Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

XXIII.István
2015. február 23. 09:14
#1153
Nem hiszem, hogy egyedül lennék a véleményemmel: A pontszámok azért ilyen magasak, mert nem lehet nulla (és horribile dictu, akár negatív) pontot adni azokra az írásokra, amelyek az "megérdemelnék"!
1
zsuzsika
2015. február 22. 22:01
#1152
Én minden történetet elolvastam és csak éltem a LEHETŐSÉGGEL.És most mi a különbség a jó,vagy a jó volt között? Egyik 2 karakter a másik 6.Ne válaszoljatok. Részemről a téma lezárva.
1
T
Törté-Net
2015. február 22. 21:47
#1151
Kedves zsuzsika!

Kérlek mutass rá arra a történetre, amelyiknek bejelentették itt a dupla-létét, és mindmáig fent van. Felettébb meglepődnénk, hisz köszönhetően a duplikátum-vadászoknak ezek elég hamar kiderülnek.
(Amennyiben nem törölnénk őket, akkor majdhogynem korlátlanul osztogatnánk a VIP tagságokat, amik a bejelentőknek járnak. 🙂 )
Nem érzel ellentmondást az általunk VIP-val díjazott duplikátum-vadászat és az általad leírtak között? (Továbbra is fenntartjuk, hogy szívesen veszünk pár példát a "nagyon sok" duplikátum közül.)

Érdekes a felháborodásod a T-pont vadász elleni fellépésünk ellenében is, miközben saját bevallásod szerint is kihasználtad eme lehetőséget, ami miatt bevezettük az automatikus szűrést az ismétlődő, pár karakteres hozzászólások kiszűrésére.
Amennyiben valakit nem érint a korlátozás, úgy azokat valószínűleg nem is zavarja, hisz őket nem korlátozza, észre sem veszik. (Hacsak nem a hozzászólások átlagos minőségének javulásában.)

A minőség egy szubjektív fogalom, ráadásul erre van kevesebb ráhatásunk, e téren az íróké a dicsőség.
De hogy valami konkrétumot is mondjuk, az ebben az évben felkerült történetek pontátlaga így alakul:
~9 pont: 18,6%
~8 pont: 20%
~7 pont: 30%
~6 pont: 24,3%
~5 pont: 7,1%
A tízes skálán ez a fajta eloszlás nem mondható rossznak (a legrosszabb történet 4,66 pontátlaggal szerepel, és ilyenből 5 volt ebben az évben), bár tény, hogy vágyaink szerint jobb lenne a 9-es átlagot 90%-ra törleszteni, de csak hogy jusson 10% a 10 pontos történeteknek is. 🙂
Természetesen a minőség erősen szubjektív mérce, nem kívánjuk senkire ráerőltetni a mi vagy más olvasóink véleményét, így utóbbi adatot nem meggyőzés céljából, csak a szigorú tények kedvéért illesztettük be.

Kedves Ulysses!

Köszönjük, igyekszünk a jövőben is tartani a hozzáállást, hisz mindenkinek (Íróknak, fordítóknak, olvasóknak és a Szerkesztőségnek is) egy a célja, hogy minél több és jobb történetet találhasson itt, az őket megillető környezetben. 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
zsuzsika
2015. február 22. 20:32
#1150
Tisztelt Ulysses!
Egyáltalán nem húztam fel magam.
De elegem van a dupla történetekből,a színvonal esésből és ahogy XXIII. István írta a kimoderálásokból.Sajnos bár sokan nem veszik észre nagyon sok duplikáció van.Én nem jelzem,mert felesleges.Volt,hogy valaki jelezte,akkor is fent maradt.
Egyébként azzal sem értek egyet,hogy egyesek (nem akarok senkit megnevezni),valóban a pontok gyűjtésére hajtottak és egy történethez akár öt hozzászólást is írtak 2 percen belül.Én már hozzá sem szólok,mert nem érdekel. Bevallom én is kihasználtam a 10 hozzászólási lehetőségével de legalább végig olvastam a történeteket és nem befolyásoltattam magam az előző hozzászólók véleményétől.És befejezve az egészet. Hat karakter???? Tiszta röhej.
1
Ulysses
2015. február 22. 18:19
#1149
Kedves Zsuzsika!
Kár ezen felhúznod magadat! Ha tetszett egy sztori, beírod "Jó lett!". Máris túlteljesítetted egy karakterrel a minimum hatot. Ha meg nem tetszik, azt kell bepötyögnöd csak: "Nem jó.", és megint csak megvan az előírt karakterszám. Nem gondolom, hogy ez annyira megerőltető lenne azért a drága 3 T-pontért.

