A mélytorkozásról. MIt ítam én? Aspektusokat, kockázatokat és lehetőségeket! Hogy tudja, mibe vágja bele a fejszéjét. Erre te mit csinálsz? Leugatsz azért, mert segíteni próbálok valakinek. Hogy tisztán lásson, hogy tudja, a felhér nem mindig fehér, mert az lehet szürke is! Vagy, szerinted ilyen problámákra maszturbálok? Ez okoz nekem örömöt? Lófaszt!
Már látom, hogy lassan te is kezded lassan felvenni  JakeAmazing stílusát... Mindegy mit, csak köpködni lehessen.
Mélytorokról beszélni... De hiszen, ő kérdezett rá erre! Nem mi erőltettük rá a témát! Vagy, szerinted kikerestem a nevét a taglistából, hogy zaklassam a mélytorkozásról? Rákérdezett, mert érdekelte a téma. Még egyszer leírom: Szerinted, az lett volna a helyes lépés, hogy bíztatom: Bukj rá nyugodtan a faszra és nyeld be tövig? Vagy az, ha megvilágítom, mivel jár a mélytorok technika? És mégis, mint írtál neki te? Visszolvastam, tedd meg te is! Lófaszt se írtál neki! Majd, kiritizálsz minket, hogy nem azt írtuk, ami neked fekszik.
Reagálnék még szívesen a többi okfejtésedre is, de reggel melózni kell menni. Ám, le kell írnom: Megint olyan dolog miatt basztál le engem, minket, ami miatt nagyon nem kellett volna! És még valami: Ha, a predofília közelébe se szagolsz, ha nem tudod, hogy az mi fán terem, ha nincs tapasztalatod ilyen téren gyerkkorodból, akkor inkább örülj annak és tanulj azoktól,akik ezt már beszopták! és nem lenyomni kell, aki éppen ezellen harcol, ahogy tud, hanem segíteni kellene őt! Vagyis, engem. Speciel, éppen én vagyok itt az egyetlen, aki harcol a pedofil események ellen... Faszán reagáltok... Vagyis mindegy, hogy mi történik a gyerekekkel ma? Nekem nem! Szóval, csesszétek meg!
0
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 21:51-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 22:37
Általános -> Társalkodó - bármiről
Igen, néha valóban bántottak engem a nők, érzelmi síkon is. De ez még nem jelenti azt, hogy ezért minden nőre haraggal gondolnék. Csak tudod, ma is divat azt mondani, hogy egy nő nem lehet gonosz, bossz
álló, vagy éppen uralkodó típus. Például, mindenki csak azt hiszi, hogy csakis egy férfi lehet erőszakos egy párkapcsolatban. Hadd cáfoljam meg!
Volt egy bipoláris párom. Szélsőséges volt a viselkedése, vagy nagyon jó kedve volt, vagy nagyon rossz. Ez utóbbinak ittuk a levét a lányával. Gyakran megütött. Ö, engem! Egyszer bele lökött a bejárati ajtó üvegének, egy hosszú üvegszilánkot úgy húztam ki a hátamból, mint egy kardot. Én soha nem ütöttem meg őt. Pedig, megtehettem volna, mert okot is adott rá.
Tehát, erőszakos nők éppen úgy vannak, mint erőszakos férfiak! Cak, az előbbiekrő nem beszél senki. Hát, én beszélek!
Nen vgyok nőgyűlölő. Ám nem is vagyok hajlandó osztani azt a nézetet, hogy egy né csakis egy ártatlan angyalka lehet, egy nádszálkisasszony, aki szeplőtelen, mert sokan nem azok! Lehetnek bosszúszomjasak, haragtartók és a női gyűlölettől, a bosszúszomjától menekülni kell! Én azt vallom, hogy ma valójában a nők lenézik a férfiakat, alacsonyabbrendűnek tartják, eszköznek, amit (ki)használni lehet. Istenem! Hány férfit ismertem már meg, akinek az egész élete azért ment tönkre, azért lett hajléktalan, mert a válóper során az asszony szó szerint mindent vitt! Még a szülői házukat is! Amihez az asszonynak eredendően semmi köze sem volt! Asszonytartást fizetni? Egyre több országban ennek már hagyománya van. Mégis, mire fel van egyáltalán ez a jogi lehetőség? De, vajon fordított esetben működik-é? Lótüdőt! Még nem történt olyan ezen a sárgolyón, ohgy egy asszonynak lellett férfitartást fizetnie!
Válóper során, ki viszi a gyerekeket? Leggyakrabban, az anyának ítélik őket automatikusan, az apának meg pitiznie kell a láthatásért. Az egészben az a legrosszabb, hogy bár ti nők, úgy állítjátok be, hogy a férfiakkal még ma sem vagytok egyenlők a demokratikus társadalmakban, valójában már régen leköröztetet minket férfiakat, de szó szerint! Jogi értlemben a seggetek is ki van már nyalva! A férfi meg dögöljön meg, ha már nincs rá szükség, ha már nem kihassználható. Akkor, már el lehet dobni, mint egy szemetet.
Azóval, hagyjuk már a gyerekmesét, hogy a nők mennyire rossz helyzetben vannak! Mert ma már inkább a férfiak szopják be az élet faszát.
Tehát, nem csak én voltam női érzelmi, fizikális bántalmazás alanya, hanem sok férfitársam is... Csak mi férfiak erről nem panaszkodunk. De, én igen!
Persze, ezt olvasva sok nőnek nem tetszik az igazság! Ám, az igazság és a gazság között csupán egyetlen betű a különbség! Igenis, sok nő számító, kihasználó és aljas. És megteszik.
Sok, valóban érző és érzékeny férfi ma már fél a nőktől! Mert, egykoron egyszer, vagy akár többször már megégették magukat egy nővel. Ma már én is félek tőletek! Mert, nincs garancia arra, ha megismerkedek egy nővel, az nem fog kibaszni velem, kihasználni engem, ha az érdeke éppen azt diktálja. Túl sokszor szoptam ezt már be ahhoz, hogy ne így gondolkodjak.
Több, nem tőlem származó gyereket neveltem már hosszab-rövidebb ideig. De, az anyának mindig is van egy dzsóker a kezében, amit bármikor a nevelőapa képébe csaphat: "Nem a te gyereked, ne szólj bele!" Ahha! De azért jó, ha a fizetésem a markodba kerül én meg lyukas zokniban megyek el dolgozni... éhesen? Volt már erre is precedens.
Egy szó, mint száz: Ti nők, úgy baszhattok ki velünk férfiakkal, ahogy akartok, de az a gáz, hogy kis is basztok velünk, ha az érdeketek úgy kívánja. Legalábbis, a demokratikus érában, ahol minden ember egyenlő... Az álmokban! Mert, ti nők már régen leköröztetek minket férfiakat szinte minden téren!
És, amikor már más Jokeretek nincs, akkor elő jöttök a gyerekszüléssel! Hogy ti adtok életet egy gyereknek. Bocsika! Ahhoz némi geci is kell... Míg a nők egyetlen lusta petesejtet termelnek havonta, addig a férfinak több tíz-, vagy akár száz-miliió hímivarsejtet kell teremelniük naponta! És azt valahogyan be is kell dolgozni a nuniba!
Gyakran, a szemetekben a férfiak csak eszközök, nem érző emberi lények, mint ti! Én nem nőgyűlölő vagyok hanem sajnálom azt, hogy éppen a nők miatt nem lehet egy férfi és egy nő egyenlő! Csak, ezt úgy állítjátok be, mintha ez a férfiak bűne lenne.
Hogy, mi férfiak nem sírunk? Dehogynem... csak belül! Hogy nekönk nemfáj, ha nem stimmel valami a párkapcsolatban? Dehogynem! Csak nem mondjuk, titkoljuk azért, hogy ne bántsunk a véleményünkkel titeket, nőket! Vajon, melyik nőnek tetszene az, ha férje azt mondaná:
"Ne növessz már ekkora segget, mert lassan a szélted, hosszod, magasságod egyforma!" És csodálkoztok azon, ha a férjetek egyre ritkábban ugor meg benneteket! Röhejes és szomorú! És a nő, ha már nem kívánatos a férfi száméra, terrorizálja őt. Ahelyett, hogy lefogyna, hogy ismét kívánatos legyen a számára. Arra már lusta!. Ahha! Ekkor is a férfi a szemétláda!
"Kicsim! Amikor elvettelek, szinte átértem a két kezemmel a derekad. Most pedig te vagy donna-tonna! Át se tudlak ölelni! Meg se találom a lyukadat!" Az hogy tetszene nektek, ha kitennénk a problémákat az asztalra, úgy, ahogyan van?
Már látom, hogy felrobban a Fórum, de nem baj... Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba. Ti nők gyakran szarnak nézitek a férfit. Hát, megnézném azt, hogyan betonoznátok, vagy végeznétek életveszélyes munkát! Vagy, hogyan ásnátok gödröt, ha arra van szükség. Nincs ránk szükség? Nincs létjogosultságunk? Mégis, hol lennétek nélkülünk? Vagy, a hát, amiben éltek, női kéz munkája során nől ki a földből? Ahogyan, mi sem lennénk sehol nélkületek.
Nemzetközi Nőnap van, Nemzetközi Férfinap nincs... Elgondolkoztató. Anyák Napja van, Apák Napja... Az van, de a kutya se tartja, mert komolytalan. Vajon, mikor ismertek el ti nők minket egyenrangú félnek? Mert, mi már régesrég elismertünk titeket annak! Nem kellene viszonozni?
azóval, zanzásítva enniy, amit leírhatok akkor, ha arról van szó, hogy egy nő hogyan bánthat egy férfit. Bosszúszomj? Az a férfiaktól távol áll. Az éppen a nők tulajdonsága...
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 20:25-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 19:40
Általános -> Társalkodó - bármiről
A francba! Megint lemaradt egy fondos dolog! Igen, a lány is abuzálhatja a macit! És vannak olyan szituk, amikor azt is lehet mondani, hogy szegény mackó! Az abúzus nem nemtől, életkortól függő. Én például tizennégy évesen egy majdnem tizennyolc éves lány által vesztettem el a szüzességemet. Lenyomott az avarba, szopott, majd meglovagolt és valójában ő baszott meg engem, nem én őt! Tehát, az abózus a nőtől eredt és nem a férfitól. És én akkor miért voltam valóban sajnálható "mackó"? Mert, kinevetett, hogy túl gyorsan elélveztem! Megalázott és magamra hagyott és ez nyomot hagyott a jövőmet illetően is. A nők fel sem foghatják, hogy egy ilyen viselkedéssel mekkora traumát okozhatnak egy fiúnak, vagy akár egy férfinak is!
Tehát, egy férfi is lehet szexuális áldozat, nemcsak egy nő! Sok nő nem is tudja, hogyan működik egy férfi. És már megbocsáss, de a nők is tudnak végletekig megalázók, embertelenek és potenciagyilkosok lenni. Akkor, az nem szexuális abúzus?
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 12. 15:51-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 19:23
Általános -> Társalkodó - bármiről
A személy azonosságra itt semmi szükség! És éppen eézrt működhet itt ez a fórum! Mert, bátran megnyilatkozhatsz bármiről annak kockázata nélkül, hogy másnap szembe jön veled a csevegőpartnered az utcán és képen töröl a szavaidért. Vannak, akik ezt ki is használják...
Az anonimitásnak valljuk be, megvannak az előnyei és a hátrányai is. Mert sokan itt, csak itt képesek teljesen megnyílni egy témában, a nem anonim életükben viszont arra nem képesek.
1
Ez egy válasz ghibli 2024. július 12. 14:31-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 19:19
Általános -> Társalkodó - bármiről
A fantáziálást igenis komolyan kell venni, mert az késztethet cselekvésre! A fantáziálás önmegvalósító, egy esemény előjátéka lehet.
"Vajon, milyen lehet egy lány mellét megérinteni? Vajon, érintésre kemény, vagy szinte lehetetlenül lágy? Mennyire meleg? És a melle bőre vajon milyen sima ? És bársonyos a tapintása? És vajon, a lány mit szólna ahhoz, ha megtenném ezt vele? Ha, megérinteném ott? Félénken eltolná a kezem, tiltakozva az érintésem ellen? De, vajon, ez a tiltakozás miért nem intenzív? Mintha, az egyben bíztatás is volna."
Erről fantáziáltam kisfiúként, miközben maszturbáltam. És elképzeltem azt is, hogy az a lány, aki csak a képzeletemben élt, megengedi, hogy kinyaljam. És, az a lány leszopott engem. Közösülésrűl akkor még érdekes módon nem fantáziáltam, pedig már tudtam arról.
Aztán egy nap, a fantáziálásom felvette a megvalósulás köntösét. Megérinthettem életemben először egy lány melleit. Megtettem, mert vágytam a tapasztalásra. A fantáziálás már nem volt elég. És ő engedte, mert talán arról fantáziált, hogy valaki simogatja a melleit.
A szexben először (normális esetben) fantáziálunk, majd vágyunk annak megvalósulására. Minden a fantáziálással kezdődik el, mert az általa ébresztett vágy késztethet később minket cselekvésre. A folyamatábra a következő:
Tapasztalás --> Fantáziálás --> Vágy a tapasztalásra --> Cselekvés.
Esetemben, láttam egy nála jóval idősebb, de még fiatal párt, amikor a fiú, miközben csókolóztak, simogatta a lány egyik mellét a blúza alatt. Elképzeltem azt akkor este és kielégültem. Azután meg akartam tapasztalni én is az érzést, ezért megtettem. amikor lehetőségem nyílt arra.
Abban viszont igazad van, hogy semmit nem szabad ténynek venni, kritikusan kell fogadni mindent főképpen akkor, ha számunkra ismeretlen területre tévedtünk.
Abban viszont tévedsz szerintem, hogy megállapítod magadról, hogy nincs elég fantáziád, mert a fantáziának valójában nincs mércéje! Nincs olyan, hogy kicsi fantáziálási képesség, vagy nagy. Csak, a fantázia van önmagában, méret, kiterjedés nélkül. Ebben az a csodálatos, hogy éppen emiatt fantáziálhatunk akármiről! Mert, annak nincsenek korlátai.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 12. 15:51-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 14:44
Általános -> Társalkodó - bármiről
Üdv, közöttünk!
