Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arya
2023. október 5. 05:35
#446
Szerinted ez igaz?
"... azt hiszem, ha egy ember teljesen és egészen kiélné életét, formát adna minden érzésének, kifejezné minden gondolatát, testté váltaná minden álmát – azt hiszem, a világ
az öröm oly friss lendületét kapná, hogy elfelednők a középkor minden nyavalyáját, és visszatérnénk a hellén eszményhez – lehet, hogy még finomabb, még gazdagabb eszményhez, mint a hellén volt. De közöttünk a legbátrabb ember is fél önmagától."
0
Ez egy válasz doriangrey 2023. szeptember 29. 20:34-kor írt üzenetére.
Arya
2023. október 5. 05:12
#445
Ehhez még egy kis bullshit.
Szerinted kitől származik?

Nem mindig a fordítás a lényeg,
Van mikor a belső a fényes.
Ha fordítva fekszel ágyadon
És lelóg  a lábad csupaszon.
Miközben puszilod klitoriszom,
Mondd, mit érzel szépnek?

De vajon te mire vágysz?
Szépnek látni önmagad,
Vagy csúnyának másokat?

Segítségképpen: nem AI írta.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. október 4. 19:58-kor írt üzenetére.
Arya
2023. október 5. 04:29
#444
"A szépség, az igazi szépség ott ér véget, ahol az intellektuális kifejezés kezdődik. Az intellektus önmagában a túlzás módja, és elpusztítja bármely arc harmóniáját."

"Ha semmit sem tudnak a győzelemről, legalább megkímélik önmagukat a vereség tudatától."

"A zsenialitás tovább tart, mint a szépség. Ez magyarázza azt a tényt, hogy mindannyian olyan fáradságos erőfeszítéseket teszünk önmagunk túlképzésére. A létért folytatott vad küzdelemben valami maradandót akarunk létrehozni, ezért megtöltjük az elménket szeméttel és tényekkel, abban az ostoba reményben, hogy megtarthatjuk a helyünket."

"Többet tudsz, mint gondolnád, mint ahogy kevesebbet is tudsz, mint amennyit tudni akarsz."
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. október 4. 19:58-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. október 4. 20:19
#442
Rövidesen az írók konkurenciát kapnak a mesterséges intelligenciáktól, akik akár ki is szorítják az írókat a kiadóknál.
1
ikkjejzjiuiiii
2023. október 4. 19:58
#441
A férfiak festhetik a hajuk?

