Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Először poénból akartam írni h Döme név az olyan mintha kutya lenne. De rájöttem hogy tényleg az..:D sztori elég gyenge pár sorig bírtam csak olvasni. inkább írj detektív regényeket!:D Döme jó lesz nyomozó kutyának:D
1
tiborg
2010. március 24. 00:20
Kezdetnek jo, csak kisse elsietett ! Biztos, hogy nincs tapasztalatod bizarr temakorben, de a sztori folytatast kivan. brobalkozz talan leszbi vagy csaladi temakorrel.Tapasztalat az e-fajta bizarr tenykedesben nem ajanlatos.
1
Zoli bácsi
2009. október 7. 10:51
Kisé tényleg elkapkodtad. De ha fojtatod egy nagyon baba kis történet,lehetne. Ha feloldozást kérsz az utolsó szavaiddal,csak akkor kapsz,ha folytatod. Nem szeretnék tippeket adni,de a folytatás több szálon is tudna haladni.Húgi+Te, Húgi+Te+Döme Ha úgy döntenél,hogy folytatod egy kicsit bővebben, írd le hogy nagyobb kedvel és átéléssel lehessen olvasni. További sok sikert az íráshoz.
Ha feloldozást kérsz az utolsó szavaiddal,csak akkor kapsz,ha folytatod. Nem szeretnék tippeket adni,de a folytatás több szálon is tudna haladni.Húgi+Te, Húgi+Te+Döme
Ha úgy döntenél,hogy folytatod egy kicsit bővebben, írd le hogy nagyobb kedvel és átéléssel lehessen olvasni. További sok sikert az íráshoz.