Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szuper jó a történet sorozat. Még ez a rész is. Szeretem az animálsztorikat. Az ördögből még lehetne kihozni egy két sztorit. Folytasd tovább kérlek.
1
Ede
2008. március 25. 16:06
Kedves oldrol57! Ez a rész nem szerves része a mi történetünknek, viszont az egyik szereplőről szól, aki sokat ad a mi történetünkhöz, így kapcsolódik az egészhez... Üdv! Ede
1
oldro³57
2008. március 24. 18:09
a 9. történethez nem értem milyen kapcsolata van az előzőekhez! Úgy gondolom, én vagyok a buta. Ha értelmes választ tud
Ez a rész nem szerves része a mi történetünknek, viszont az egyik szereplőről szól, aki sokat ad a mi történetünkhöz, így kapcsolódik az egészhez... Üdv! Ede