Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 4. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
21 766 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

j
joco610920
2023. augusztus 15. 22:47
#20
Nagyon jó, várom a folytatást... 🙂
2
doriangrey
2023. augusztus 15. 22:43
#19
Erre a részre szeretnék reflektálni. 
"Te például meg tudnád nekem magyarázni, hogy miért jobb a nagy többségnek, ha két fiatal, vagy fiatal és idősebb közötti szex miért jobb, ha az családon belül van? Mert, ha így van megírva eszik, mint a cukrot. "

Nem jobb, csak más. Kell, hogy valamin fanyaloghassanak, mint a homo-szekciót rendszeresen olvasó heterók. 😀 Megnyugtatja őket, hogy ők még normálisok és elmesélhetik a bizalmasuknak, hogy milyen jó nekik és milyen szörnyűséget láttak. Ez olyan lehet, mint a katasztrófa-turizmus. 
2
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 15. 08:17-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 15. 20:05
#18
Köszi! Egyébként majdnem 22000 karakter. Muszáj volt ketté választani, mert olvashatatlanul hosszú lett volna. Hogy mikor olvashatod a folytatást? Ki tudja? Mert én nem. Augusztus 8.-án küldtem be, pont egy hete. Még mindig ott poshad a jelenleg 29 db. elfogadásra váró történet között. 
A másik hozzászólásodra: én olvastam több olyan történetet, ahol fenékpaskolások után kezdi a lány érezni, hogy ez neki élvezetet okoz. És ezt tovább viszi magával, akarja és kapja is a kemény fenékre veréseket, amit követően igaz nem csak ettől, de alaposan elélvez. Ha úgy írnád meg, hogy a fenékcsapások felkorbácsolják érzékeit, majd ezt valamilyen szex követi, vagy akár együtt a kettő, akkor tuti  el is fogadnák, és ez közelebb áll a valósághoz is.
3
Ez egy válasz Waderlaci 2023. augusztus 15. 19:09-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. augusztus 15. 19:14
#17
Az általad felvetett irások itt egyrészt nem létezhetnek, másrészt még nem letezik. 
Elkezdtem beküldeni egy sorozatot, pont az említett, szexmentes, apa-lánya fenekelésről. Pár rész után visszadobták, hogy mivel az apa csak fenekeli büntetésből a lányát, és nem dugja meg, így inkább nem kérik.
A mésik téma a férfit fenekel el nő... Az meg készül. Csak nehezen. De lehet, hogy valamikor lezs belőle valami. 
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 15. 08:55-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. augusztus 15. 19:09
#16
Kicsit megijedtem, hogy "csak" 20.000 karakter. Tartottam tőle, hogy mi fog beleférni (főleg Éva stílusát ismerve). De nagyon jól lett megírva (szokás szerint)! Várom a folytatást.
2
Éva596
2023. augusztus 15. 18:47
#15
Köszönöm a dicséretet. Ha pároddal már karcolgatjátok az s/m felszínét, akkor tudnotok kell, hogy az s/m az nem egy bájos lányregény. Amiket eddig ebben a sorozatban erről írtam, az a finomabb része, a keményebbe nem mentem bele, mert már ez is kiüti itt egy kicsit az elfogadás határait. Igen két fél van, aki adja és aki tűri. De igazából ez csak akkor működik, ha mindkét fél élvezi. Pontosan mint a szexben. Azaz ez is szex, csak egy kicsit másképp.
Van valami amit nem értek. Írtál három jó anyagot, mindháromnál ott is van, hogy első rész. De sehol semmi folytatás. Miért? Nem akarok találgatni, jó lenne, ha te mondanád el az okokat. Ha nem akarod itt nyilvánosan, de van késztetésed, hogy elmond, nézd meg a reglapom, és írj emailt.
2
Ez egy válasz lelkes 2023. augusztus 15. 17:33-kor írt üzenetére.
lelkes
2023. augusztus 15. 17:33
#14
Nagyon jól megírt sorozat. Ez utóbbi rész közel áll a szívemhez, de mégis vannak benne olyan dolgok, amik már nekem is durvák. Mondjuk úgy, hogy jelenlegi partneremmel csak karcolgatjuk az S/M felszínét, és próbálgatjuk saját határainkat felfedezni. Érdekes látni, olvasni, hogy egy nő hogyan éli ezt meg. Persze partneremmel ki szoktuk beszélni élményeinket, de mindig jó más véleményét is meghallgatni.
3
Éva596
2023. augusztus 15. 16:18
#13
Gyuri! Két dolog: mivel bántottál volna meg? A másik a gyerekfenekelésnél szó sem volt olyanról, hogy a fenekelő élvezi. Az már tényleg durva lenne. Pusztán mint fegyelmezést írtam le, ilyen főleg a múlt században volt, de te is éltél abban az időben már.
A húsevők és a zöldségek. Igazad van, mert rosszul fogalmaztam. Ilyen előfordulhat, és ha figyelmeztetik rá az írót, akkor el kell fogadnia, és jól leírni. Azt akartam írni, hogy a húsevők meg a vegeterániában nem találnak élvezetet. A szó nem tökéletes, de csak így tudtam megfogalmazni. A húsevő természetesen eszik zöldséget is, meg minden mást amit szeret, a vegetáriánusok viszont nagyon sok mindent nem esznek. Sajna az állatkertes megjegyzésre ennél találóbbat nem tudtam írni. 
3
Ez egy válasz gyuri0926 2023. augusztus 15. 14:34-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. augusztus 15. 14:34
#12
Ezt én is így gondolom , csak nem  akartalak megbántani ... Azért én a gyermekfenekelést élvezőket a válaszodból amit A6 barátunknak írtál  kihagytam volna, undorító a pedofil kínzás (nehezen mossa is le magáról az egyház).