Kifejezetten kérlek, hoy dumálj bele! Hiszen, ez egy Fórum-Bármiről!
Természetesen, nem tudhatjuk, hogy ki-kicsoda itt, de aki itt megfordul, az szexorientált, ebben talán egyet érthetünk.
Nem tudhatjuk, hogy ki ő valójában, de felvetett néhány kérdést és legalábbis a magam nevében írom, reagáltam rá teljes jüindulattal és segítőkészséggel. Hog,y az valóban úgy van vagy nincs úgy, az kérdéses, ám én ezt így érzem, ezt így látom.
Ez tehát nem tanácsadás volt részemről, hanem inkább aspektus szélesítés, vélemény nyilvánítás. Tehát, ez nem az én, a mi saját izlásünk, hiszen ő kérdezett rá!
A, ki-kicsoda kérdés, mivel ez itt egy elektronikus fórum... Nos, érdektelen, szerintem. Segítséget kért, megkapta.
1
Ez egy válasz salsa 2024. július 12. 14:20-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 14:32
Történetek: Mit csináltok, lányok? 1. rész - Utazó lányok
Mondtam én, hogy homofó vagy... Vagy látens homoeszuális!
Ez a sztori egy figyelemfelkeltő tanmese, ha úgy tetszik! Nem jött le neked a lányega? Semmi baj, ha maradt egy szűk látókörő, agresszív és ostoba kretén a világegyetemben. Elférsz közöttünk, te is!
0
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. július 12. 00:36-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 14:07
Általános -> Társalkodó - bármiről
Miért írod ezt? Más élettapasztalattal rendelkezünk, más ideológiánk van a szexről, de attól még kommunikálhatjuk azt, vagy nem?
De, el tudom képzelni és részem is volt az általad jelzett normális szexuális életvitelben. De, még egyszer megkérdezem: Mégis, kinek, mi a normális?
A magam részéről én igyekeztem megvillantani olyan dolgokat is, amelyek neccesek lehetnek. Tehát, ez nem egy felvilágosító óra volt, hanem tudatosítása a negítv és pozitív hatásoknak, hogy ő, a bátor lány tudja, milyen fába akarja bele vágni a fejszéjét!
Mocsok? Defektus? Ezeket nem én találom ki, ezek léteznek! És már megbocsáss, de a legnagyobb ostobaság elzárkózni a tény elől, hogy léteznek!
Te, mégis mit kommenteltél neki? Lapozz vissza, ha nem emlékszel! Az a lány egy dilemmát vetett fel és én legjobb tudásom szerint próbáltam segíteni neki. Hogy, azt te ilyen negatívnak látod... De, hogyan látja majd ő! Nem most, két hét, vagy egy-két hónap múlva már tisztábban fog látni. Vagy, te azt állítod, hogy z a helyes, ha azt mondom: "Igen, nyeld be bátran a faszt tövig torokra, nem lesz attól semmi bajod!?" Szerinted, ezt kellett volna írnom?
Akkor lennék gerinctelen szemétláda, ha ezt sugallnám neki!
Ez a lány valóban bátor volt... De éppen az ilyen reagálásokkal ilyeszted el őt, aamikor éppen más emberek véleményére van szüksége... Most is írom, hogy talán a legjobb helyen! Mert itt éppen azokra a kérdésekre kaphat választ, amelyek foglalkoztatják őt! Mert itt, sokkal szélesebb aspektusból láthatja a világot, mint önmagában. Mégis, mi szart írtam, ami tönkre vághatta volna az életét? Ami, elvette volna az életkedvét? Ez már túlspilázott reakció... éppen tőled?
Betegek vagyunk a szemedben? Csak azért, mert bizonyos dolgokról másképpen gondolkozunk, mint te? Akkor, mégis miért vagy itt?
Zendaya pontosan jó helyre kopogtatott be a problémájával! És legalábbis számomra megtisztelő volna, ha itt is maradna és megnyílna nekünk, hogy segítsük az útkeresésben. Ha, ez neked nem tetszik, akkor nem tetszik!
A korábbi kommentjeidből ítélve nem gondoltam volna, hogy te ilyen vagy! Ezért, most sem gondolom, hogy ilyen vagy! Betudom ezt egy rövidzárlatnak. És várom, hogy vissza térjen a racionális, széles látókörű, kritikus Cvirág, akit eddig megszokhattam. Már most hiányzik... legalábbis, nekem...
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 13:00-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 13:36
Általános -> Társalkodó - bármiről
Popsi paskolás... Most, egyre kérlek téged, aztán vagy megteszed, vagy sem:
Told le a posidról az összes ruhát és csapj a tenyereddel a seggedre! a legtöbb ember, legyen férfi, vagy nő, szinte azonnal szexuálisan aktívvá válik! A fájdalom és az élvezet központok ugyanis szoros kapcsolatban vannak egymással az agyban! 
Igen, én is rá csapok néha az éppen aktuális párom seggére, ha töcskölöm. Mi lez ennek a hatása? Fájdalom, amire a partnerem hüvely összehúzódással reagál, tehát mindkettőnk számára utánna kellemesebb lesz a dugás. És, én is élvezem, ha a partnerem a seggemre csap. A fájdalomérzet könnyen átalakulhat örömérzetté. Éppen ilyen hatása van annak is, ha valaki, miközben kutya-pózban dug téged, húzza a hajad. Fáj? Fáj! De, a hatása felfokozottab élvezet lehet.
Tudod, ha az emberek nem élveznék a fájdalom okozását, akkor nem csinálnák.
 Egyszer, tényleg csak egyszer, volt egy enyhe S/M párom, aki mellesleg nimfomán is volt. A kicsi, rácsos légycsapót nem a legyek irtására használtuk, hanem kölcsönösen, egymás seggére. mintahogy a lapos, konyhai spatulát is. Lett tőle bajunk? Nem lett, csak piros lett a seggünk. De, amit általa koztunk egymásnak, nos az bőven túlszárnyalja a hagyományos szerzetes póz örömérzetét! Éppemn azért, mert a különbozó ingerek egyesülnek egy sokkal nagyobb örömérzetté. Nagyobb orgazmusélményhez is vezethet.
A popsi paskolás az nekem oké. Oda is, vissza is. Ám a fájdalom okozás egyéb leghetőségeit elvetem.
"NE KARMOLJ SZÉT!" Azt, utálom! Szinte minden páromnak elmondtam az első dugáskor, hogy ne karmolja ki a hátam, a seggem! Figyeljen erre! Fogja vissza magát!
És, a nyyk kiszívását se engedtem meg soha! Nem vagyok a tulajdonod, hogy megbillogozz, baszdki!
Tehát, a popsi elpaskolása nem is olyan rossz dolog, mint amilyennek látszik... Megfelelő intenzitással , persze. Mert azt mér én sem preferálom, ha nádpálcával verik a partner seggét hurkősra, véresre. De, a lágycsapó... hmmm. az nem rossz! nekem se, a partneremnek se. De, fontos, hogy vigyázzunk egymásra! Semmi nincs, ami fontosabb annál!
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 11:35-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 13:11
Általános -> Társalkodó - bármiről
a kép aért lett avaros a számodra, mert a szexben semmi sem egyszerű. Abban mindennek megvannak a pozitív, ám a negatív hatásai is. Ez van. Én (mi), nem írhatjuk azt, hogy igen, bukj rá a faszra torokig, mert azzal hazudnánk neked, félreveszetnénk téged. Ahogy azt sem akarjuk erőltetni, hogy ne tedd meg. Megvilágítunk neked olyan dolgokat, ameiket nem látsz. Hogy, el tudd dönteni, hogy mit teszel. Most még zavaros az egész, de majd letisztul és akkor tudni fogod, hogy mit tegyél. De már megbocsáss, kötelességemnek érzem megvilágítani a negatív hatásokat is előtted, hogy ne legyen az majd számodra kellemetlen, akár veszélyes meglepetés!
Ez nem észosztás, amit mindenképpen be kellene tartanod, csupán információ, amiket jó, ha mérlegelsz. Én nem lebeszélni-rábeszélni akartalak téged a mélytorokra, de  fontos volt számodra közölnöm, hogy az mivel jár együtt! Aztán, majd idővel eldöntöd, hogy mit és menyit alkalmazol a leírtakból. A te dolgodban te vagy a főnök!
Kaptál elég infót, hogy később mérlegeld azokat és dönteni tudj. Ennyi ennek a fórumnak a célja. Itt, szexről van szó legtöbbször, nyíltan, őszintén néha nagy háborókat gerjesztve. Össze csapunk, majd kibéküünk. Valójában, éppen ez a hely az egyik legjobb, ahol kommunikálhatod mindazt, ami benned él! Itt, beszélhetsz kockázat nélkül a vágyaidról, a személyes érzéseidről és hidd el nekem, ha azt állítom, hogy az itt csevegők egyike sem fog velet kibaszni! De, mindenkinek szüksége van kontroll személyekre, akik véleményt alkothatnak... Ha kéred!
Feltárod a személyes érzéseid előttünk? És akkor, mi történiK Mégis, itt ki élhet vissza azzal? Hogyan élhet vissza azzal? De itt legalább van rengeteg ember széles érzelmi és tapasztalati palettával, amit jó, ha (ki)használsz.
Ne zárkózz be éppen előttünk! Ne félj tőlünk! Ne aggódj! itt, senki nem fog téged bántani... Bár már képletesen engem is küldtek már el itt a picsába, de ez belefér! Ez a fórum, ez a közösség nagy kincs! És, abban biztos lehetsz, hogy itt mindenki vigyáz rád! De, képedbe is mondják, ha valamit el akarsz baszni! Ilyen, egy jóbarát! Seggbe rúg, ha hülyeséget akarsz csinálni. Tetszik? Persze, hogy nem tetszik! De, ez a barátok dolga és kötelessége. Az nem jó barát, aki mindig megveregeti a vállad, ha valami ostobaságot készülsz elkövetni, nemde?
Ne fújj visszavonulót! Mert, éppen itt szerezheted meg mások tapaztalásáról, élményeiről az infókat! hidd el, mi itt vigyázunk rád és nem vezetünk tévútra!
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 11:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 12:40
Általános -> Társalkodó - bármiről
Biztosan nem abban a körben szocializálódtunk! Mert, nincs két ugyanolyan környezet. De, ennek a fürumnak éppen az a lényege, hogy a különbségeket enyhítsük, vagy nem?
Itt eldilemmázunk, elvitázunk dolgokon és kérdeéseket vetünk fel és válaszokat kapunk másoktól akik ugyanazt máshogyan látják, mert más élmények érik őket éppen a másmilyen környezet miatt. Közeledhetnek, de akár távolodhatnak is vélemények, de ez íg van rendjén.
Az viszont tipikus probléma, hogy bár már az Isten se tudja összeszámolni, hány szexuális forradalmon vagyunk már tl, ma is zajlik nem is egy... De még mindig nem tudunk úgy beszélni a szexről és az ahhoz kapcsolódó dolgokról, ahogy kellene. Nyíltan, őszintén. Tehát, akkor én szerencsésebbnek mondhatom magam, mert én rengeteg ismerősömmel, barátommal tudtam már nyíltan és őszintén beszélni a szexről. Bármiről. Volt idő, amikor azt éreztem, hogy a hozzám közel álló emberek direkt nekem nyílnak meg, engem kérdeznek szexuális kérdéseikkel. Fura ez.
És akkor én elmondom a véleményem. Vagy eszi, vagy nem eszi. Rajta áll. Voltak nagyon morbidnak tűnő beszélgetéseim is. Amitől itt is sokan ledobnák a láncot. De, ha igény van arra, akkor mondjam azt, hogy: "Hagyjál ezzzel nekem békén!" Én, nem az a fajta ember vagyok. Ha, valaki a véleményemre kíváncsi, akkor elmondom és annyi. De, én valóban szerencsésnek érzem magam azért, hogy kérdeztek, kérdeznek engem.
Valójában felemelő érzés azt tapasztalni, ha valaki olyan szinten a bizalmába fogad, hogy képessé válik beszélgetni intim, kényes témákról is.
Tudod, volt idő, amikor sok lány és nő fordult hozzám tanácsért, útmutatásért kutatva a véleményemet. Azután azt mondták:
"Veled jó beszélgetni, mert veled mindenről lehet." Hogyan reagáltam én?
"Velem valóban el lehet beszélgetni még a hüvelygomba-fertőzésről is!" És láss csodát, ez az egyetlen mondat, bár morbid, mégis megnyitott nekem sok-sok nőt és akkor jöttek a szexuális kérdések!
Mindenkinek szüksége van etalonokra, amelyeket követhet. Miindenkinek szüksége van olyan emberrre, akinek a véleményére ad, hogy dönteni tudjon. Sajnálom, ha neked ilyen partnered nincs, mert az nagy kincs!
Aztán lehet, hogy neked is lenne, csak nem vagytok áttörni egymás között a tabukat, a gátlásokat, hogy nyíltan tudjatok beszélni egymás között. És, ha bele gondolsz, akkor valahol mi is az ismerőseid vagyunk és itt megnyílsz nekünk. Vagy nem?
Tehát, valójában te sem vagy egyedül! Vannak itt olyanok, akikkel bármit megbeszélhetsz. Feldobsz egy kérdést és mi reagálunk arra valamit. És arctalanul, virtuális környezetben könnyebb ez. De, nem fontos, hogy face to face eszmecserézzünk. Hiszen lehet, hogy korábban elsétáltál mellettem hetente ötször, mégsem tudom, hogy ki vagy.
Tehát, valójában vannak ismerőseid, akárcsak itt, akikkel bármit megbeszélhetsz.
