Humor

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Titti
2023. november 3. 20:54
Ha egy férfi elcsábítja a feleségedet, legjobb bosszú, ha hagyod, hogy
megtartsa.
David Bissonette

Mindenesetre nősülj meg. Ha jó asszonyt kapsz, boldog leszel. Ha
rosszat, filozófus.
Socrates
1
Arya
2023. október 12. 15:20
A fiúk olyanok, mint a buszok - nem érdemes futni utánuk, mert 5 perc múlva úgyis jön a következő.  
2
Titti
2023. augusztus 27. 20:43
Ez is onnan való. Plágium idézni? Humormagazin - Az ember legjobb barátja 
https://www.humormagazin.hu/2017_01_27_az_ember_legjobb_baratja

A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következőt:
Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába.
Egy óra múlva nyisd ki!
Ki örül neked jobban, amikor meglát?
2
Titti
2023. augusztus 27. 20:42
Lehet, hogy már volt... Én itt találtam: https://www.humormagazin.hu/2017_01_16_a_bugyi

Béla óriási monoklival a szeme alatt jelenik meg a munkahelyén. Kollégái kérdezgetik, mi történt vele.
- Tegnap munkahelyi megbeszélés volt és Tamara, aki előttem ült, felállt, hogy felszólaljon. Ekkor észrevettem, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe és kihúztam. Erre akkora pofont adott, azt hittem, az épület szakadt rám.
Pár hét múlva Kovács, ha lehet, még nagyobb monoklival jelenik meg. Ismét kérdezgetik a kollégái, mi történt.
- Tegnap munkahelyi megbeszélés volt ismét és Tamara, aki előttem ült, felállt, hogy felszólaljon. Ekkor Józsi, aki mellettem ült, észrevette, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe és kihúzta.
Én viszont tudtam, hogy nem szereti, ha más megigazítja, ezért visszadugtam... 
1
Waderlaci
2023. július 23. 08:03
Egy ember nyer a lottón egy elég szép összeget. El is határozza, hogy másnap fel is mond. Amint beér a munkahelyére, a főnök titkárnője fogadja az ajtóban, idegesen, és mondja neki, hogy a főnök azonnal látni akarja őt. Be is megy a főnökhöz, és az azonnal kezdi is:
- Sajnálom kolléga, de a mi cégünket is elérte a recesszió, nekünk ise kell építenünk, és az olyan régi, jó dolgozóinktól és kénytelenek vagyunk megszabadulni, mint maga. De kárpótlásul elintéztem, hogy maga a lehető legnagyobb végkielégítést kapja, megoldva prémiumokkal is... szóval több, mint egy évnyi fizetését fogja megkapni. 
Az ember boldogan indul haza, a háza előtt viszont egy teherautó áll, amire pakolják fel a bútorait. Oda egy hozzá a szomszédja, és azt mondja:
- Hát szomszéd, van egy rossz hírem: a felesége itt hadja magát, és viszi a bútort és a gyerekeket is. 
Erre emberünk, csak maga elé dörmögi:
- Hiába. Ha egyszer beindul, akkor beindul. 
2
Ez egy válasz t.555 2017. augusztus 11. 01:21-kor írt üzenetére.
t
t.555
2017. augusztus 13. 03:17
3 autós karambolozik egymással. Megszólal a német Mercis:
- Egy heti munkám odalett.
Erre megszólal a francia Renault-os:
- Egy havi munkám veszett kárba.
Mire a magyar trabantos:
- Egész életem munkája odaveszett!
Erre a másik kettő:
- Minek vettél olyan drága kocsit?
1
t
t.555
2017. augusztus 13. 03:16
A férj összeveszik a feleségével, de úgy, hogy nem is beszélnek egymással. Mivel korán kell munkába mennie, ír egy cédulát az asszonynak a hűtőre:
"Légyszíves, kelts fel reggel ötkor, hogy elérjem a buszomat."
Másnap reggel kipihenten ébred a férj, és megdöbbenve veszi tudomásul, hogy már nyolc óra van. Éppen elkezdené szidni az asszonyt, amikor a hűtőre rakott papírra téved a tekintete:
"Reggel öt van, kelj fel! - Marcsi."
3
t
t.555
2017. augusztus 13. 03:15
- Madárijesztő kéne a kertjébe szomszéd, különben a madarak mind elhordják majd a termését.
- Nem kell ide madárijesztő! Az anyósom egész nap a kertben matat.
2
t
t.555
2017. augusztus 13. 03:14
Két barát beszélget:
- Képzeld, az éjjel a te anyósoddal álmodtam.
- És mit mondott?
- Semmit.
- Akkor az nem ő volt.