  A válasz természetesen a nem. A hajfestés a nők privilégiuma, a férfiak útja nem ez. Fontos kulturális értékek létrehozói a közösségek, gondolhatunk a Magyar falvakra, vagy akár baráti társaságokra. Az íratlan szabályok mentén, magas szintű, kiteljesedés valósul meg, abban a tekintetben is, hogy nem keverednek a férfi, illetve a női szerepek.
A férfinak gyakran Michelle Wild művésznő neve több jelentést hordozz, mint egy tudományos eredmény. Ugyanis ami fontos, gyakran nem írható le egyenlet formájában. A kulturális tagozódás nyilván érezhető, az irodalmi szubkultúrák nem találkoznak az írott szó akadémikus, tudományos megközelítésével. De a szubkulturális író, nem is díjakra vágyik, hanem egy belső utazásra vett jegyet, és jó esetben nem tudja, hogy hova érkezik meg.
A haját festő férfi nem a szokásjogon, az évszázadok alatt felépült kultúrákat erősíti, hanem a devianciákat reklámozza. Hiszen a hölgyek kellenek, hogy szépek, tetszetősek legyenek, ahogy a fácánoknál a hímek, úgy az embereknél, a már említett hölgyek számára fontos a vonzó, csábító külső. Nem szabad, és nem is illik, változtatni azon ami a természetes, valódi értékek mentén valósul meg. Nem szabad, hogy a férfiak, is a nőkre jellemző viselkedést tanulják meg, ide kell sorolni a hajfestést is. Egy hölgy vezethet traktor, egy férfi lehet műkörmös. Azonban az illem, a kultúra kívánsága, hogy a nemi szerepek a külsőségek mentén is elkülönítésre kerüljenek. A férfi ne fesse a haját.
Hölgyeknél a hajfestés gyakran a párkapcsolatokhoz társul, pl. egy új kapcsolat során, gyakran a hajszín is megújításra kerül. Fontos kiemelni, hogy ha szemléljük a történelmet, vagy akár a popkultúrát gyakran feltűnik, hogy, egy, egy adott férfi esetében fontos a haj. A fantasy regényekben a férfiak gyakran hosszú hajúak, illetve értelemszerűen ide kell sorolni a rockzenészeket is, akik számára a lázadás egyik szimbóluma, hogy ritkán járnak fodrászhoz. Ugyanakkor, és a fogalmazás szempontjából ez a fontos, haját festő híres történelmi férfiról nem tudunk. Vagyis nem jelenik meg ez a fajta feminin vonás az Európai kultúrkörben. Tudom, hogy sokan kérdezik, hogy a punkzenész ha festi a haját, ez mennyire jó? Nos, ha a színpadon akar a hajfestéssel érvényesülni, akkor természetesen egy művészi fortélyról beszélhetünk, ami a közönség megszólítását irányozza. Hiszen amit a hétköznapok során nem lehet csinálni, azt a színpadon lehet, ez a művészet varázsa. A punkzenész ha a polgári életben is festi a haját, és ezzel próbál az újságok címlapjára kerülni, akkor valamit megsejtett a média és a szórakoztatóipar jellegéből. De pont ez a lázadó attitűd erősíti, hogy férfinak nem illik hajat festeni.
A nemi identitás, és a működőképes társadalom elválaszthatatlan, hiszen a jövő záloga, hogy a nemi szerepek eltérőek, és nem szabad összekeverni. Örvendetes dolog, hogy tulajdonképpen nem népszerű a férfiak körében a hajfestés, és a híres férfiak nagy többsége sem reklámozza, az ilyen jellegű megjelenést. Férfiember számára a dresszkód előírja, a kalap vagy baseball sapka viselését az utcán, tehát a haj egyébként sem kerül közszemlére.
Michelle Wild persze festheti a haját, talán még vannak őt ábrázoló poszterek, garázs, vagy jobb esetben egy iroda falán. Nyilván nem csak a gyönyörű haja a tetszetős.
1
ikkjejzjiuiiii
2023. október 3. 20:09
#440
Miért masszirozzák a tökük a férfiak, nyilvános helyen?
Nyilván kicsit újságírói a poszt.
1
ikkjejzjiuiiii
2023. október 3. 19:19
#439
Érdekes h már jó 20 éve létezik ez az oldal.  ezt kellene elküldeni az űrlényeknek, és mindent tudni fognak az emberiségről. Mondjuk lehet h szociológus már ráizgult erre az oldalra, vagy ha valaki a Magyar valóságot kutatja. 
2
Titti
2023. október 1. 20:06
#438
Aranyos vagy most is. Férjemmel értekeztem a döntetlen elfogadása érdekében. Azt  mondta, hogy egy olyanhoz cserealap is kell. 
Én ettől még szeretlek és hajlok arra, hogy elfogadjam. Bár sok más ember számára ez vallomásnak tűnhet, mi tudjuk, hogy nem az. Most biztosan ismétlem önmagam, de az ismétlés nem mindig ártalmas. Sokan a tudás atyjának tartják, mások annak anyjával azonosítják. Szóval... Szerethetem én a cicusomat is és apumat vagy a páromat, a kislányomat, akár a kaktuszomat is. Természetesen mindegyiket másképp. 🙂 Téged barátként tisztellek, szeretlek. E kettő között nem sok a különbség, talán inkább semmi ez esetben, ám kéretik meg és nem félre érteni. Főleg most! De... A kérdés a döntetlen elfogadása lett volna.  A csudába, eltértem a tárgytól! Ez is csak időhúzás lett volna részemről?  Ki tudja? Én nem. Lehet te sem. Már csak azért is, mert olyanról nyilatkozol, amit sose próbáltál. 🙂 Ezt írtad. Higgyek neked? :pusz, de csak azért, hogy lásd semmi rossz szándékom nem lenne ezzel, szóval semmi amit én most tudnék gondolni a szexxel:
Bár a jelenlegi állapotomban, szívesebben pihenek. Na, nem is írok többet, inkább gondolkodás nélkül elfogadom a döntetlent. Bullshit, írná Virág, és már csak ezért (sem) szaporítom tovább a szót. Már ez is sok. 😀 Jól vagyunk, remélem ti is. 
:pusz
1
doriangrey
2023. október 1. 17:31
#437
Hello. 🙂 Egy ideális helyzetről értekeztem. A te verziód nem az ideális. De kiegyezhetünk egy döntetlenben. 
1
Ez egy válasz Titti 2023. október 1. 16:19-kor írt üzenetére.
Titti
2023. október 1. 16:19
#436
Értelek, de nincs igazad, Van amelyikünk szeretne minél gyorsabban túllenni rajta, csak ez nem mindig saját döntés eredménye. Lola írt rá példát, ha értetted, és talán én is. És még sokan mások...
De  vannak helyzetek, amikor igazad lehet.
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. október 1. 00:35-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. október 1. 00:35
#434
Abszolút. Olyanok, mint a kamaszrecska. Csak húzzák, mert van még kapacitás, de a minőségre semmit sem szánnak. Pedig a nők, az istenadta nők értékelik az időhúzást, ha a saját élvezetükről van szó. 
Állítólag. Sosem próbáltam... 
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. szeptember 30. 14:52-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. szeptember 30. 14:52
#433
Folytatásos történeteknél érdemes egy hetet várni a folytatásokkal, ha szakmailag vizsgálom akkor kurva zavaró h naponta jönnek a folytatások. 
1
Balázs0304
2023. szeptember 30. 10:31
#432
Mindenképpen értékelem.... 
1
Lolamacko
2023. szeptember 30. 10:30
#431
Bocsánat! Nem annak szántam. Visszavonulok. Ha lehetne törölném is az elmúlt órát, és akkor nem kaptál volna üzenetet tőlem. Bocsánat! Értékeld, hogy őszintén megbántam.
1
Ez egy válasz Balázs0304 2023. szeptember 30. 10:14-kor írt üzenetére.
Balázs0304
2023. szeptember 30. 10:14
#430
Igazából a Fórumba a társalgás miatt írok. Az oldalra pedig a képregényeket töltöm fel, ha elkészültem persze a fordítással. Nem áll szándékomban ismerkedni. Egyébként már az első hozzászólásod után rá jöttem, hogy gúnyolódás tárgyává váltam a nálad. 
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. szeptember 30. 10:05-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. szeptember 30. 09:29
#427
Ez csajozós dumának hangzik. 
1
Ez egy válasz Balázs0304 2023. szeptember 30. 09:15-kor írt üzenetére.