Az viszont baj, ha a partnereddel nem tudsz a szexről teljes nyíltsággal, őszintén beszélni. Lehet, hogy a gátlás, amely akadályoz, benned van. Vagy a partneredben. Vagy, mindkettőtökben. Ha, van egy partnered, aki tartósnak bizonyul, nem futó kalandnak, akkor miért nem beszéltek gátak nélkül bármiről? Hiszen, a párkapcsolatban neg kell tanulni egymást! Senki se várja el azt, hogy a másik majd kitalálja, hogy mit akarunk, hogy mire vágyunk, hogy nekünk mi a jó és mi nem az. Mindenkinek vannak elvárásai, ám azokat kommunikálni kell, aztán majd lesz valahogy.
Nyisd hát meg magad a valóságos ismerőseidnek, a barátaidnak, a párodnak is, mert annak nincs hátránya, de rengeteg az előnye. Meg fogsz lepődni, hogy ha te egyszer nyitsz valaki felé, akkor információ-lavinát kapsz... Mert, az ismerősöd, a barátod a párod is véleményt akart cserélni veled kényes témákról, de félt megtenni az első gáttörő lépést.
Van egy USA dal, bár nem tudom a címét, ám egy sora megmaradt:
"Mondd, mire vágysz!" Teljesítsük ki ezt:
"Mondd, mire gondolsz? Mondd, mit érzel?"
Itt, a portálon, rengeteg sztori olvasható, amelyben ilyen gáttörtés történik. Például, amikor egy házaspár valahogyan elkezd besélgetni a több szereplős szexről, a grupi lehetőségeiről. Például így:
"Látom, hogy tetszik neked a kollégám."
"Tetszik, és akkor mi van? Jó pasi."
"És, ha én nem lennék, akkor ágyba bújnál vele?"
"Ha, nem lennél, akkor igen."
"Megnézném..."
"Tényleg? Most, komolyan beszélsz?"
Így, elindulhat egy beszélgetés, amelynek ertedménye a több partneres szex is lehet. Mégis, kinek árt az?
Feldobol egy kérdést, ha válaszolsz arra jó, ha nem, akkor úgy is jó. Hiszen, vágysz olyan emberekre, akikkel eszmét cserélhetsz a szexről, vagy nem? Nem is ismerjük egymást a való életben, tehát nincs kockázata annak, ha kiteszed az asztal lapjára, ami benned van!
A kérdés, mint fentebb:
"Mondd, mire vágysz?"
Írdd le, hogy a szexben mik a vágyaid! Gátlások, tabuk nélkül! Miről fantáziálsz? Mitől félsz? És mi reagálni fogunk. És, megkapod, amit akarsz. Ennyire egyszerű! ne csak kerülgesd a forró kását, hanem csapj bele a lecsóba! Bátran! Ha, itt köyöttünk ezt megszokod, akkor később menni fog az az ismerőseiddel, a barátaiddal, vagy az aktuális pároddal is. na, akkor:
"Mondd, mire vágysz?"
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 06:24-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 11:46
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Zendaya!
Én (talán mi) nem lebeszélni akarunk téged, csak arra akarunk rávezetni, hogy a mélytorok technikával óvatosan járj el, legalábbis addig, amíg megfelelő rutint nem szerzel. Ezt lehet tanácsolni az anális szex esetén is, mert annak is vannak, lehetnek hátrányos következményei.
Nem fontos a témát jegelni, hiszen már nyilván gondoltál arra, hogy kipróbálnád. Tehát, vágysz a tapasztalásra. Nincs ezzel baj. A rutinos mélytorkos emberek nyilván egyet értenek velem abban, hogy azt is lehet élvezni, különben nem sokan csinálnák.
Ha már ennyire foglalkoztat a mélytorok technika, ami nem baj, akkor először is nézz utána a fórumokban más webhelyeken a tapasztalatoknak, ne a pornófilmekből vonj le következtetést, mert azok jelenetek, félre vezetnek téged. Akkor eldöntheted, hogy bevállalod azt, amivel jár, vagy sem.
Ha, bevállalod, akkor semmi probléma, ám akkor olyan partnert válassz, akiben teljesen meg tudsz bízni és lehetőleg rutinnal is rendelkezik. és lehetőleg ne legyen se túl hosszó, se túl vasztag fasza. Hogy, ne legyél akár életveszélyes helyzetben. Mert, a mélytorkos szopásba haltak, károsodtak is emberek. Tudja a partnered kontrollálni magát szex közben is és folyamtosan figyeljen téged!
A szexben semmi sem lehet kényszer! Ha, te valamit nem akarsz, akkor ne tedd meg! Akkor sem, ha azt a partnered elvárja.
Volt egy párom, aki már az elején kijelentette, hogy:
"Faszt, azt nem szopok, mert undorító dolog!"
"Semmi gond, akkor csak kinyallak és dugunk!"
Tehát, respektálni kell a partner igényeit. Ha, valamit nem akar, akkor nem akar. Sok nő irtózik az anális szex gondolatától, ezért nem szabad azt rá erőltetni.
Tehát, ha ki akarod próbálni a mélytorkozást, akkor megteheted, de csak ésszel! És fokozatosan egyre mélyebben benyelve a faszt. Hogy szokd az érzést. Akkor megtanulhatod azt a légzéstechnikát is, ami miatt nem fogsz fuldokolni. Ami neked bejön. és legyél te akkor az irányító, ne engedd, hogy rá hózzák a fejed a faszra, hogy erőszakkal betolja azt a partnered a torkodba. Mert, az már erőszak!
És ne legyen meglepetés az, ha a mélytorkos szopás után furcsán érzed a garatod, az ínyvitorlád (Az a csüngő izé a garatod előtt.), mert ezeken a helyeken a mélytorkos behatolás hám és nyálkahártya sérüléseket okozhat. Akár órákig lehet nehéz nyelési érzésed. De, biztosan lehet mindezek ellenére is élvezni a mélytorkos szopást, bár én nem tudhatom, csak más emberek véleményére hagyatkozhatom. Én ugyanis nem szoptam faszt, pláne nem mélytorok technikával. De ha nő lennék, és foglalkoztatna ez, akkor körültekintően, fokozatosan próbálnám azt ki. Mert, ahogy a szexben, ezt is tanulni kell. Szokni kell. Alkalmazkodni kell a estnek is, az elménknek is.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 22:31-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 11:08
Általános -> Társalkodó - bármiről
Félig egyet értek veled, félig nem. Én sem javaslom sem Zendaya-nak, sem másnak, hogy nagyon erőltesse a mélytorkos szopást, még akkor sem, ha azt a partner elvárja. Mert az valójában egy tortúra a szopást végző számára. Szenvedés, fuldoklás, öklendtezés. A fasz szopásának nem ez a valódi funkciója. Mert akkor megbasszuk a partner fejét, a torkát. De erre van egy, akár két másik lyuk is.
Amivel viszont nem értek egyet: Mégis, ki az az ember, aki megmondja, hogy a szexben mi a normális és mi nem az? Mi az a normális szex? Mert, annak a szemszögéből nézve, aki éppen csinálja, normális lehet az, ami másnak nem az.
Nekem például nem normális sem a mélytorkos szex, sem az anális szex, sem a durva S/M, de attól még vannak olyan emberek, akinnek ezek normálisak és vágyottak.
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 11. 16:03-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:35
Általános -> Társalkodó - bármiről
jujj, te kis huncut! Popsi paskolás? Jó is az, megfelelő keretek között... Ám én nem respektálom a véresre, hurkásra vert segg látványát mert azt már felesleges tortúrának tartom, de azt tudom, ha váratlanul rá sózok a partnerem seggére a tenyeremmel, vagy ha a faszommal elverem kicsit a csiklóját, mielőtt újra behatolok, akkor a hüvelye nem véletlenől szorosabb lesz. Hosszú ideig lehet így eljátszadozni.
Félreértés ne essék: Én nem ítélkezem, nekem ennyi elég. Ha valakinek ennyi már nem elég, az verje félholtra a partnerét, ha ő is azt akarja... Mégis mit mondhatnék?
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:43-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:26
Általános -> Társalkodó - bármiről
Lemaradt: igen, minden csak tőled függ! Hogy, te mit akarsz elérni? De, ehhez ismerni kell a vágyaidat!
Tinédzserek szopják be nagyon a szexet ma, amikor még elkpzelésük sincs arról, hogy milyen szexet akarnak... Hogy, mik az elvárásaik... Aztán, kidülled a szemük fuldoklás közepette, amikor egy méretes faszt tol le valaki a torkukon...
Érted már? Először gondolkozz el azon, hogy mit vársz a szextől. Hogyan várod el. Azután keress olyan partnert, aki teljesíteni tudja az igényeid.
és a partneredigényei ne übereljék a tiéd! Soha! Mert akkor tartósan alárendelt, szolga szerepbe kényszerülhetsz.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 16:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:19
Általános -> Társalkodó - bármiről
nem írtál hülyeséget! Valójában a sszecben is, mint mindenben, két ember érdekei csapnak össze. persze, ebben egyensúlyt találni nem egyszerű...
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 16:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:15
Általános -> Társalkodó - bármiről
Még véletlenül se felejdtsd el, hanem görcsösen ragaszkodj ahhoz!
Az ágyban a patnerek legyenek egyenlők! Senki se telepedhet rá a másikra! Olyan partnert válassz, akivel harmónikusak tudtok lenni az ágyban. Ha, jelenleg nem ilyen a partnered, akkor hajtsd el a picsába, mert akkor ő csakis a saját érdekeit tartja szem előtt és nem figyeli a tiéd!
lehet egy partnerrel egyenlő a szex... De ez komoly meló! Kommunikálni kell egymással és elmondani azt, hogy ki mire vágyik! Hogyan akarja, stb.
 És igen, kommunikálni kell a titkos vágyainkat is! Bár ez nem ide tartozik!
A szex vajában nem egy kellemes játék, mint azt sokan gondolják, hanem nagyon is tudatos döntéssorozatot igénylő esemény!
Tudod, az a bajom, hogy nem vagy konkrét! Kérdezz rá a téged foglalkoztató dolgokra! Egyenesen, vacillálás nélkül! Akkor, válaszokat fogsz kapni tőlem és az itt csevegő kedves egybegyűltektől. Tedd ki az asztalra bátran, ami problémád van! Mert, ahogy látom, nem csak a mélytorkos szex a te problémád, hanem az ismeretlen szex. Kérddzz rá bátran, segítünk, ahogy tudunk.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:14-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:02
Általános -> Társalkodó - bármiről
Csillagom!
A torok nem arra lett kitalálva, hogy megbasszák! Nem olyan a struktúrája, nem olyan a funkciója. Aki erőlteti a mélytorkot, az véleményem szrint elvesztette a racionalitását. Hiszen, ott a puncid, miért nem azt dugja meg? Az, arra van kitalálva!
Ácsi, a szex és a szeretet két különböző fogalom, nem véletlenül! Ha, az ember, legyen nő, vagy férfi szexuális akcióba kerül, akkor a tudatállapotuk módosul! Profánul hangzik, de ösztönállatokká válnak. És bár lehet, hogy a partnered megkínoz, megaláz téged szex közben, de az nem jelenti azt, hogy ne szeretne téged.
És nem, nem minden fiú vágyik a mélytorokra! Például én sem! Én nem szeretem látni, ha a partnerem szenved. Ennyi. Ez azonban nem jelenit azt, hogy néha nem csapok a seggére kutya pózban.
Alapvetés számomra, hogy a pénisz szopása mindkét fél számára kielégítő, ha az úgy történik, ahogy elvárják. Meg kell talánni a közös utat.
Én, férfiként elárulok egy titkot magamról: Én azt szeretem, ha a partnerem tiszteli és kényeszteti a faszom! (Írdd csak le nyugodtan te is, hogy fasz, nem fog a villám beléd csapni. A csúnya beszédnek is megvan a vonzereje...) NE BUKRJON RÁ AZONNAL! Az a halálom, volt rá példa, hogy a faszom lefeküdt emiatt aludni. És, fel se kelt! Komolyan! Akkor azt hittem, hogy a faszom fordítva van bekötve, minél inkább akarom, annál inkább nem működik. Csőkolgassa. Simogassa, szeretgesse és néha közben szopogassa meg. Tisztelje és szeresee a faszom a partnerem! Ahogyan én is bánok a puncijával nyalás, simogatás közben. Én se csapok egyből a csiklőra!
Tudod, mikor jó az orális szex? Amikor annak vége, már nem kívánsz mást! Nem sok partnerem volt, csak náhány, akikkel nyaltuk-faltuk egymást és az élmény elég volt, ezért nem is dugtunk! Nem éreztük szükségét, mert a megszerzett élmény elég volt. De, ezt nem lehet elérni azonnali és intenzív, akár mélytorkos fasszopással, vagy drasztikus pina nyalással!
Egy nőn van három lyuk (A férfin kettő... legyük respektálók és legyünk tekintettel a meleg férfiakra is...), amibe be lehet tolni egy faszt. És most vonatkoztassunk el az extrém lehetőségektől, ha kivánjátok, akkor részletezem, hogx mire gondoltam most éppen...
A nő szájürege csókolózásra és akár kellemes  fasz szopizásra való, a hüvelye akár brutális baszásra, az ánusza... A francba! Mondjuk már ki, hogy fasz, fasz, fasz, pina, pina és pina és csöcsök és segg... Annyira utálom már a képmutatást...
Ha, a férfi baszni akar, akkor ne a nő torkán át akarja megkapni azt az élvezetet!
Hallottam már: 
" A torokváladéknál semmi sem síkosabb!"
Mégis, mi a késztetés arra, hogy az ember mindig a maximumot, vagy annál is többet hajszoljon, akár a partnere kárára?
Tudod, én már legurítottam ötven évet atz ÉLET asztalán. Férfiként basztam és szoptattam annyit, amennyi már elég, legalábbis számomra, bár nem volnék ellene az ismétlésnek ma sem. De, amit tudok az, hogy engedni kell a partnerünket is érvényesülni, az sem rossz mulatág! nem jó maximalistának lenni!