2
t
t.555
2017. augusztus 13. 03:13
Az anyós látogatóba megy a vejéhez.
- Meddig marad anyuka? - kérdezi a veje.
- Hát fiam, ameddig szívesen láttok.
- Jaj, anyuka már a kávét se tetszik megvárni?
1
t
t.555
2017. augusztus 12. 05:19
- Mi a különbség egy női ügyvéd és egy vérengző pitbull között?
- ???
- A nő szája ki van rúzsozva.
1
t
t.555
2017. augusztus 12. 05:19
Egy hatalmas kamion száguld a sztrádán, mögötte kissé lemaradva egy Trabant. A kamionos hirtelen megáll, egy rúddal végigcsapkodja a ponyvát és továbbhajt.
Kis idő múlva megismétlődik a jelenet. Amikor a kamionos harmadjára is elkezdi csapkodni a ponyvát, a Trabantos megkérdi tőle:
- Miért veri mindig a ponyvát?
- A kamionom teherbírása öt tonna, én meg most hét tonna papagájt szállítok, így két tonnának mindig repülnie kell útközben.
1
t
t.555
2017. augusztus 12. 05:18
- Hogyan öli meg a szőke nő a vakondot?
- ???
- Élve eltemeti.
1
t
t.555
2017. augusztus 12. 05:17
Két kisgyerek játszik egymással:
- Játszunk papás-mamást!
- Rendben van. Kezdheted!
- "Bárcsak soha nem vettelek volna feleségül!"
2
t
t.555
2017. augusztus 12. 05:15
Egy öreg néni battyog az utcán két kezében két nejlonszatyorral. Az egyik zacskó lyukas, és minden lépésnél kihullik belőle egy ezres. Észreveszi ezt egy rendőr, megállítja a nénit.
- Asszonyom, a szatyrából hullik a pénz!
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr. - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A házammal szemben van egy stadion, és a részeg nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat. Mikor odajönnek a bokrokhoz, és pisilni kezdenek, előugrok a bokorból egy ollóval, és így szólok: "Azonnal fizess egy ezrest, vagy lenyisszantom!" Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendőr. - És a másik szatyorban mi van?
- Hát, tudja, nem mindenki szokott fizetni.
2
t
t.555
2017. augusztus 11. 01:27
A tanító bácsi korholja Mórickát:
- Tudod fiam, én a te korodban nem mertem volna hazudni.
- Miért, a tanító bácsi hány éves korában kezdte?
1
t
t.555
2017. augusztus 11. 01:26
- Pistike, addig nem állhatsz fel az asztaltól, amíg meg nem eszed a vacsorát! - mondja haragosan az anyuka.
- Jaj, de jó, akkor holnap nem mehetek iskolába!
1
t
t.555
2017. augusztus 11. 01:21
A férj ujjongva telefonál haza a feleségének:
- Képzeld, nyertem a lottón! Eltaláltam mind az öt számot, és még a jackpotot is, úgyhogy kezdj máris csomagolni!
- Hát ez igazán fantasztikus, és meleg vagy inkább lazább dolgokat pakoljak?
- Nekem mindegy, a lényeg, hogy mire hazaérek, már ne legyél otthon!
1
t
t.555
2017. augusztus 11. 01:20
A falusi templomba betéved egy parasztbácsi. Leül, és elkezd nézelődni. Amikor elérkezik a mise ideje, a pap megkérdi tőle:
- Csak egyedül van itt, azért megtartsam a misét?
Erre a bácsi:
- Én nem vagyok nagyon okos, de ha kimegyek az ólba, és csak az egyik disznó jön a vályúhoz, azért megetetem azt az egyet is!
A pap erre megtartja a misét, egészen belelkesedik, cifrázza kedvére.
Két óra múlva megszólal az öreg paraszt:
- Hát atyám, én nem vagyok egy okos ember, de azt tudom, hogy ha csak egy disznó jön a vályúhoz, azért nem adom neki az összes moslékot...
2
t
t.555
2017. augusztus 11. 01:19
Volkswagen kisbusz megy az úton, megállítja a rendőr:
- Gratulálok, a hónapban Ön az első, aki nem követett el szabálysértést! Ötvenezer forint jutalmat kap a rendőrségtől!
- Ááh, kösz.
- Csak úgy kiváncsiságból, mire költi majd?
- Azt hiszem leteszem a jogsit.
Az anyósülésről megszólal a feleség:
- Ááá, biztos úr, ne is figyeljen az uramra, kicsit félrebeszél, ha iszik.
A süket anyós megszólal a hátsó ülésről:
- Ez egy rendőr? Mondtam, hogy nem a lopott kocsival kellett volna jönni!
Ekkor egy felettébb gyanús külsejű, turbános, szakadt férfi száll ki a csomagtartóból:
- Na, akkor ez itten már a határ?
1