Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Egyetlen mondat volt az egészből, amit nem értettem. Vagy talán csak félreértettem? Figyelte magát, a teste jelzéseit, de semmit nem érzett. Egyetlen érintés sem maradhat érzékelés nélkül! Ettől függetlenül csak a pontozást nem értem. Hogy lehet egy ilyen gyöngyszemnek ilyen kevés pontja? Részemről 3x10 ment rá. Gratula!
Úgy látom végre helyére kerültek a dolgok. A más által feltöltött történetet törölték? Vagy mi történt vele? Ja, természetesen a történet szuper, türelmesen várjuk a folytatást itt vagy a blogodon Sznorina 🙂
Figyelte magát, a teste jelzéseit, de semmit nem érzett.
Egyetlen érintés sem maradhat érzékelés nélkül!
Ettől függetlenül csak a pontozást nem értem. Hogy lehet egy ilyen gyöngyszemnek ilyen kevés pontja? Részemről 3x10 ment rá. Gratula!
Ja, természetesen a történet szuper, türelmesen várjuk a folytatást itt vagy a blogodon Sznorina 🙂