Én, ha csak megsimogatattam egy nő, vagy gyerekkoromban egy lány csöcseit, már boldog voltam. Megkaptam, amit éppen akkor akartam. Én azóta sem vágyom ectrém, új utak megismerésére a szexben. Bár, meg kell adni, hogy éppen hajlott korom ellenére változik a véleményem. Korábban például azt gondoltam, hogy az ánusz az kijáratnak, és nem bejáratnak van tervezve. De ma annyi infó van az anális szexről, hogy azon gondolkozom: Egyxzer kipróbálom, ha lesz olyan partnerem, aki nem tiltakozik azellen. 
Tudod mivel foghatsz meg 
Egyyzeer, egy partneremet éppen kutya-pózban akartam megdugni, de valahogyan nem tudtam a célra állni. A nő megszólalt: "Te most rossz helyre akarod benyomni!" Análisan akartam megtuszkolni. Vajon, mit szólt volna ahhoz, ha azt mondom, hogy: "De, nagyon is jó helyre akarom betolni!"
Röhelyes, de ötven évesen még mindig tanulom a szecet... De ez szerintem, így is van rendjén! de, én legalább nem tespedek az elunt és végletekig elcsépelt szex mezsgyéjén. 
Mert, mi a sex? Szopás, nyalás, baszás hüvelyi, vagy anális úton különboz pozitúrákban... De, miért nem  elég ennyi? Miért kell ectrém vicceket csinálni? Hát, hadd ne én válaszoljak ezekre a kérdésekre, bár megpróbálhatom, ha igény van arra.
összegzésül, ne szopj faszt mélytorokra, ha nem kívánod azt magad is! Ha pedig ezt nem fogadja el a partnered, akkor menjen a picsába! Majd lesz másik partner, aki értékeli a szopótechnikád! A szecben nincs kényszer... Legalábbis nem kellen e, hogy az legyen...
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:13-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 22:59
Általános -> Társalkodó - bármiről
Egyetértek... Férfiként! Tudjátok, ha egy nő szopizik nekem, akkor én nemes egyszerűséggel hagyom, hogy úgy csinálja, ahogy neki jó. Majd ő tudja, hogy  mit akar tenni a kukackámmal. És az élmény számomra sem lesz kevésbé kellemes.
Kövezzetek meg érte, de számomra a mélytorok értelmetlen. Akkor inkább dugjon a vadparaszt hüvelybe, mint torkon! Mert, számomra nincs semmi élvezetes abban, ha a partnerem fuldoklik, öklenedzik és sír!
Ezért van teli már a tököm a pronófilmek sugalmazásával: "Nyomd torokra, az faszt!" Mert, azok a szopógépek, akik ezeken a filmeken szerepelnek, ehhez edződtek hozzá... Jó pénzért! De, valójában a mélytorok egy szenvedés, egy tortúra a szopó fél számára. Mégis, miért kell szájba-torokba baszni egy partnert, ha van neki egyéb, arra alkalmas lyuka is, amelx nem igényel lélegzetvételt?
Szóval, a mélytorok technikával kapcsolatban az azzal esetlegfantáziájukban játszadozó embreknek közlöm: Sok nő mondta már nekem, hogy nem túl fasza érzés, hogy a nyelőcsövében csúszkél egy faxz, miközben levegőt sem kap!
Legyetek racionálisak és ne higgyetek annak, amit a pronó videőkon láttok!
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 11. 16:03-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 22:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
Most, feldobtad a labdát, de rendesen! Lássuk sorjában!
Nem létezik olyan, hogy harmonikus kapcsolat, hiszen egy emberi kapcsolat nem lehet konstans, állandó. Vannak hullámhegyek és völgyek, miközben az idő teltével a párkapcsolatban élők viselkedése, gondolkodásmódja is változik...
Emlékszem egy páromra. Abban a kapcsolatban a np volt a belügy, én, mint férfi a külügy. Vicces, de így alakult ki. A belügyben, a gyereknevelésben, a "mit főzzünk holnap!", vagy a mikor vágjuk le a füvet kérdésben az asszony döntött s én alá rendeltem magam az akaratának. Ám, amikor a családunkat veszélyeztető, külső behatás ért minket, akkor én álltam a sarkamra és én diktáltam! Például, nem sértésként írom, de ő hülye volt a joghoz! A harmonikusnak vélt kapcsolatban a felek egyenrangúak. Viszont nem létezik a valóságban tökéletes kapcsolat! A két fél közül az egyik mindig erőteljesebb személyiség. Csak nem mindenben feltétlenül erősebb. Lehetséges, hogy a hétköznapi, napi rutinban az egyik fél irányító, miközben más dolgokban meg pont alárendelt. Lehet, hogy a férj dönti el, hogy melyik nap mi legyen a vacsora, a feleség meg csak megfőzi. Aztán a vacsora után az asszony írányít, hogy mikor és hogyan legyen szex például. És ilyen alapon igen, az egyik fél mindig dominásabb lesz a szexben is. A domináns fél fogja meghatározni, hogy mikor kerüljön le a bugyi például, vagy hogy milyen legyen a póz éppen. 
A másik oldalról viszont ez nem a klasszikus értelemben vett alárendeltség. Klasszikus értelemben az alárendeltnek maximum annyi jut, hogy élvezheti, hogy kiszolgálja a másikat. Egy párkapcsolatban azért ez többnyire nincs meg ilyen szinten. És csakis tőled/tőletek függ, hogy te az alárendelt leszel a kapcsolatban, vagy az irányító. Nem kötelező, hogy nőként, feleségként te legyél az alárendelt. Viszont úgy hiszem, hogy különböző okok miatt a nők nagyobbik részére alapfeltevés az alárendelt szerepkör. Vagy, a hivatali eljárásokhoz.
Emlékszem, az a párom gyykran kirugdosott az ágyból, hogy:
"Elég a döglésből, menjünk el valahová. Akár sétlni. Mindegy, csak mozduljunk ki innen!" és akkor sóhajtottam és nyögtem egyet és elindultam vele sétálni a Duna partra Göd mellett... És nem bántam meg!
Most, az alábbiakban a férfitársaim és a nőtársaim ellen kell szólnom! Mi férfiak, fel sem foghatjuk, hogy a feleségek mennyit szopnak a közös jövőért, a családért! De ez, a feleségekre éppolyan igaz lehet! nem látjuk és nem érteóékeljük azt, hogy mit tesz a közösbe a másik.
 Képzeljünk el egy családot: Apa, anya, két gyerek. A nő haza jön a munkából, de számára nem ér véget a munka! Mosni kell a szennyest, vacsorát kell készítenni... kisezer dologra kell egyidejűleg koncentrálni, miközben a férje a tévé előtt döglik és a meccset nézi, amikor szintén haza esik meló után. Ahha! Valóban? Egy példa:
Óriási vihar tombolt Gödön. Délután hatkor megszűnt az áram a házban, azt sem tudtuk hirtelen, hogy miért. A nő ment ekkor utána járni a problémának? Á, dehogy, a férfi, vagyis én! Rájöttem, hogy az erős zél miatt eltört az az árboc, amely az áramot hozta a lakásba. Ne tudjátok meg hogyan sikerült áramot varázsolnom a házba zuhogó eső ellenére addig, amíg az áramemberek kiszálltak. meglepődtek az alkotásomon. Egy rossz szavuk se volt! Vajon, hány nő brékelt volna a háztetőn zuhogó eseőben, hogy áramot csináljon a családjának? Ráadásul, szakszerűen? Ahha, hogy a férfi haszontalan? Csak döglik egész nap?
Elég megnézni az ukrán-orosz háborút! Kilencvennyolc százalék a fronton férfi itt is, ott is! Miközben a nők már kimenekültek az orszából. És, a férfi haszontalan?
Mi férfiak pedig értékelhetnénk végre, amit a nők nap, mint nap letesznek az asztalra. Nem halnánk bele, ha segítenénk nekik ebben-abban. Mert, valójában egy család fenntartása kökemény meló és véleményem szerint egy focimeccs sem olyyn értékes, mint az, ha a férfi akárcak elmosogat az asszony helyett, vagy leköti a gyerekekeik figyelmét, míg az asszony szopik a háztartással.
Emlékszem a sógoromra, amikor ebéd közben azt mondta:
"Ez a rántotthús száraz tapló!" Volt vitánk emiatt, mert a nőverem nem egy igavonó szolgalelkű állat! Elfogadta, meglepődtem. Ma már árnyaltabban fogalmaz, szinte csak sugallja a kifogásait, de az elég is.
Na, az a halálom, ha a nő a szex megvonásával zsarolja a férjét! Ez nálam váló-, vagy szakítások! Mert ezáltal, a férfinak szava már nem lehet, a nő alárendelt pozcióba készeti őt. Akkor is engednie kell, ha az egyébként fatális hiba!
Més téma, bocsi, hogy túl hosszú lett.
A lényeg az egyensúlyon van! Ma már nem elfogadott az az elv, hogy a nőnek a konyhában van a helye, a férfinek meg a gáton! Örülök ennek! Így, egyre több apa tolja a gyerekét babakocsiban, hogy érje őt a firss levegő, vagy akár leül vele játszani is. És, ha sok a mosatlan edény és tányár, akkor elmosogtja. Bele fér az idejébe, de ezéltal a nő kap némi szusszanatnyi időt.
Megjegyzés, bár extrém példa: Mi van akkor, ha a férfi a családból elhalálozik? Ekkor, a nő vagy maga próbálja megoldani azokat a problémákat, amelyeket korábban a férfi megoldott, vagy keres magának olyn férfit, aki megoldja azt helyette. Vagy, a probléma nem lesz megoldva.
Azért csapongok ide-oda, mert ebben a kérdésben minden mindennel összefügg. Elnézést kérek ezért. Éppen ezért, végül rátérek arra, amely kérdést utoljára olvashattam ebben a kommentben.
Igen, valóban lehet azt is élvezni, ha kiszolgáljuk a másikat alárendelt szereplőként. Amikor, az alárendelt azt gondolja, hogy:
"Mindegy nekem mi és hogyan történik velem, a lényeg az, hogy a párom élvezze." Valójában, ekkor is a saját örömérzetünk érvényesül! A saját EGO-nk, ha úgy tetszik. Mert akkor azt élvezzük, hogy a másik fél élvezi azt, ami történik. Bonyolult kisit az EGO hatása az emberre, most ezt nem fejtem ki. Igény esetén, persze, hogy igen!
Jól írtad, hogy a nők az évezredek során alárendelt szerepkörbe vannak nyomva. Az ő dolguk a gyereknevelés, a család fenntartása, ápolása, stb. A férfié pedig a pénzkeresés és a család védelme. (Nem mintha a nők nem dolgoznának éppen úgy, de a házimunka, a házi feladatok még ma gyakran nem oszlanak meg a férfi és a nő között, de legalább már haladunk valami jobb felé.)
Viszont, a nőnek is van döntési lehetősége, ma legalábbis! Bármikor mondhatja azt, hogy most már elég! Vajon, miért nem száll ki egy általa szarnak érzett házasságból? Ezen is érdemes lenne elgondolkozni.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 11:13-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 21:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
Én nem erre céloztam, hanem arra, hogy a szexben mindig valaki akarata érvényesül. 
A megértéshez leyrok egy példát. Egyszer, elbeszélgettem egy nő ismerősömmel, hogy ők milyen pózokat kedvelenek.
"Lovagló pózt."
"És mást?"
"Nincs más!"
"MIért?"
"Hát, persze, hogy én irányítok!"
"Mindig?"
"Mindig."
magyarán, az a nő egy domina jellem volt, vagy ő diktálja a szex módját, vagy fel is út, le is út! A normális szexben a domina-alrendelt szere váltakozik. Ezáltal mindkét partner urallhatja a másikat. Részben ezért is valósulhat meg a közös öröm, mert közösen urallták a szexet.
Soha ne hagyd, hogy alázzanak, ha te azt nem akarod! De, érdemes legalább egyszer, egy arra alkalmas partnerrel, aki nem él vissza a helyzetével kipróbálni az alárendeltsé szerepét is. Aztán, vagy megkedveled azt, vagy nem.
A szexben lehet két ember egyenrangú fél, ha a hatalmi pozíciók rendszeresen változnak közöttük. Másként, az egyik fél egyre jobban fogja urallni a másikat és az már nem biztos, hogy mindkét fél számára örömforrás. De, az is lehetséges.
Nem! Nem! Nem! Egy normális szexben semmi sem kötelező a házasságban! sem, azon kívül! Egyik félnek sem jó, ha mindig alárendelt szerepben van. Talán segíthet neked a továbbiakban a következő módszer:
Néha jó azt mondani a partnerünknek, hogy:
"Ma éjjel azt tehetsz velem, amit csak akarsz! Úgy, ahogyan te akarod! De, ha rá csapok háromszor a seggedre, akkor azt, amit éppen csinálsz, azt hagyd abba, mert én akkor azt már nem akarom!"
Lehet vészjelszót is megbeszélni, amelyre meg kell állnia a partnerednek.
Egyszer, láttam egy videót, amelyet Budán forgattak. Egy fiatal, talán hósz éves S/M lányt kezdett el azon kínozni egy férfi és egy nő. A lány állta a sarat és szemlátomást élvezte a tortúrát. Majd, a férfi nádpálcával verni kezdte a lány meztelen talpát. Ez olyan fájdalmat okozott a számára, amelyet már nemcsak nem élvezett, hanem elviselhetetlen volt a számára. Azonnal leílltak a forgatással, mert látták, hogy baj van! Vigyáztak egymásra!
Sok ember a szado-mazo szex tekintetében tévhitben van. Még prof. Jung is verte a szeretője seggét éppen azért, mert az a nő éppen attól indult be, azt élvezte, mert gyerekkorában az apja rendszeresen elfenekelte és... Kell írni a folyamatot?
Más téma. Meglepődnél, ha tudnád, hogy hány férfi szereti, ha egy domina nő "megbünteti" őt szex közben! Tehát, ez a dolog nem nemtől függő!
