Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Elfogott az undor az olvasás közben, és már a képtelenül sok helyesírási hiba sem ront ezen az "alkotáson", mert ennél lejjebb már nem nagyon lehet süllyedni. Legközelebb már jön a dédmama?
...Ej kincsecském, kincsecském, nem lehetek terjes, labukni nem fogunk, de a havi nyugdíjacskám még nem jött meg...
Hát egy egy rakás kaki.
1
Manticore
2009. szeptember 14. 17:03
Drága Caligula!
Egyetlen hibád van az is inkább stilisztikai: a mondatvégi és a mondatbeli írásjelek után space-t kell tenni! :-)
Amúgy szavaiddal egyetértek! Az írás förtelmes, a története gyomorforgató! :-/
1
Caligula
2009. szeptember 14. 14:29
Hát kedves "Biohazard2000"!Egy szörnyű(!) elírást valóban találhattál:Nem zártam be az egyik idézőjelet!Tudod ha csak ennyi és ilyen szintű hibát találtam volna,meg sem szólalok!De,ha te látsz egyebet,kérlek sorold! Üdv. Caligula
1
Biohazard2000
2009. szeptember 14. 11:40
Caligula! Nem értem igazán, hogy miért is osztod az igét!?? A néhány soros megjegyzésedben csak kb. 5 elírást találtam! Ezek szerint te sem igazán ütöd meg a harmadikos szintet....
1
sarmos
2009. szeptember 12. 06:50
én is szeretnék ilyen mamit:-)
1
sarmos
2009. szeptember 12. 06:40
én is szeretnék ilyen mamit:-)
1
pamaci
2009. szeptember 11. 11:02
Talán meggyógyulsz, talán nem...
1
jani
2009. szeptember 11. 09:30
Förtelmes , hogy lehet ilyet feltenni ide ???????????
1
Caligula
2009. szeptember 11. 08:01
Te nem másodéves egyetemista,másodikos általános iskolás vagy!Ez egyértelmű a fogalmazásból,egyébként meg nem kell félned,hatodikig nem lehet senkit megbuktatni helyesírásból sem,addig meg akár meg is tanulhatod. Nem a te hibád,hogy itt lehet ez a,na minek is nevezzem,talán írás?Ez a szerkesztés hibája - ugyanúgy,mint a többszörösen felrakott történetek!S az is hogy még mindig ott van a "lopott holmi" a tegnapi "terítéken!!!
...Ej kincsecském, kincsecském, nem lehetek terjes, labukni nem fogunk, de a havi nyugdíjacskám még nem jött meg...
Hát egy egy rakás kaki.
Egyetlen hibád van az is inkább stilisztikai: a mondatvégi és a mondatbeli írásjelek után space-t kell tenni! :-)
Amúgy szavaiddal egyetértek!
Az írás förtelmes, a története gyomorforgató! :-/
Üdv. Caligula
Nem a te hibád,hogy itt lehet ez a,na minek is nevezzem,talán írás?Ez a szerkesztés hibája - ugyanúgy,mint a többszörösen felrakott történetek!S az is hogy még mindig ott van a "lopott holmi" a tegnapi "terítéken!!!