Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én nagyon jónak tartom ezt a történetet és a fordítás is kiemelkedő. Én emelem szavazatommal az átlagot: összesen 29 pontot adtam. Szerintem ennyit megérdemel.
Kiszámoltam, az a bizonyos 5. szavazó 7 pontot adott, ami lehet akár a történetről kialakított véleménye. Én egyébként a te véleményeddel értek egyet, mint ahogy az összesen 11 szavazó, a 8,91-es átlaggal. Tényleg jó a fordítás, maga a történet is olvasmányos, és jól jellemzi az adott korszakban mennyire nem törődtek azzal, hogy a nők eljussanak az orgazmusig.
Nagyon megtaláltad ezt a történetet és remekül fordítottad. Nem szokványos téma humorral fűszerezve. Folytatta a szerző? Érdekes: 4 szavazat: 10 pont - 5 szavazat: 9.4. Valaki nagyon nem a történetre szavazott, hanem a szerzőt nem kedveli. Szimpátia ide vagy oda, ami ilyen jó azt azért értékelni kellene...
Érdekes: 4 szavazat: 10 pont - 5 szavazat: 9.4. Valaki nagyon nem a történetre szavazott, hanem a szerzőt nem kedveli. Szimpátia ide vagy oda, ami ilyen jó azt azért értékelni kellene...