Tisztelt XXIII. István!
Ha megengeded, akkor veled tartok a röhögésben. 🙂

Tisztelt Törté-Net!
Elismerésem a jobbító szándék és a tagokkal szembeni tanúsított türelmed miatt!
1
T
Törté-Net
2015. február 22. 14:30
#1148
Kedves XXIII.István!

A statisztikáink alapján ez a 6 karakteres határ (valamint az ismétlődő hozzászólások tiltása) a visszaélések nagy részét hatékonyan szűri, így a kézi felülvizsgálat könnyebbé válik, de természetesen ezekkel sem hagyunk fel.
(Sajnos az e-mail-es figyelmeztetések nagyobb részére semmilyen válasz nem érkezett, amelyikre pedig mégis, ott sem történt változás.)
Amennyiben a közeljövőben bármilyen (akár negatív, akár pozitív) változást észlelnél-e téren, úgy kérjük jelezd, illetve azt is, ha bármilyen ötleted lenne.

Kedves zsuzsika!

A szabályzat az elmúlt években szigorúbbra csupán T-pontokat érintően változott, csökkentendő a visszaélések számát. Úgy érezzük, hogy ezzel minden jóhiszemű látogató egyet is értett. Nyilván a T-pontok rendszerét nem rendeltetésszerűen használók ezt komoly megkötésként érzékelhetik.
Ezen felül ami az oldal elérhetőségét befolyásolhatja az talán az a változás volt, hogy az írók a saját tartalmaikat VIP nélkül is megtekinthetik, ez szerintünk (ha megkésve is), de tökéletesen érthető szabályváltozás volt.

Az elmúlt 10 évben nem változott sem a történet frissítés gyakorisága, sem a VIP tagságik ára (a kötelező ÁFA változáson kívül), sem az értük járó napokszáma, pedig azóta:
- megnyílt a képregény-szekció (akkor még heti egy új képregénnyel, jelenleg ez heti kettő)
- 7 éve megnyílt a bankkártyás fizetési lehetőség
- 4 éve bemutatkozott a T-pont rendszer
- több, mint 3 éve az esetleges duplikátumok bejelentőinek 30 napos VIP tagságit írunk jóvá (és természetesen a duplikátumokat töröljük is.)
Mindezen plusz tartalom és a VIP-hez jutási lehetőségek bővülése nem kifejezetten mondható negatív szabályzat-módosításnak.
Amennyiben tudsz ellenpéldát mondani, hogy mi érintett negatívumként, kérjük tedd meg.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
XXIII.István
2015. február 22. 10:32
#1147
Hasznos hozzászólás hat karakterrel(?!?!) - röhögnöm kell. Ez éppen olyan színvonalú gondolat, mint az utóbbi frissítések többsége.(Tisztelet a ritka kivételnek!). Mi a fenét lehet értelmesen hat karakterrel elmondani?
És most ezt is lehet kimoderálni, ahogy pár - sohasem trágár - kommentemmel történt. Lehet hogy igaza van Zsuzsikának?!
1
zsuzsika
2015. február 22. 09:48
#1146
T Törté-Net !
2010-ben regisztráltam az oldalra.
Az óta Önök nagyon sok egyoldalú szabályzat módosítást hoztak létre, ami véleményem szerint gusztustalan. Ezért úgy döntöttem,hogy márc.11.-én amikor lejár az előfizetésem töröltetem magam az oldalról. Az oldalt a párommal együtt használtuk.Lehet,hogy a párom regisztrál (én lebeszélem róla)
Olvasó társaimnak további jó olvasgatást kívánok.

