Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Van benne fantázia - bár logikai buktató is. Utóbbin azt értem, hogy amennyiben pénz kell egy ilyen adottságú embernek az nem fog dolgozni. 🙂 A 9 pont csak azért, mert hiányzott belőle valami. Talán picit több érzelem?! Ez alatt nem a szerelmet értem ebben az esetben. 😀 Így olyan mint egy sütemény-recept. Tárgyilagos, de finom.
Mesébe illő történet, mintha álomban látnám az eseményeket. Kicsit sűrűn, részletektől mentesen történnek a dolgok. ÉLVZETES, SOK OLDALÚ, KIS OLVASMÁNY 10 P!
A 9 pont csak azért, mert hiányzott belőle valami. Talán picit több érzelem?! Ez alatt nem a szerelmet értem ebben az esetben. 😀
Így olyan mint egy sütemény-recept. Tárgyilagos, de finom.