Csak következtetek, de a kédéseidből ítélve, téged már akár foglalkoztathat is az alárendelt szerep. nem így lenne, ha nem kérdeznél rá. De, egyre kérlek! Ez nagyon fontos!
Olyan partnert válassz, akiben tökéletesen meg tudsz bízni! Akiról biztos vagy, hogy soha nem élne vissza a te alárendelt szerepeddel és azt viszonozni is tudja szerepcserével! Mert, az alárendelt szerp, ahogy a szex sem, nem játék! Veszélyes is lehet!
Biztosan láttál már olyan videókat, amelyeken egy nő seggét féresre-hurkásra paskolták. Talán, nem látod az értelmét, miért kell ennek a tortúrának kitenni egy embert. Képzeld el azt, hogy te egy ily módon "megbüntetett" emberi lény vagy, aki másap elmegy dolgozni. leülsz és azonnal felszisszensz, mert váj a segged! Azonnal eszedbe jut az, amit előző nap átéltél és szinte biztos, hogx nedves lesz a lábad köze!
Valójában, így működik az S/M! Mire begyógyulnak a sebeid, már semmi másra nem fogsz vágyni, mint az ismétlésre!
Tudtad, hoggy az agyban az örömérzet kozontja és a féjdalomközpont szoros kapcsolatban állnak? Éppen ezért élvezhető az S/M akció.
Fontos az, hogy tudd, mik az elvárásaid a szecuális eseményekkel kapcsoltban. Először, önmagad és az igényeid ismerd meg, amit később kiterejeszthetsz más emberek irányába.
Tudod, sok házaságban élnek úgy az emberek, hogx nem is ismerik egymás igényeit. Basznak, aztán annyi. Kommunikálni kell, hogy mit akarsz, mert a partnered nem gondolatolvasó! Tehát, nyugodtan mondhatod a partnerednek azt, hogy:
"Ma azt szererném, ha reccsenésig szétbaszál engem!" Legyél, ma éjjel egy vadállat! Húzd a hajam, verj a seggemre, bármit megtehetsz, de ha azt mondom, hogy Halleluja, ( A megállító jelszó.) akkor állj le, mert az nekem rossz!" Vagy:
"Ma az történik, amit én akarok és úgy, ahogyan én akarom!"
A szexben ez is elfogadható lehetőség a lányeg a közös egyetértés.
Remélem, a kérdéseidre választ kaptál és nem lettt bonyolultabb az, mint előtte.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 10:38-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 21:06
Általános -> Társalkodó - bármiről
Smink, a maszk alá... Értelmetlen. egyébként, annak is van erotikus allűrje, ha a nó csapzott, elnyűtt a szextől, ha lesírta magáról a szemhéjkontúrt. Egy nőnek nem kell tökéletesnek lennie! Sőt, gyakran kifejezetten jó, ha nem látszik tökéletesnek.
Mélytorkozás. Az egy tortúra, egy szenvedés, van aki élvezi, van aki nem. Amiatt pedig úgyis lesírod az arcodról a vakolatot. Akkor, meg minek?
Egy apró megjegyzés széljegyzetként a margóra: Ha, a mélytorok technikát filmekből tudod, azt problémának érzem. ugyanis, a filmekból nem látod, ha a szereplő szenved. Vagy, ha nem szenved... Neki már óriási rutinja van abban. a filmek félrevezetők. Éppen ezért én a partneremnek soha nem nyomom a torkára. Mert, tudom, hogy ő tudja, neki mi a jó, ami egyébként nekem is jó. Majd, ha ő tokkal-vonóval be akarja nyelni a bohócom, akkor hajrá, de ez legyen az ő döntése. A filmek pedig nem ezt sugalmazzák. Vagyis, óvatosan a filmekkel!
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 10:33-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 20:53
Általános -> Társalkodó - bármiről
Drága, Öregem!
Tisztelettel hajbókolék előtted annak okán, mit alant korábban csípóból lövén kipréseltél magadból (És itt , motsan nem az árnyékszék produktumra gondolék...).
Kegyes Uram, Ön oly szinten úzi a szaaknak játékát, amelyre csekélységem képtelen. Sajnálom, mert könnyűim folyának arcomon nedvesítvén azt bősz és fékezhetetlen kacajomtól, hogy általam ismert és gyakran látott emberek azt hitték, hogy tán megbuggyanék. Mégis, hogy mondhatnám el boldogságom indokait egy talján, egy román és egy fura, de tauton lovagokhoz valahogyan kötődő jó cimborámnak? Esélye sincs.
Piroska és a farkas, új köntösben! Látom én, kegyelmed az ösztönök vezértlik teljesen. Másként, hogy lehetne ilyen hirtelen-kreatúrát megszülni? Mely számomra és gondolom más halandóknak is szórakoztató vala.
Vegye hát elő a pennáját (a billentyűzetét) és komponáljon még nekünk ilyen műveket, hogy az irodalom húrjain megpengetve, élvezhessük.

Normál szóval. Meghaltam és újjá születtem attól, amit írtál, baszki! Köszönöm!
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 08:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 20:32
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kapisgálod a lényeget. De, sok mindent lehet ám szopni, úgyhogy nem kell mindjárt a hancúrlécre gondolni, amikor az írásom olvasod. ajon, miért szeret olyan sok ember szívószállal inni? MIért van a közelkeleti kultórákban olyan nagy hagyománya a vizipipának? És egyáltalán, miért cigiznek az emberek? Az egy marhaság, ohgy a nikotinéhség miatt! Mert, az néhány napon belül teljesen kiürül a szervezetből. Ezért nem ismerek olyan embert, aki nikotin tapasszal, vagy nikotinos rágóval leszokott a cigizésről. Ezek a módszerek nem működnek! Használtan nikotin tapaszt? Igen. Nikotin mérgezést kaptam,  mert hiába ragasztottam fel, attól még ugyanúgy kívántam a cigit és szívtam is. Ekkor gondoltam arra először, hogy talán más lehet a cigizés kiváltó oka.
Sorry, de a cigizésnek éppen a csecsemőkori szopó-reflex a kiváltó oka.  MIntahogy annak is, hogy miért vesszük a szánkba a ceruza, vagy akár a golyóstoll végét? Gyerekkoromban kétszer is telement a pofám a tintával, amit a kommersz hatszögletű keresztmetszetű tollból szoptam ki. Komolyan!
Tudod hogyan működik a szopóreflex csecsemőkorban? A csecsemő éhes és sír, ezért az anyja az ajkai közé rakja a mellbimbóját, vagy a cumisüveg cumiját. Mi történik ekkor? A gyerek teljesen megnyukszik és csak szolja azt, ami az ajkai között van. Relaxált állapotba kerül olyannyira, hogy gyakran, ha már jól lakott, álomba is merül.
Tehát, a szopás relaxál, ellazít, gondtalanná tesz és valójában ez hiányzik az embereknek. Mert, amikor az embernek valami az ajkai közés kerül, ami szopható és az ember azt szopni kezdi, akkor láthatóan módosul a tudatállapota egy más fajta állapotba. Az arca, a viselkedése ezt mutatja.
Valójábsan, az emberek nagy részénél a szopóreflex igénye soha nem múlik el. Pedig, az lenne a kívánatos, ha a csecsemőkor végén az megszűnne. De, nem szúnik meg, mert az relaxál és felszabadít a gondoktól addig, amíg valamit szívunk, szopunk.
Feltételezem, hogy te férfi vagy. Ne hari, de a nick nevedből az nem egyértelmű. De, feltételezem, hogy az vagy. Szopták már a péniszed? Nem mélytorkos módon, hanem amikor olyan a partnered, aki valóban élvezi azt. Csókolja, nyalja és finoman lassan szopja, nem úgy, mint amit az olcsó pornókban láthatsz. Tehát, tiszteli és megbecsüli a faszt. Az ilyen partner mindig csukott szemhélyakkal szopik! Mert, módosult tudatállapotba kerül. Éppen ezért, a fasz szopáskor az a legnagyobb hiba, ha arra késztetjük a partnerünket, hogy mézzen a szemünkbe. Persze, ez a fasz tulajának felemelő látvány, ám annak, aki szopja azt már nem az, mert kizökken a relac állapotból. Amiért valójában szopja a faszt.
Ne is erőltesd magad azzal, hogy utána nézel ennek a folyamatnak és oknak a Guglin, mert nem fogsz találni. Ez, az én véleményem és meglátásom. Éppen ezért, ezzel nem kell egyet érteni, én így látom. De, azért gondold végig a logikáját annak, amit leírtam.
És most direkt nem mentem bele annak elemzésébe, hogy egy három éves gyerek miért szophat faszt. De, ha gondolod, akkor gondolkozz el azon is, a fentiek tükrében.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 00:31-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 00:01
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nem a szopáshoz kell az álarc, hanem a személytelenítéshez, akár a tárgyiasuláshoz is, szerintem. És ez még akkor is jól érvényesülhet, ha pontosan tudjuk, ki rejtőzik az álarc mögött.
Valójában, emögött, a megadás lehet szerintem. Alárendeltté válásnak is megvan a maga varázsa. Amikor, valaki nem valaki, hanem egy tárgy. Egy, használati eszköz. És ennek megvalósítására egy szopóálarc kiváló eszköz lehet.
A szexben, valaki mindig domina, a másik pedig alárendelt, vagyis szolga. Vagyis, egy adott pillanatban mindig egyetlen ember akarata érvényesül, amely váltakozhat, vagy úgy maradhat. Először a szerzetes póz jön, amikor a férfi irányít, majd a lovagló póz, amikor a nő.
Egy szopó álarc ezért alkalmas lehet arra, hogy a partnert személytelenítse, mert másként azt a brutális mélytorkozást vele nem lenne képes megtenni a partnere. Más az, ha a feleséged néz vissza szopás közben, vagy egy álarc.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 9. 13:16-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 10. 23:47
Általános -> Társalkodó - bármiről
Véleményem szerint, ha valakit meglegyint a halál szele, akkor nem a jelleme változik meg, hanem a viselkedése. Az értékrendje. Az élethez való viszonya. De a jelleme, az emiatt még fix marad.
Halálfélelem. Mindenkinek ismerős lehet ez a fogalom. Az fél a haláltól, aki nem fogadta el azt az élet részeként. Mert, mindenki, aki él, az élni is akar, ameddig csak lehet (Az öngyiket kivéve.). Sok katona érezte már azt, hogy kemény seggűnek tartotta magát, majd amikor fütyültek körülötte a lövedékek és a srapnelek, akkor gondolt bele először abba, hogy: "Mi a faszt keresek itt? Hiszen, itt el is patkolhatok!" Mégsem szerel le, marad továbbra is golyófogó. A jelleme nem engedi, hogy leszereljen, ám azután már a zabszem sem fog a seggébe férni... És éppen emiatt lehet egy katona jó katona. Mert, már nem forrófejű és vakmerő, hanem racionális és óvatos. Egy halott katona, az már nem rúg labdába a harctéren.
Az első halálközeli élményem egy tizennyolc éves koromban velem történt autóbaleset miatt történt meg velem. HÁrman utaztunk a Wartburgban és beszaladtunk egy IFA plató alá. Hiszitek, vagy sem, de akkor leszaladt a talán lelki szemeim előtt az addigi életem főbb részlete. Tényleg van ilyen.  Mint, egy kibaszott film. Az én filmem. Attól fogva másként tekintettem az életemre. Nem nagyon másként, de másként.
Mert, az ember eredendően ilyen. adottnak és végtelennek érzi az életét, majd eljön egy pofon az élettől és akkor az már nem lesz olyan végtelen. Az ember, bár tudja, hogy annak egyszer vége lesz, mégsem fogadja el annak a tényét, irtózik a gondolattól is, hogy valamikor elpatkol. Aztán jön a rák, az infarktus, vagy egy terrorista és máris szembesülünk azzal, hogy majdnem elpatkoltunk. Akkr, már más a gyerek fekvése, de ez szerintem nem jellembeli kérdés, az emiatt nem változik.
Ejtőernyőzött már valaki közületek? Nem az első ugrás a legfélelmetesebb! nem is a második. A harmadik-ötödik a vízválasztó, hogy tovább ugrasz, vagy abbahagyod. MIért? Mert akkor gondols bele igazán, hogy miért is csinálod ezt, amikor veszélyezteted az életed? Minden ejtőernyősben megjelenik a halálfélelem valahogyan. Volt egy századosunk, aki több, mint ezer ugrás után szarta össze magát a levegőben. Szó szerint! Képtelen volt többé az ugrásra. Van ilyen és egyáltalán nem szégyen ez! Inkább tiszteletreméltó, hiszen beismerte önmaga és a kollégái előtt is, hogy ő már fél ugrándozni egy Mi-8-asból, vagy egy Ancsából.
És ezt mindenki tudta és érezte a zászlóaljnál! Födi szolgálatra rendelték és továbbra is maradhatott kiképző tiszt. Senki nem éreztette vele, hogy ő bármilyen aspaktusból gáz lenne, mert nem volt az. Nem éreztük annak.
A halálközeli élmény szélsőséges következményekkel jár. Vagy nem törődsz vele, vagy törődsz vele, utóbbi esetben befolyásolja a jövőd. És ember legyen a talpán az, aki megmondja, hogy melyik a jobb. Beszarni, vagy nem törődni vele? Jó kérdés.
1
Ez egy válasz Ashley 2024. július 10. 20:41-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 10. 23:14
Általános -> Társalkodó - bármiről
Engedjétek meg, hogy én is véleményt nyilvánítsak az orális szex témájában. Mert, véleménsem szerint, abban nincs semmi szakráli.
MIért szereti egy férfi, ha leszopják? Egy szájüreg veszélyes hely, hiszen jó esetben harminckét fog a kerítése. Minden férfi, aki valaki a két fogsor közé tolja a pöcsét, egyben azt is kockáztatja, hogy... Egy kaffantás és máris nincs. Bár, ritka, hogy ez valóban meg is történik. De maga a tudat, hogy leharaphatná, ha akarná és mégsem teszi, az felvillanyozó élmény. Akárcsak a kikötözéses szex. Ha, kikötöznek, akkor ki vagy szolgáltatva. Elvileg, azt csinál veled a partnered, amit csak akar, megkínozhat, akár meg is ölhet. és bár nem teszi, annak gondolata mégis erőteljesebb orgazmust válthat ki. Ez utóbbi egyébként a feltétlen bizalmon alapul, ami azt eredményezi, hogy akár tökéletesen elfogadd a partnered. De most az orólról van szó.
