Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Rég mentem már el történetre, de erre most sikerült 😀
Nagy kár hogy végül mégsem készült el a végén annyira belengetett folytatás.
Külön remek a történet közepi nagy fordulat, amikor a már addig is 5 pasis gruppenből egy vagy 20 fős, sőt végül már 32 fős, még nagyobb szabású ultimate gangbang lesz 🙂 Mert amúgy már épp azon kezdtem el gondolkodni hogy honnan van még mindig ennyi cucc bennük, tehát kezdtem nagyon unreálnak érezni az egészet. De aztán az a fordulat helyretett mindent utólag is.
Azért hogy egy pici kritika is legyen: mivel aztán nem volt semmiféle mondjuk úgy egészségügyi címkéje a történetnek, így az első bekezdés az egészségügyi dolgozók viszontagságos életével felvezetésnek érzésem szerint felesleges, vagy legalábbis túl hosszú. Kicsit olyasmi jellege van mint amikor egy idő bácsikát mondjuk az unokáiról kérdeznék, de aztán mégis az időjárásról kezd el beszélni, és csak miután rászólnak akkor vált rá az unokáira, tehát ami felől érdeklődtek volna 🙂 Szóval nyugodtan kezdődhetett volna akár a "Én egyébként egy átlagos magasságú lány vagyok" sorral is a történet, azzal sem lett volna semmivel sem kevesebb.
De ettől még term. 10/10. Mondom ezt úgy is hogy amin sokan kiakadtak, tehát hogy Patakokban ömlik a "fehér folyadék" az részvevőként amúgy engem is zavarna (én sem más spermáját akarnám használni síkosítónak). De hát ezen nem kellett, csak olvasni kellett, és mint olvasnivaló viszont számomra pont ezekkel a túlzásaival együtt tudott igazán érdekes és izgalmas történet lenni 🙂
Elég lett volna 4-5 srác a gruppenhez, akkor még "fogyasztható" lett volna a mennyiség. Én speciell nem szeretem összekenni a partneremet, jobban izgat, ha a lány mindent lenyel, és még élvezi is...
szerintem nagyon jó a sztori nekem 10 pontos így tovább
1
Pavlov
2009. szeptember 30. 14:12
Kellemes, megfelelően hosszú és tartalmas történet. No de a beszédmód és a nyelvhasználat nem egy tizenhét éves lányhoz illik. Ahhoz túl felnőttes, akár csak az életbeli előmenetelről szóló fejtgetés. Hiba még az igeidők váltogatása: hol múlt, hol jelen időben vannak az igék. Kár, mert látszik, hogy sokat dolgoztál a művön. Lesz folytatás? Másik kaland? Rengeteg fantázia van benned, lássuk!
Nagy kár hogy végül mégsem készült el a végén annyira belengetett folytatás.
Külön remek a történet közepi nagy fordulat, amikor a már addig is 5 pasis gruppenből egy vagy 20 fős, sőt végül már 32 fős, még nagyobb szabású ultimate gangbang lesz 🙂 Mert amúgy már épp azon kezdtem el gondolkodni hogy honnan van még mindig ennyi cucc bennük, tehát kezdtem nagyon unreálnak érezni az egészet. De aztán az a fordulat helyretett mindent utólag is.
Azért hogy egy pici kritika is legyen: mivel aztán nem volt semmiféle mondjuk úgy egészségügyi címkéje a történetnek, így az első bekezdés az egészségügyi dolgozók viszontagságos életével felvezetésnek érzésem szerint felesleges, vagy legalábbis túl hosszú. Kicsit olyasmi jellege van mint amikor egy idő bácsikát mondjuk az unokáiról kérdeznék, de aztán mégis az időjárásról kezd el beszélni, és csak miután rászólnak akkor vált rá az unokáira, tehát ami felől érdeklődtek volna 🙂 Szóval nyugodtan kezdődhetett volna akár a "Én egyébként egy átlagos magasságú lány vagyok" sorral is a történet, azzal sem lett volna semmivel sem kevesebb.
De ettől még term. 10/10. Mondom ezt úgy is hogy amin sokan kiakadtak, tehát hogy Patakokban ömlik a "fehér folyadék" az részvevőként amúgy engem is zavarna (én sem más spermáját akarnám használni síkosítónak). De hát ezen nem kellett, csak olvasni kellett, és mint olvasnivaló viszont számomra pont ezekkel a túlzásaival együtt tudott igazán érdekes és izgalmas történet lenni 🙂
A kutya nem kell bele.