Üdvözlettel:

zsuzsika.
1
T
Törté-Net
2015. február 21. 20:16
#1145
Kedves Olvasók!

Az év elején joggal jelzett rövid hozzászólások kapcsán leírt álláspontunkat felülvizsgáltuk, mától a hozzászólások minimum hosszát 6 karakterben határoztuk meg az előző lépéseink logikus folytatásaként.
Ezenkívül természetesen az ezen a szabályokon átcsúszó hozzászólásokat rendszeresen töröljük, és az értük járó T-pontot is levonjuk, így adva teret a tényleg hasznos hozzászólásoknak. 🙂

Köszönjük a hasznos hozzászólásokat, továbbra is várjuk az oldallal kapcsolatos ötleteket, véleményeket!

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
T
Törté-Net
2015. február 14. 17:43
#1144
Kedves zsuzsika, deajk2008!

Igen, a mai nappal a hozzászólásokért/szavazásokért kapott T-pontokat felülvizsgáltuk, napi 5-ben maximalizáltuk, mivel körülbelül egy hónap itt is, e-mailben is, többen jelezték, hogy némelyik hozzászólás gyanúra adhat okot.
Azóta e-mail-ben több ember figyelmeztettünk, de ennek nem volt jelentős haszna, ezért így döntöttünk.
A továbbiakban is figyelemmel kísérjük a problémát, amennyiben szükséges, úgy további lépéseket teszünk, akár globálisan, akár személyre szabva, mely kiterjedhet a visszaélésszerű használattal szerzett T-pontok törlésére is.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
deajk2008
2015. február 14. 16:39
#1143
Tisztelt Törté-net!

Én is úgy érzékelem a T-pont számolását, mint az előttem hozzászóló (zsuzsika), tehát az első 5-öt számolja el mindenből!

Előbbi (tegnapi probléma gyors reagálását és gyors megoldását, így utólag is köszönöm!)
1
zsuzsika
2015. február 14. 12:07
#1142
Tisztelt Törté-Net!
Nem tudok róla,hogy változott volna a T-pont kiosztás változott volna.De a hozzászólásokban,csak az első ötöt számolja el.
1
T
Törté-Net
2015. február 13. 15:53
#1141
Köszönjük a hibajelzéseket, a következő hibákat javítottuk:
- T-pontok újra helyesen számolnak (a hiányzókat jóváírtuk)
- Az írók VIP tagsági nélkül is hozzáférhetnek és kommentelhetik a saját műveiket.
- egy bankkártyás fizetéssel kapcsolatos hibát, ahol a kiküldött e-mail-ből hiányzott a VIP kód
- a fórumban a sortörések hibásan jelentek meg

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
T
Törté-Net
2015. február 13. 14:11
#1140
Kedves zsuzsika, deajk2008, XXIII.István!

Máris nézzük a hibákat, jelezzük, ha javítottuk.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
zsuzsika
2015. február 13. 10:51
#1139
XXIII.István! Én úgy látom,hogy VIP ikpn mellé benyomtak még egyet.Nekem ott mutatja.
1
deajk2008
2015. február 13. 10:19
#1138
Tisztelt Törté-net! Nekem se számolja el a T-pontjaimat 2 napja a rendszer ( frissítés óta) mit tudok tenni??
1
XXIII.István
2015. február 13. 09:27
#1137
Hogy' is van ez?!? Mostantól az író nem férhet hozzá a saját műveihez???!
1
zsuzsika
2015. február 13. 08:37
#1136
Tisztelt Törté-Net!
Az oldal a frissítése óta nem számolja el a T-pontokat.
1
gyuri0926
2015. január 16. 08:07
#1135
Zsuzsika köszönöm szépen , nem volt módom máshol megköszönni , csak itt , mert nem ismerem az elérhetőségedet , köszönöm mégegyszer.
1
T
Törté-Net
2015. január 15. 21:24
#1134
Kedves zsuzsika!

Köszönjük a jelzést, a 30 nap VIP tagságit jóváírtunk gyuri0926 regisztrációján.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1