Ahogy a férfinak a pénisze, úgy a nőnek a puncija a legbecsesebb ékszere. A nők többségében felmerül egy új partnerrel történő puncinyalás előtt egy látens aggodalom, hogy a partnere ne harapjon és ne okozzon ott sérülést, fájdalmat. Valójában, ez a látens aggodalom is fokozhatja az élvezetet, nem is kicsit. Ahogy, a szüzesség elvesztésekor a félelem is valójában felkorbácsolja a vágyat. Hölgyeim, nem így van? talán, leegőt is alig kaptak Önök, amikor az első behatolást átélték, vagy nem így van?
Másrészt, az orális szex sokkal jobb, mint maga a közösülés, legalábbis én így érzem. De, A pénisz szopása valójában ugyanúgy egy másik ember testébe történő behatolás. Csak, ott a környezet más.
Mert, a szájüregben a puncival ellentétben van egy nyelv, ami örömtáncot járhat a kupakon. és egy szájüreg mindig nedves! Nem úgy, mint egy hüvely. Hölgyeim! Amikor, az önök hüvelyébe először behatolnak, akkor a férfi partner néha, vagy gyakran felnyöghet. MIért? Mert, bizonyos fájdalomérzettel járhat a nedves hüvelybe száraz pénisszel történő behatolás. Aztán, a többi lökés során már a kukacka is nedves lesz és akkor minden oké. Persze, ez a fájdalom édes fájdalom. Nem is csinálunk mi ebből gondot férfiak, nem is hangoztatjuk, hogy ez így is lehet.
De, egy szájüreg az mindig nedves és nem szoros, mint egy hüvely. Én személy szerint nem kedvelem a mélytorkozást, mert az szenvedést okozhat. Ma sem értem, hogy miért ragaskodnak hozzá egyes emberek, hiszen a partnerük fuldoklik, öklendezik, néha sír... De, ki mit szeret, azt csinálja.
Végül, közösülés során a két partner bizonyos szinten elfogadja egymást. Ám, orális szex esetén ez az elfogadás intenzívebb, hiszen olyan testrészt kényeztetünk orálisan, amelyből vizelet folyik, amelyből hüvelyváladék, vagy ondó folyik. És, még intenzívebb, ha a szopást végző partner le is nyeli a spermát, vagy engedi, hogy az arcára, a testén bárhová spirccelődjön. Mert, alapvetően az ondó egy undorító nyúlós ragadós testváladék, ahogy a hüvelyváladék sem gusztusos, lenyeljük és lefetyeljük, mégis elfogadjuk, akárcsak a partnerünket. Kevés nő van, aki meginná az ondót pohárból, ha látja, hogy az milyen. De, szájba spricc az más.
Sok írást olvastam itt, amelyben az szerepelt, hogy: "Számba spriccelte a gecijét, ami nem volt túl jó ízű, mégis lenyeltem." Majd, legközelebb is megtette, majd megint és megint... elgondolkoztató, szerintem.
Gondolkozzatok el rajta, hogy miért szeretnek az emberek faszt, mellbimbót és csiklót szopogatni. Az ok, a csecsemőkori szopó-reflexig vezethető vissza! Ezért cigizünk, ezért rágjuk, szopjuk a ceruza, vagy a toll végét, ezért szopunk, amit lehet. Mert, az egy relaxáló élményt okoz. Mert, péniszt, mellbimbót, csiklót, vagy akár lábujjakat szopni jó. Mert, a szopás jó.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 9. 18:20-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 8. 17:05
Általános -> Társalkodó - bármiről
Hmmm... Én személy szerint, nem tudom ezt mire vélni... Nem fejtenéd ki bűvebben az ilyen primitív embereknek is, nint én? Ez, mi ez?
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 8. 16:37-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 8. 15:43
Általános -> Társalkodó - bármiről
Elfújta a szél... Tíz évesen vettem le a polcról és olvasni kezdtem, tetszett, le se tettem, amíg a végére nem értem. Azután ide-ora bele olvastam megint. Vajon, ma hány tini vesz le egy ilyen művet a polcról? Niincs rá érdeklődésük? És még az, hogy nincs ma baj a mai fiatal generációval...
Kornelius Ryan, Isaac Asimov, Puskin... Megannyi kroszakos zseni, akik csodálatos műveket alkottak... amelyek ma egyre kevésbé érdekelnek bárkit is a most felnövekvő nemzedékben. Holott, ezek a mávek, legalábbis nekem, erkölcsi etalont kínáltak a későbbi életem folyamán. Ma, mi kínál erkölcsi etalont a ma felnövekvő nemzedéknek?
Potter-sorozat. Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az írónőnek szinte szüszifoszi-kín volt kiadót találnia rá! A kiadók le se szarták, mert nem látták meg abban a lehetőséget. Éveken át. Ő mégis kitartott és győzött és ezért minden tiszteletem kiérdemelte. Mert tudta, hogy amit a sorozat lapjain kommunikál, annak jelentőssége van és érdemes azért harcolni.
Megbecsülni sem lehet, hány millió gyerek fordult az olvasás felé éppen a művei miatt. Milliárdos lett? Sokkal nagyobb kincs az, amelyet elért a gyerekek fejében az egész világon! Ez, azért nem semmi! Talán, nem is volt még az emberiség történetében olyan mű, amely kézről-kézre járt, amikor rongyosra olvasták, mert a könyvesboltokból a készlet pár óra alatt elfogyott! A nyomdák nem voltak képesek teljesíteni az igényeket... Több, mint száz nyelven kiadva azt!
És az is tagadhatatlan tény, ha valamit könyv formából megfilmesítenek pláne úgy, hogy az írott és a filmes változat alig tér el egymástól, az számomra elképzelhetetlen elismerés a társadalom részéről!
Megjegyzés, csak érdekességképpen: Ha a Potter sorozat nem látott volna napvilágot éppen akkor, amikor a Gyűrűk ura sorozat is napvilágot átott, akkor most az utóbbiról eszmecseréznénk... Mozart, kontra Salieri... A gyűrűk Ura sorozatot egyértelműen lenyomta Potter! Pedig, mindkettőre szükség volt, mert a fantáziát erősítette azokban, akik olvasták, nézték. Bele gondoltatok már, hogy vajon hová jutott volna a Gyűrűs kalandsorozat, ha Potter nem csapott volna bele a lecsóba? Én öreg fejjel ittam, ettem mindkettőt, ahogy a Csillagok Háborúja részeket is. Ahogy, Asimov Alapítvány sorozatát is gyerekfejjel.
Jó az, hogy ilyen sikerművek néha napvilágot látnak, mert minél többen olvasnak, annál jobb. Mert, olvasni jó. Még akkor is, ha a mű nem profi munka, nem tökéletes, nem művészi szintű alkotás... Csak írás és közlés.
Véleményem szerint és kövezzetek meg bátran, ha nem értetek azzal egyet: Az igaz író nem azért ír, hogy elismerést szerezzen! Azért ír, mert úgy érzi, hogy írnia kell, spontán módon. Ha tetszik, akkor jó, ha nem, úgy is jó! Így lehetnek csak őszinték a szavak, amelyeket egymás után halmoz.
Dante sem azért írta az egyébként csodálatos költeményeit a szerelmes érzéseiről, hogy azzal elismerést szerezzen. Meg akarta örökíteni az érzést és annak a pillanatát, szavakkal kifejezve. És tudjátok, hogy mi a csodálatos? Hogy, egy ilyen mű, egy vers akár évszázadokig, évezredekig is fennmaradhat! Görög eposzok, Eddák, haikuk, vagy magyar népdalok... Fennmaradtak és olvashatók, meghallgathatók ma is... Érzitek, mekkora kincs ez, És mekkora áldás, hogy ma élvezhetjük?
Bele gondoltatok abba, mi késztethette Kodályt arra, hogy össze szdje, amennyi népdalt csak tud? Hogy, mennyi melóba, anyagi költségbe került az számára, hogy hangfelvétellel rögítse azokat? Akkor? Hogy, mit bukott emiatt az életében? Mert akkor még több száz kilométert utazni egy éneklő öregasszonyhoz sokkal drágább és időigényesebb volt, mint ma. De, ma megvannak ezek a dalok!
Itt jegyzem meg, hogy én itt senkit nem nézek le és nem becsülök alá, mert éppen nem úgy ír, ahogy azt az én szám íze szerint valónak várom. Gondolkozott, érzett és írt. Nekem és nektek! Sikerült, ahogy sikerült, de adott nektek valamit. Akár önmagából. Akár, az élményeiből. Akár, a fantáziálásaiból, amely utóbbi annyira privát dolog, hogy ha valaki abba betekintést enged, azt respektálni kell.
Nah, megint össze-vissza hablatyoltam itt. Remélem, azért levágjátok a lényeget. Bocsi, hogy szólni mertem...
1
Ez egy válasz Ashley 2024. július 4. 08:09-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 8. 14:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nnnna! Éppen ezt a reagálást vártam el! Gondolom, "kissé elöntötte a szar az agyát", miközben reagált. Nekem éppen erre a dühös reakcióra van szükségem, mert aki dühös ,az kiteszi őszintén az asztalra, ami van! Csak, így tovább!
Én nem azt állítom, hogy a nyelvünkben történő változások helyesek, de azt állítom, hogy el kell fogadni annak a tényét, hogy ez megtörténik. Tenni ellene nem lehet. Nekem is bassza a csőröm, ha külföldről asszimilált szavakat és kifejezéseket hallok, amelyeknél egyébként van a magyar nyelvben jobb és szebb. A mai fiatal nemzedéknek sokszor egy szavát sem nagyon értem! "LOL", meg "Chill", meg "Nope" és a "Suli" sem suli már, hanem "Suláj", az angol kiejtés alapján... Persze, az sincs törvénybe iktatva, hogy ezeket alkalmazni kell. Ám, így a kommunikáció gyakran nehézkessé válhat.
De, ma a hétköznapi életbe is beszivárogtak idegen szavak. "Eszkaláció." a "Kiteljesedés, a végkifejlet" helyett. Megjegyzés: A szó valójában ezt jelenti: háború lépcsőzetes, fokozatos kiterjesztése, újabb államok bevonódása a konfliktusba. De ezt egy egyszerő magyar paraszt honnan tudja?
"Míttingeltünk" a "Tanácskoztunk, Öszegyűltünk" helyett. nyilvánvaló hogy ettől én is gyakran szinte agyvérzést kapok. Olyan szavakkal találkozok, amelyeket nem értek, bár elvárják, hogy értsem és ez bassza a csőröm. De, nem tehetek ellene sokat. Legfeljebb annyit, hogy én nem használom azokat.
De, nem kell aggódni, mindig is létezni fognak azok az emberek, akik megőrzik a nyelvünk szépségét, mégha egyre nehezebb is a dolguk! De, ami előnyünk, hogy a mi nyelvünk legalább képes asszimilálni idegen szavakat, más nyelven beszélők még a lehetőséget sem ismerik fel. Nekünk nyolcszor-tízszer annyi szavunk van és ezt ki is használhatjuk. Láttam egy kicsiny német szinoníma-szótárat. A magyar... egy több kilós lexikon!
Még egy apróság: Ahhogy utáltam az iskolában tanulni a magyar nyelvet, úgy rajongok érte ma! A magyar nyelvtanáraim ha ezt olvasnák, biztosan orgazmust élnének át, hogy megtörtént a csoda: Ez az ember imádja a magyar nyelvet!
Vagyis, nem kell aggódni, a legtöbb magyar ajkú ember előbb-utóbb rá érez az anyanyelvünk szépségeire és akkor már csak azért is csak magyar szavakat és kifejezéseket fog használni!
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 3. 12:44-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 8. 14:03
Történetek: Katica és Karcsika
Aszta!!!! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Végre, egy olyan mű, amely ráadásul tükörtörténetként több szemszögből is bemutat egy ilyen szituációt!
Olyan folyamatokat tapasztalhat az olvasó, amelyek bár léteznek, ám ma is tagadás homályába vesznek. Mert igen, akár így is megtörténhetnek szexuális események gyerekek között és nem csak nem vérrokonok között! Mert, akár két vértestvérrel is megtörténhet ehhez hasonló eseménysorozat.
Gyermeki egyszerűséggel írta meg az író ezt az egész történetet és éppen így volt a jó, hiszen a gyermeki elme is egyszerű, mert még nem korlátoza semmi. Ezért, ha valami számukra izgalmas, kellemes, akkor azt megteszik később is.
Hálás vagyok azért, hogy egy ilyen eseményt, akár valós, akár kitalált, éppen így tálalt elénk, mert igenis tudni kell azt, hogy ilyen szituációk megtörténhetnek egy családon belül.
Más kérdés a szülői reakció, persze akkor, ha egy szülő ilyen eseményyle szembesül, igen nehéz lehet józanul gondolkozni és reagálni, hiszen egy ilyen esemény látványa a szülők számára egy sokkélmény. De később a pofonok hatását korrigálták, ami becsülendő.
A szexuális felvilágosításról néhány mondatot: Egyértelmű a leírásból, hogy az már időben jelentősen megkésett, de még nem késő! Hiszen, akkor már a két gyerek már hosszú ideje nyalta-falta egymást. De, becsülendő, hogy utólag egészen korrekt felvilágosítást kaptak a szülőktől a gyerekek. Még ma is fogas kérdés a szülőknek az, hogyan valósítsák a szexuális nemvelést meg a gyereküknek. Sok szülőnek kényelmetlen atéma, ezért annak végzését az iskolai előadásokban bízva napolják. De ebben a történetben a szülők nem ezt tették és ez becsülendő!
