A+ A-

A kocsma

Szombaton a fácánba (kocsma) megismerkedtem egy kis aranyos lánnyal, most harmadikos a vasutas középiskolában. Nagyon szép szemei vannak a haja nagyon egyszerű és természetes, arca vékony kissé beesett de számomra mégis vonzó. Úgy megcsókoltam volna, olyan érdekes és izgató érzés volt, ahogy belenéztem a szemébe csak úgy csillogott. Ahogy mellette ültem hatalmas ingert éreztem, szerettem volna benyúlni a lába közé és érezni a vékony kis combját, ahogy összeért a lábunk néha egy - egy pillanatra olyan ritmusban ágaskodott a farkam csak úgy nyomta a nadrágomat és éreztem ahogy benedvesedik, lüktet szinte az egész testem bele remeg. Muszáj volt valahogy eligazítanom fészkelődtem a széken, hátha nem veszi észre, persze ez nem igazán sikerült. Lenézet egy pillanatra és elmosolyodott egy kicsit.
Azt hiszem egy kicsit szégyelltem magam, nem tudom hogy miért. Elgondolkoztam, vajon mi járhat a fejében ? Lehet hogy még szűz ? És még nem is érti mi forog a fejemben. Megkérdeztem hogy mi a horoszkópja "bika" válaszolta büszkén. A többiek nem is tudom hogy miről beszélgettek, valahogy nem jutott el a tudatomig csak arra csillant fel a szemem, hogy meggyünk be a buliba és ébredjek már föl. Riadtan visszatértem a valóságba, és nehezen de elindultam befelé. Bent meghívtam egy italra egy kicsit tartózkodóan de elfogadta, majd táncba vittem egy kicsit produkáltam magam ő is megpróbált alkalmazkodni láttam rajta hogy egy kissé botladozva lépked, talán szexis akar lenni ? : - )) olyan jól állt neki ahogy próbálta hajtogatni magát. Olyan jó volt érezni hogy tetszem neki. Majd hirtelen megfogtam, megérintettem és finoman magamhoz húztam átöleltem. Jó volt, egyszerűen jó volt, közben azon gondolkoztam vajon mi ez a jó ?
Hiszen milyen egyszerű az egész, csak látom, csak érintem gondolok rá és már érzem is ezt a csodás érzést, milyen csodalatos is a természet és egyre csak az jár a fejemben, soha ne legyen vége.
Haza kísértem több mint egy kilométert ballagtunk vacogó hidegben, mondanom se kell, hogy nagyon fázott jól összebujtunk, majd megint megcsókoltam. Majd bejelentette a nagy hírt "veled akarok járni, tetszel nekem" erre én tapizni kezdtem, hirtelen izgult fel, szorosan magamhoz húztam és nagyon vadul smároltunk. - Most itt akarom kiverni a farkad !Éjjel 3 óra volt, vicsorgó hideg, most állt el a hó a levegőt szinte harapni lehetett. Farmer volt rajtam finoman lehúzta a cipzárt, elő kotorta a farkam olyan hideg volt a keze hogy szinte fájt - hu de jó meleg, máskor is idenyúlok ha fázik a kezem. Lassan kezdte verni, húzogatta a fitymát lassan és jó hosszan, szinte bele lenget a csípőm. Jó erősen szorította. - Nem lenne jobb egy jó meleg ágyban folytatni ? kérdeztem figyelmesen. - Nem, én most akarom látni, hogy elélvezel és meg akarom kóstolni a gecidet még soha nem kóstoltam. Te vagy a második fiú, akinek megfogom a farkát. - Tényleg ? Ahhoz képest nagyon jól csinálod : - )) a hátam mögé sompolygott és úgy csinálta tovább egyre gyorsabban és gyorsabban, na még egy kicsit és most !!! csupa sperma lett a lány keze. Na megkóstolod ? kérdeztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2018. 01. 14. vasárnap 04:42
Rövid.
#8 feherkalman1 2017. 05. 30. kedd 08:08
Aranyos történet, tetszett.
#7 feherfabia 2015. 10. 31. szombat 06:12
Aranyos!
#6 papi 2014. 06. 17. kedd 21:33
Nem nagy szám
#5 A57L 2014. 05. 13. kedd 07:41
Nekem se tetszett.
#4 barát balázs 2007. 01. 16. kedd 16:11
nem tetszett. kár érte.
#3 Sam8 2003. 04. 11. péntek 00:07
hát az eleje még haggyán de a vége az tré! na ennyi
#2 Balu 2003. 03. 9. vasárnap 22:13
Háát, nem túl érzéki a csaj, ez nem tetszett...
A történet maga nagyon elnagyolt és jó rövid is. 3 pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?