Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves "Aelm" Apám még egy teát sem tudott megfőzni, mégis meg tudta ítélni, hogy jó vagy rossz a pörkölt....!? Ezt csak a kialakult polémiára írtam, ti.nem olvastam és persze így nem is minősítem a történetet - nem szeretem a homo-t. Egyébként meg írni sem tudok......! Írni Wass Albert/Jókay Mór/Steinbeck/Dosztojevszkij/Fukazava Hicsiro.....és nincs idő meg hely felsorolni mindenkit(még azt a néhány százat sem, akit csak én ismerek), akik írni tudnak - sem én sem te nem vagyunk közöttük!!! Szeretettel a huszonharmadik
Mindenki a maga lovát dicséri, de ez is pont, mind a többi történetem NEM az elmegy kategóriába tartozik!Bár elhiszem, hogy vannak páran, akik azt szeretnék.Ők sajnos nem tudnak írni!🙂) Pusszantásom mindenkinek.
Apám még egy teát sem tudott megfőzni, mégis meg tudta ítélni, hogy jó vagy rossz a pörkölt....!? Ezt csak a kialakult polémiára írtam, ti.nem olvastam és persze így nem is minősítem a történetet - nem szeretem a homo-t.
Egyébként meg írni sem tudok......! Írni Wass Albert/Jókay Mór/Steinbeck/Dosztojevszkij/Fukazava Hicsiro.....és nincs idő meg hely felsorolni mindenkit(még azt a néhány százat sem, akit csak én ismerek), akik írni tudnak - sem én sem te nem vagyunk közöttük!!!
Szeretettel a huszonharmadik
Pusszantásom mindenkinek.