Különös figyelmet igényel a történetben a megengedő magatartás. Hogy, a szülők nyilvánvaló egyeztetés után (Bár ez a történetből nem derül ki, csak következtetni lehet arra.) nem tiltották a gyerekek szexuális kapcsolatának folytatását. Talán éppen azért, mert az gymástól történő eltiltásról azt gondolták, hogy az nagyobb traumát és kárt okozna a gyerekeknek, mint a szexuális esemény maga? Elgondolkoztatt ez a kérdés is, legalábbis engem.
Egy valamit azért korrigálnék: Nem valami jó ötlet menstruáció alatt, de közvetlenül utána óvszer nélkül közösülni! Mert, a méhen kívüli terhességeknek egy része olyan, amikor a már megtermékenyült, éppen a vérrel távozni kényszerülő petesejt nemcsak a méh falába, hanem később a hüvelyfalba ágyazódik be és ott kezd el osztódni. Ez életveszélyes állapotot idézhet elő!
Összességében ez egy olyan mű, amelyre nagy szükség volt, van és lesz is! Sok tekintetben egyfajta etalont szolgáltathat azon szülők számára, akik ilyen, vagy ehhez hasonló szituációval szembesülnek. Mert, ebben a történetben a szülők sok szempontból a kisebik rosszat választották, amely követendő példa lehet.
1
Gaiai
2024. július 3. 05:33
Általános -> Társalkodó - bármiről
Isaac Asimov egy zseni volt és nem csak azért, mert túlszárnyaltta a képzelete a legtöbb emberét! Tudományos értelemben véve sem volt egy hülye gyerek! Pontosan tájékozott volt a kora tudományos szintjével és vévmányaival... Csak azt a képzeletével tovább gondolta.
Kedvenc sci-fi íróm, Az Alapítvány sorozatát, az Én, a robot művét és még sok mást is rongyosra olvastam tőle. Olyan társadalmi folyamatokat és létező jellemzőket írt le a műveiben, amelyek ma is megállják a helyüket. Például, hogy miért tör ki egy háború két fél között. Hogy, az emberi ostobaság mennyire gúsba tudja kötni az emberiséget. Például, ha felrobban valahol egy atomerőmű, akkor nem a kezelő személyzet képzését, munkakörülményeit, ellenőrzését és a folymatokat kell javítani, hanem be kell zárni az atomerőműveket. Lásd: Fukusima, amire Németország az atomerőműveinek bezrásával kontrázott. Szinte, ugyanezt a folyamatot írta le Asimov pár évtizeddel ezelőtt.
"Megjósolta", hogy a jövő részben a miniatürizálásban van. Ma, már piko- méretekben gondolkozunk és használjuk a tudományt. Lásd: Néhány köbcentiméterbe zsúfolt nukleáris erőmű. Jelenleg konténer méretű mobil-erőműben gondolkoznak az agyasok.
Vagy, a monitorok. Ő már akkor kézben hordható és lapos tabletről írt, amikor még egy tévé szélte-hossza, magassága szinte ugyanaz volt. Ki tudja? Lehet, hogy éppen az Alapítvány sorozat olvasásakor gondolkozott el egy mérnök azon, hogyan lehetne megoldani azt, hogy egy monitor az legyen lapos sőt, érintés érzékeny is!
Mindenkinek ajánlom az Asimov műveket, mert zseniálisan illeszti be azokba mindazt, amit kommunikálni akar ráadásul úgy, hogy az olvasónak feltűnik: Ebben van logika! Ez valóban így történhet meg!
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 26. 16:46-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 3. 05:15
Általános -> Társalkodó - bármiről
Romhányi: Szamárfül és Szamárfül 2. Ajánlom mindenkinek!
"Sírfeliratok
Feltemettek. Azt sem tudom, kicsodák!
Most, felülről szagolhatom az Ibolyát!"
3
Ez egy válasz Ashley 2024. július 2. 19:50-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 3. 05:13
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nincs baj azzal, ha a magyar nyelv átvesz idegen szavakat, hiszen ezt teszi azóta, hogy őseink elindultak honfoglalni. Sőt, éppen ez a csodálatos a nyelvünkben! Hogy könnyen képes asszimilálni külföldi fogalmakat, amelye más nyelvek nehezen képesek, vagy képtelenek.
Van vagy egymillió szavunk, nem fér el a szótárban még néhány? Ez a többi nyelv szókincsének átlagban a nyolc-tízszerese. MI éppen ezért vagyunk képesek könnyen fordítani más nyelveket és fordítva ez komoly problémákat vet fel.
A törökök százötven éven át pihengettek a Kárpát-medencében, át is vettük néhány szavukat és ők is néhányat a mieink közül. Az osztrákoknak köszönhetően rengeteg szavunk német eredetű! Persze, mindenre megvolt a saját szavunk is. Az oroszok szókincséből is átvettünk rengeteg szót. De, mirté lenne baj ez? Mi legalább könnyen megtehetjük. És emiatt csak gazdagabb lehet a nyelvünk.
Egyszer nem néztem szét és ki akartam lépni a járdáról az útra. A barátnőm rám kiáltott: "Stoppold le magad!" Megálltam, így ma is élek. "Stop", vagyis "Állj!", angol eredetű szó, asszimiláltuk, megértettem.
Persze, ma sok, tinédzserek által mondott szavakat és fogalmakat nem értek, mert ők már gyakran másfajta szókinccsel kommunikálnak. Sokáig azt sem tudtam, hogy mit jelent a "LOL". Megkérdeztem, elmondták. Nincs ezzel baj, szerintem. A magyar nyelv folyamatosan bűvül és szépül, ezt a többi nyelvről kevésbé lehet elmondani.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 2. 21:45-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 3. 04:58
Általános -> Társalkodó - bármiről
Mi a sci-fi? Benne van a nevében: science - tudomány és fiction - fantasztikum. bármelyik hiányik, akkor az írás nem sci-fi.
Valójában, sok tudományos kutatás és eredmény a sci-fi írók tollából ered! Emlékezzünk csk a Mikrobi rajzfilmre. Ma, sok ember ilyen egykerekű, giroszkópos izével hasít, mint a rajzfilmben a robot. De, szok filmben látható, hogy a szereplők tablethez, headsethez hasonló kütyüket használnak... negyven, vagy akár ötven évvel ezelőtt megálmodva, megjósolva a jövő tecnológiai fejlődését. Vagy, talán éppen ezek miatt fejlődik úgy a technika, ahogy?
A sci-fi műfaj valójában az egyik legfontosabb műfaj éppen azért, mert korlátokat feszeget, túllép azon, ami éppen adott és van.
Szitripio (C3-PO) egy tolmács és protokoll droid hatmillió nyelvi tudással. Bár várni kellett két évtizedet a Csillagok Háborúja első része után, ám megjelentek az első fordító kütyük és ma ott a Google Translate. Az ember már nagyon régóta rá kívánt lépni a Hold felszínére, vagy megnézni azt az oldalát, amit nem láthatunk a Földről, ezért a legkülönbözőbb fikciókkal próbálták leírni azt, hogyan lehetne megvalóstani azt. Megtörtént.
Én egyetlen scci-fi írót sem nézek le! Nemcsak azért, mert ők nyilván rendelkeznek legalább valamilyen szintű tudományos ismerettel, hiszen a műveik azokon alapulnak, hanem azért is, mert határtalan képzelettel rendelkeznek, ami nagy kincs! Még akkor is, ha ma mág morbidnak tűnő elképzeléseik vannak. MInt például, a három mellű főhősnő egy képregényben, vagy az, hogy egy férfi hordjon ki egy magzatot, vagy az, hogy egy ember csakis az elméjével mozgasson tárgyakat. Mert, akik olvassák azokat, azoknak megjelenhet a képzeletében az, hogy: "Miért ne lehetne az valóság?"
1
Ez egy válasz Ashley 2024. június 26. 16:22-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 23. 21:19
Általános -> Társalkodó - bármiről
Megkövetlek! De már keverednek itt a nicknevek. Doriangrey titulált annak. Ne haragudj.
Nárcizmus... Nagyon távol áll tőlem. De mindegy. Még most is rajtam köszörülik a nyelvüket ahelyett, hogy az általam megvilágított problémával foglalkoznának. Erről, ennyit itt. nem számít, hogy mi történik a gyerekekkel, a lényeg az, hogy még most is lenyomjanak engem. Bravó! Így tovább! Megértedezt, legalább te? Mit reagáljak még mindezekre?
-1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 23. 21:07-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 23. 20:19
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Vaderlaci! Neked még reagálok, mert te lettél az utolsó kritikusom. De, igenis mellre szívom, mert ez az egész nem rólam szól! Bölcsnek maradni és hallgatni, amikor szólni kell... Ebben van némi elletmondás! Megint caak azt írom, hogy elképesztő az, hogy még most sem kérdezte senki, te sem, hogy milyen megoldásaim vannak a gyerekvédelem területén! Amelyek lecsökkenthetnék a pedofil eseményeket a jövőben. Az a lényeg, hogy lenyomjatok engem. le se szarjátok a megelőzés lehetőségeit. Fasza. Jóuram: Töled is búcsúzom! Hajtsd te is nyugodtan álomra a fejed, miközben sok-sok gyerekkel történnek ma is nap, mint nap szexuális események. Az a lényeg, hogy ne is törődjünk a problémával, igaz-e? Na, erre már sem időm, sem kedvem, sem energiám, sem türelmem!
De, köszönöm neked is, mint itt mindenkinek, hogy reagáltatok... Sokat tanultam abból és megerősített abban a véleményemben, hogy valóban nagy baj van ma a gyerekek körül! Jó lett volna, ha ti segítetek nekem! és most direkt nem hívlak Tyutyunak, mint te engem korábban: Én nem alázlak meg téged ezzel, mintahogy senkit sem akarok itt így illetni. Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít!
-2
Gaiai
2024. június 19. 21:12
Általános -> Társalkodó - bármiről
A francba! Ez még kimaradt:
"Szerinted a mai világban el kell fogadni a szexualitást a maga nyers valóságában és mert változik a világ, akkor ezt meg is kell értenünk, hogy ennyire mások a modern szexuális igények?"
Igen, a szexualitást és mindent, ami a szex-el kapcsolatos, valóban el kell fogadni a maga nyers valóságában, merthogy az nyers meghatározó tényezője az életünknek!
Mondhatjuk bárkinek, hogy:
"Á! Én nem szeretek baszni! Én nem szeretek faszt szopni! Én nem szeretem, ha kinyalnak!" Közben pedig ilyen eseményekről fantáziálnak, amikor maszturbálnak. És még sorolhatnám, de az igazság az, hogy az emberrek képmutatók a szex terén és hazudnak. De, a legnagyobb baj az, ha önmaguknak is hazudnak!
Ez a nyers valóság! Befejezem most. Pont.
1
Ez egy válasz cvirag 2024. június 19. 08:39-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 19. 21:02
Általános -> Társalkodó - bármiről
"Új barátod erősen terhelt időszakot élhet meg. Fura lesz benneteket együtt látni, kézenfogva Hegelről csacsogva sétálni a Rajna partján."
1. kritika: ...erősen terhelt időszakot élhet meg.
2. kritika: Fura lesz benneteket együtt látni...
És volt még minősítés is és maró gúny, amely Önt mindig is jellemezte irányomban. De, semmi baj. Mosolygok.
Cvirag! A futás caak egy téma volt, amellyel itt eljátszadoztam. hiszen, ez egy társalkodó lenne, bármiről. Igyekeztem oldani azt a feszültséget, amely közöttünk kialakult. És igen, szeretek spontán módon írni, ahogyan az eszembe jutnak a gondolatok. Én nem ellenőrzök le semmit sem fogalmazásban, sem nyelvtanilag a törött kijelzőjű telefonomon nagy nehezen pötyögtetve a szavakat.
 Más téma. Nem elfogadni kell a pedofíliát és a megváltozott szexuális jellemzőket, okokat és folyamatokat, hanem tudomásul kell venni azokat, hogy igenis, vannak és problémákat okoznak. És igenis, meg kell értenünk azokat. Hogy, mi és miért törtnik ma úgy, ahogyan történik! Másként, hogyan lehetne védekezési, megelőzési, biztonsági és rehabilitációs stratégiákat egy ismeretlen ellenséggel szemben?
Elég sokat írok ilyen helyzetekről. Miért? Mert, kell! Mert, egyre több gyerek van ma korrekt és hatékony neveléssel felkészítve a veszélyekre. Mert, sok szülő nem is figyel a gyerekére! Állítólag, átlagban napi hét percet beszélnek velük a szülők! Egyre kevésbé vannak kontroll alatt tartva. Egyre inkább azt csinálnak, amit akarnak.
Igen, ezek izgatnak engem! De, nem úgy, ahogy gondolja, nem szexuális értelemben! Izgatott vagyok, mert haragot érzek! Hogy, engem anno, nem védett meg senki, amikor kisfiú voltam! Hogy, ma is csak annyi telik a társadalmaktól, hogy börtönbe zárják, esetleg egyileg kasztrálják a pedofilokat, de az már túl kényelmetlen, hogy a szakemberek kutassák a témát! Hogy, mi és miért történik? Hol van a megelőzés? Az eseményfeltárás és a rehab? Még normális szinten se tudják a gyerekeket szexuálisan felvilágosítani sem a szülők, sem a társadalmak! Igen, bassza a csőröm, hogy nem történt szinte semmi előrelépés! Ez olyan, mint egy szálka a szemben, nem hagy nyugodni engem! Peersze, könnyebb úgy álomra hajtani a fejünket, hogy ugyanaznap éjjel több százezer, különböző korú és nemű gyerek szop faszt és kefélik meg őket. Inkább ,ez a vesszőparipám és nem a futás!
Több ezer eseményt vizsgáltam meg az elmúlt húsz év alatt. Biztosan állíthatom, hogy ezeknek az eseményeknek a nagy része megelőzhető lehetne! Feltárható lehetne, hogy ne szenvedje el azt a gyerek akár éveken át is. És a rehabra is vannak meglátásaim. Ezeket akarom majd a későbbiekben kommunikálni, ahogyan az erőmből telik.