És még egy , ha megengeded, ezt írod :

"A húsevők meg a zöldségek evésében nem találnak élvezetet." 
 

Hát a magyar konyhában ( a régiben, nem ebben a "műanyag konyhában") jó marhahús leves zöldség nélkül elképzelhetetlen és azt el is fogyasztják (vagy a levesben, vagy a leves után) Lásd még Bécsben az úgy nevezett bécsi tányér húst (megboldogult monarchia) 
Ezt csak azért írom, mert a hús evés nem zárja ki a zöldség evést. Tudod ez olyan, mint a szexben a biszex nő , vagy férfi , egyformán kedvelik a pinát és a faszt is.

 
2
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 15. 08:17-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 15. 08:55
#10
Gyuri! Melyik férfi az, aki dominákhoz jár szenvedni, és utána meg is írja? Ez nem jön össze egyébként a férfiúi egójával. Kicsit hímsoviniszta azt gondolni, hogy csak férfiak írhatják le, ha bármilyen formában gyötrik, kínozzák a nőket. Szerinted ki tud valósághűbben írni az s/m-ről? Az aki csinálja, vagy az aki elszenvedi? Ha te csinálnád a partnernőddel - nem feltételezem, de miért ne csinálhatnád - le tudnád írni mit él át a partnered? Nem azt, hogy te mit, miket csinálsz! Nem akarlak megbántani, távol álljon tőlem. Az s/m-hez minimum 2 fő kell. S bárhol van előírás, útmutatás, stb. hogy a kettő közül melyik írhatja le mi töténik, és hogyan éli meg? Az nem furcsa neked, amikor az "anya" írja le a fiával való szexet? Ott természetes, hogy a nő is írhatja? A sima szexről könnyű fejből írni, mert igen kevés kivétellel, mindenki szexelt, de olyanról, amit akár pl. elítélsz, vagy soha nem csináltad, életszerüen, hihetően?
4
Ez egy válasz gyuri0926 2023. augusztus 15. 07:38-kor írt üzenetére.
Kékég
2023. augusztus 15. 08:32
#9
Látom valamit megértettél 🙂 🙂
0
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 15. 08:17-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 15. 08:17
#8
Bocs, most nagyon dühös vagyok. Nem rád! Írtam neked egy féloldalas értekezést, és egy mozdulattal a gépem úgy döntött, írd újra és eltűnt. Megpróbálom újra.
Vannak fájdalmak, amikben semmi jó nincs, sőt! Ezek szinte mindig valamilyen betegséghez, vagy balesethez köthetők. Tudom, szinte mindent elolvasol itt, biztosan olvastál is már, s ha lehet próbálj meg keresni olyan sztorikat, ahol a gyerekeket valamilyen cselekedetük miatt a  szülők elfenekelik. Fáj, és kellően utálják. De egy idő után, főleg, ha gyakran van, bár fáj, de már valahogy élvezetet okoz, sokszor szándékosan idézik elő a rosszaságot, hogy elfenekeljék őket. Mazohisták?  Nem. Csak egyszerűen felkorbácsolja a vágyaikat, érzésüket, és kívánják, mint egy-egy felnőtt az előjátékot.
Az állatkertes megjegyzésedhez: a vegetáriánusok nem tudják elképzelni, mi a jó a húsevésben. A húsevők meg a zöldségek evésében nem találnak élvezetet. S már tele is velük az állatkert. Aki nem próbálta, vagy csinálta persze, hogy nem tudja elképzelni. De nem is ajánlanám mindenkinek. Persze egy elég nagy szeletet kihagytam az állatkertből. A családi szexre nyálcsurgatókat. Te például meg tudnád nekem magyarázni, hogy miért jobb a nagy többségnek, ha két fiatal, vagy fiatal és idősebb közötti szex miért jobb, ha az családon belül van? Mert, ha így van megírva eszik, mint a cukrot. Kedvem lenne tőlük megkérdezni: te is dugod az anyádat, lányodat, testvéredet? Dühödten kikérnék maguknak! De itt csorgatják rá a nyálukat. Ha meg úgy van megírva, hogy nem családon belül van, akkor fanyalogva: elmegy, volt már jobb is. De például ilyen sztorik után nem olvastam az állatkertes megjegyzésedet. Mikor jutunk már el oda, hogy sikerüljön elfogadni a másikat, még ha nem is olyan, mint én, te, ő?
Becsüllek, mert nem keverted az erőszakot az s/m-el. De olyasmiről jó vagy rossz véleményt mondani, amit soha nem próbáltál, és ezek szerint nem is fogsz, eléggé érdekes. De csak egyet kérek, ne csak erre a kategóriára alkalmazd!
6
Ez egy válasz Andreas6 2023. augusztus 15. 06:59-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. augusztus 15. 06:59
#5
Tudom, hogy vannak mazochisták, de hogy mi jó lehet a fájdalomban, azt sosem fogom megérteni. Nagy az Úristen állatkertje! Az írás egyébként jó.
0
Nelly
2023. augusztus 15. 06:37
#3
Szemléletesen megirt mű,ahogy az irónőtől ezt megszokhattuk. Igaz,nem vagyok a műfaj művelője,de tetszenek Éva 596 irásai,mert egyedileg mutatja be azt a különleges világot,
várom a folytatást.
2
D
Dollyka82
2023. augusztus 15. 02:16
#2
Nem nyűgözött le,de lehet,hogy ez csak az én véleményem
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1