Öcsém szülinapi meglepetése
Eddigi hozzászólások
Az öccsével baszott, míg a barátja végig nézte! Nem rossz!
Eléggé gusztustalanra sikeredett a vége felé. A fogalmazáson is volna mit javítani.
Közepesnek tartom.
Nem rossz
Az átlagosnál valamivel jobb.
Jó kis történet volt csak a vége…
Márk akciója elrontotta a sztori hangulatát.
szép
Anikó találkoznék vELED!!!! Emailem: cmj@freemail.hu, vagy bárki írhat, aki megdugna engem vagy megdughatom én!!!!
A bátyámmal én is keféltem már, igaz, hogy előszőr ő erőszakolt meg, de aztán olyan jó volt, hogy én máskor is megbaszattam magam vele. Egyszer kilesett minket az öcsém, és megzsarolt, hogy elmondja anyunak, ezért vele is kellett kefélnem. Ez nem volt olyan jó.
Aztán öcsém elment kollégiumba, de a bátyámmal azóta is kefélünk, mikor más nincs otthon.
Ment a 10pont, márcsak azért is mert ritkán dagad a farkam egynyolchétre, de most megvolt!;)
Jo
Kedves művész!
Az amolyan ironizáló betűfordulat volt a részemről, amely a rossz helyesírás kifejezésére hivatott (mely ebben a novellában nem volt tapasztalható, de sajnos általában előfordul)!
Teljesen nyílvánvaló, hogy a hejesirast LY-nal írjuk. De ha gondot okoz eme csúnya pontatlanságom, akkor beszéld meg az OPpal, hogy tiltsanak ki az oldalról, és garantáltan soha többbé nem olvashatod tőlem azt, hogy hejesirás. Ok?
Kedves Nyolán!
Miből gondolod, hogy észrevennéd a helyesírási hibákat, ha te a helyesírást "j"-vel írod?
Nem tudom, milyen volt a vége, mert előbb elmentem:) De amit olvastam belőle, az megér 8 pontot.
Nekem nincs testvérem, de ha lenne, tuti nem akarnék vele kuffantani. Pláne az anyámmal. Csilla, Te ezzel hogy vagy?
Nem is nagyon láttam hejesirasi hibákat. Persze biztos voltak benne... A lényeg, hogy végre egy történet, amiben nem vettem észre hibát. Ez az első! Grat
A szaftos részletek beindítottak.10p
Kár,hogy nincs nővérem...
Támogatom Csaba javaslatát!!!
Drága Csilla, nincs véletlenül egy kazettád róla? Szívesen megnézném. Vagy legalább írd meg egy storyban...
én a saját anyámmal és a saját testvéreimmel is szeretkeztem.De a legjobb az volt amikor masztiztam és közben ök egymással voltak elfoglalva
Kib...-ottul kemény vót.most már tudom a nővérem szülinapi ajándékát...