Remélem, ismerik az Omegle-sztorit! Csetprotál volt, ahol véletlenszerűen párosítottak össsze embereket. Több tízezer gyerek mutogatta magát ott! És később akár megzsarolhatók is voltak amiatt, valóságos szexre kényszerítve őket! Akkor, minden faszán megy a világban?
Tudják, a legijesztőbb az egészben a passzivitás, amellyel az írásaim fogadják. Á, nem csak itt! A Youtube-on és a Tik-Tok felületén is vannak feltöltött videóim. Ma úgy érzem, mintha az emberek azt gondolnúk, hogy minden pont úgy van jól, ahogyan van!
Az egyik írásomra milyen reakció érkezett? "Hol marad az akció?" Vagyis, miért nem írtam meg a sztorit úgy, hogy a tini lány szopik, baszik, gombot varr?
Olvastam én itt már sztorit, ahol a szerző azt írta, hogy:
"Én nem vagyok pedofil, vagy hasonló, de..."
 Azután részletesen ecseteli, hogyan fogdosta az unokahúgát és tett később vele ezt-azt. Elgondolkoztató az, hogy vajon mennyi a valóságtartalma ezeknek az írásoknak. És kifejezetten örülök annak, hogy ezek megjelennek itt! Mert, így pontosan látom az emberek reagálását!
Cvirag, Doriangrey! Önökben éppen olyan embereket volt módomban megismerni, akik nem birkák! Önöket nehéz lenne megvezetni bármivel. Az Önök véleményére adtam! De, azt is tudniuk kell, hogy nem vagyok hajlandó meddő vitákra és kóstolgatásokra időt pazarolni, mert abból nincs túl sok.
Ezért, kapitulálok! Legyőztek engem egy olyan harcban, amelyet vívni vagyok kénytelen nap, mint nap. Folytatom tovább a küzdelmem ahogyan tudom, az Önök segítsége nélkül. Nem támogatnak abban, semmi gond! További reagálásra itt nem nagyon lesz lehetőségem, mert nem akarok itt reagálni a támadásokra. De, privátban:
zsp9974@gmail.com!
Bárki írhat ide, aki segíteni akar nekem. Nem is nekem segít, hanem a gyerekeknek. De, ma ez a feladt egyre inkább szüszifoszi-melónak tűnik nekem. Köszönöm Önöknek, hogy eddig is pazarolták rám az időt azzal, hogy egyáltalán válaszra méltattak engem.
1
Gaiai
2024. június 19. 00:23
Általános -> Társalkodó - bármiről
Na, hogy ezen az intermezzon is túl vagyunk, jöjjenek a komoly témák. Legyen az most, a FASZ!
Az jó, ha jó nagy, vastag és kőkemény, de mitől is lehet olyan? Mert, a fasz, az valójában sokkal bonyolultabban működik, mint a pina! Már bocsi a megfogalmazásért, de egy nő, ha terpeszt, semmit nem kell tennie, mégis megdugható, de ha egy férfinak nem áll fel a fasza, amikor tövig be kellene vernie a lompost, az már gáz!
Lássatok csodát: Még ma sem tudják a tudósok teljesen, hogy mitől és miért áll fel egy férfinek a fasza! Mondhatnak akármit: Erek, vénák, hormonok... Lófaszt! Egy férfinak attól áll fel a fasza, hogy meg akar titeket nőket, baszni! Ennyi! Igen ám, de sokszor ez is kudarcra van ítélve! Túl sok férfitársamtól hallottam már, hogy:
"A péniszem olyan, mintha fordítva lenne bekötve! Minnél inkább akarom, annál inkább nem megy!"
Hé, nők! Nekünk, azt a merev és kemény faszt produkálnunk kell valahogyan! Ez nem úgy megy, hogy a combjaiddal megformálod a V-betűt és akkor mehet a menet!
A legtöbb nőnek fogalma sincs a férfi anatómiáról... ahogyan a férfiaknak sincs a női anatómiáról. Most, a faszról van szó, kívánságra a nők mellé is állok, mert a férfiak is tudnak hülyék lenni!
Volt olyan párom, akivel a nínusz kilenc fokban is órűkon át smároltunk a lakóházuk előtt... és nem fáztunk! Állt a fasz! Majd, amikor baszni kellett volna, akkor képtelen voltam baszni! Szoptam a csöcseit, szopta a faszom. Nyaltam, mintha törvénybe lenne iktatva. Mégsem lett merev a lompos farkas! Nem tudtam megdugni azt a nőt, aki akkor számomra...
A vicces az, hogy amikor megszégyenülten eltávoztam tőle, olyan merevedésem volt, hogy fájt!
Összegzésképpen: Mi férfiak nem egy droidok vagyunk, hogy bekapcsoltok egy kapcsolót rajtunk és máris van egy baszógép a számotokra! MI, ugyanúgy érző lények vagyunk, mint ti! Éppen úgy érzünk, mint ti! Éppen úgy sírunk, mint ti, csak nem kifelé, hanem belül. Kifelé nem folyik a könnyünk, ám valójában belül, tengernyi könnyünk árad!
Volt egyszer egy nimfomán párom... Nem is tartott sokáig a kapcsolatunk.  Minden nap legalább ötször baszni, heteken át... akkor is baszni, ha a nő hüvelye olyan száraz, mint a szahara, de mégis baszni kell... Amikor, sebek jelentek meg a makkom körül, akkor már szólnom kellett! "Ez már nem normális!"
Mi volt a válasz? " Akkor, menj a picsába!" Mentem a picsába, boldogan, mert nem vagyok állat! Nem vagyok egy tenyészkan!
Én, egyszerű halandóként eldobom az agyam, ha arra gondolok, hogy a nők még mindig nincsennek tisztában a férfi anatómiával, ahogyan a férfiak sem a nőkével!
Míg, a nők egyetlen lusta petesejtet szabadítanak fel durván havonta, addig a férifak minden spricc alkalmával több tíz-millió hímivarsejtet és az ahhoz tartozó prosztata-váladékot! A nő perze, kívánós: Na, még egyszer! A második alkalommal a hímivarsejteknek már csak a feje van! Se farkuk, se semmi más! Harmadik alkalommal már szinte csak prosztata váladék ürül, komoly tisztelet azoknak a tenyész kanoknak, akik három menet esetén még képesek hímivarsejtet produkálni akár farok nélkül is!
Sok dal szól az egész éjszaka alatt tartó szexről! Este tíztől, reggel hatig folyamatosan szopni, nyalni és baszni... Alvás nélkül, leamortizálva indulva a másnapnak, ami már aznap... Most, komolyan! Lekopna a hámréteg a faszomról, akármilyen nedves is a pinátok! Egész éjszaka amikor ti csak hanyatt fekve formáljátok a V-betűt?
Baszni, igenis fárasztó és stresszes! Mert, kell vérnyomás ahhoz, hogy a fasz felálljon és kemény legyen! Nem a búcsúból kapjuk azt, mi férfiak! Mert, sok férfi ,a mikor eleget lökött az asszonyán, gyakran komoly derékfájdalmakat él át!
"Még gyorsabban! Abba ne hagyd!" és a férfiak dereka szétszakad! És utána jün a baszogatás, hogy:
"Miért nem hajtottad fel a vécé deszkát? Vagy, miért nem pisilsz ülve? Tiszta pisi lesz minden!" Miért lesz tiszta pisi minden? Mert, a pasitok fasza szerteszét van gyalázva és képtelenek egy irányba pisálni!
Én nem tudom, hogy mi történik a pinában, ha benne van egy fasz, de az tuti, hogy képtelen voltam egy irányba pisálni egy kiadós baszás után.
Ok, akkor leülünk, mint ti! Bele lóg a faszunk a vécé-csészébe! Hozzá ér a falához főképpen akkor, ha feláll!  És akkor, ezzel a fasszal dugjunk meg titeket újra? Igen, nagyon jó trónolni a budin, álló fasszal!
És mindig a vécé-deszkával baszogattok minket! Ezért, nekünk kétszer kell megfogni azt a kurva vécé-deszkát és fedelet, hogy neketek egyszer se kelljen!
Az emberek annyira hülyék néha-mindig, mint a segg! Most, a toalett-aertoszol fertőzésektől kell fosni! Igen, láttam videókat, hogy leeresztették a budi tartalmát és akkor felfrecsogtak ezek-azok a csészéből. Aeroszol-faszság! És akkor, mi van?
Évezretdeken át szartak és pisáltak az emberek éppen oda, hová tudtak. Az utcára, talán épen a zsomszéd küszübére öntötték ki az éjjeli bili tartalmát... Mégsem dögölt abba bele senki! Nők! Akartok igazán hajmeresztőt olvasni? Íme!
Ha, egy gyerek tényleg nem steril körülmények között születik meg,, tehát nincs sem előkszészület a zületésre, sem felkészülés, mint manapság... Akkor az anya szó szerint a gyereke képébe szarik és vizel, amikor megszüli természetes úton a gyerekét? Egy gyerek születésekor folyik a húgy, a szar! Okkal nem etetik a szülő nőket a vajódás alatt és mérséklik a folyadékbevitelt is! Normális szülés esetén, a gyerek mindig az ánus felé fordul arccal a szülőcsatornában. Akkor? MInek tól lihegni a véce-deszka baszogatást?
Egyes , egyébként nagyra tartott elmék atzt mondják, hogy kell az, hogy a gyereknek stzületése közben a képébe szarjon az anya! Miért? Mert, ekkor juthatnak azok az élelmiszer-lebontó baktériumok a gyerek tápcsatornájába, amelyeknek szüksége lehet az emésztéséhez!
Nem tűnik fel, hogy a gyerekek születőse túl steril? Ötven évvel ezelőtt ismeretlen fogalmak voltak ezek: Kolleszterin, laktóz és egyéb intoleranciák, allergiák! Ja, persze! Ha, fosik a gyerk a tejtól, akkor ne adjnk azt neki! Lófaszt! nekem csecsemőkoromban csalánkiütéses-akármi jelent meg, amikor mázes sütit ettem. Duplájára dagadt mindenem! Ma, kanálszámra zabálom a mézet!
Jól elkanyarodtam. Befejezem, Ha, valakit értekel bármi, mérmiért, bárnilyen aspektusból, az reagáljon!
1
Gaiai
2024. június 18. 22:37
Általános -> Társalkodó - bármiről
És lehet baszogatni engem a helyesírási hibáimért, spontán írtam, mert feldúlt vagyok és nem lesegettem azt, hogy mit basztam el. Nem miattam, hanem Cvirag miatt! Tartsd meg inkább a véleményed magadnak, Tyutyu!
1
Gaiai
2024. június 18. 22:31
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szóval, elmész te oda, ahová gondolom, ha egy nőt, egy emberi lényt kritizálsz, mert velem szóba áll! Cvirag-al volt konfliktusom, de a béke mezsgyájáre jutottunk. Nem kellene ezt respektálni, te... ? Tudod mit? szánalmas vagy, Tutyu! Oda-vissza, vágod!
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 18. 22:07-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 18. 22:25
Általános -> Társalkodó - bármiről
Önnek pedig bizonyára nagyon száraz életvitelt okoz a túl szarkasztikus, néha gunyoros életszemlélet. "MIndenkit baszogatni kell! Lényeg, az ANARCHIA! Nagy betűvel!" Ön, egy nagy nulla! Baráti jobbot nyújtottam, de Önnek csakis a fircska jut az eszébe. És tudja: Inkább sétálgatok kézenfogva olyan emberrel, akivel lehet értekezni akár Hegelről is, mint egy olyan színvonaltalan jellemmel, mint Ön! És, hogy jön ide a Ranja partja! München folyója, ahol élek a Isar! Ha pedig, kis hazánkban séstálnánk együtt... Most komolyan! Soroljam fel az összes magyar folyót, ahol sétálni lehet? Szánalmas e a grincs stílus! És igen, szívesen sétálnék cvirag-al a Duna partján... No, nem kézen fogva, mert azt ki kell érdemelni egymásnál... Önnek ilyen tapasztalásai vannek egyáltalán? Hogy két ember csak úgy sétálgat egy folyó partján és beszélget bármiről korlátok és megkötöttségek nélkül, szabadon? Önnek ilyen élményekre niincs is esélye, vagy akkor, ha igen, sajnálom a partnerét! Legyen boldog ezzel, vagy változzon meg! Vagy, maradjon egy bárkit kóstolgató, pukkancs pojáca! Ön szánalmas ember és akként fogom kezelni a toábbiakban.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 18. 22:07-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 17. 19:05
Történetek: Mit csináltok, lányok? 1. rész - Utazó lányok
Nem semmi! Szarkazmus, ironizmus egy csipetnyi gúnnyal megspékelve... Ön valóban ügyesen reagál! Ez már szinte tetszik nekem! Ön valóban kihívás a számomra... Bár, nem értem, hogy miért érzem ezt! Jó volna talán egyszer Önnel össze ülni egyszer egy jó sört iszogatva eszmecserézni. Azt akarom ezzel jeletzni, hogy ne kapituláljon, mert éppen most válik érdekessé a párbeszéd! Adok-Kapok! Ez az értelmes vita alapja, nemde? Ha, kényelmetlen Önnek, hogy itt, akkor ott (az E-mail címemen). Önnek van stílusa, akár véleménye is, ami engem érdekel! Komolyan! Szóval, nem a Mea Kulpa kell, hanem az érdemi vita. Csapja ki az asztalra a véleményét bátran, de azt ne úgy tegye, hogy másokat megaláz. Ennyi az igény. Nem több! Hiszen, senki nem bántotta Önt! Akkor, Ön miért harap azonnal? Miért lő csípőből? 
Nem kérek elnézést azért, hogy úgy reagáltam, ahogyan. Ha, megütnek engem, akkor visszaütök! MINDIG!
Béke? Értelmes és érdemi párbeszéd és vita? Én nyitott vagyok arra!
0
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 17. 18:25-kor írt üzenetére.