Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kizárólag a saját véleményem hangoztatom. Amennyiben két nő csak a szex kedvéért "örömszerzés" célzattal a másik -nő- fél örömszerzésének elérése érdekében munkálkodik, akkor ez izgató lehet minden résztvevő számára. Legyen az hárma négy stb. Ettől még a nő az nő maradhat és nincs szerelem kialakulása.
Leszbi akkorától számít, amikor a nő teljesen elutasítja a férfi érzelmeket, és csak a nőket kívánja. Ez egy magasabb fokozat. Kívülről semmi változás nem látszik a hölgyeken, igaz?
Nem vagyok szexológus, így nem tudok hozzászólni e homo témához. Csupán annyit, hogy nem bírom olvasni se, nem hogy még nézni, "élvezni" meg egyáltalán NEM! Gyomrom nem bírja!! /Lehet, hogy én vagyok a beteg? S nem haladok a korral??/
Nem vagyok biszex, de olvasva a hozzászólásokat , gondoltam felteszek egy kérdést :a nők esetében elfogadjuk , sőt élvezzük a biszexet :, jelen esetben nem, miért , most amikor hülyitik a világot a témával.
Én is osztom 1000 %-ba ANDREAS6 Úr tisztes gondolatmenetét e témában. Elsők között olvastam én is, de a kis "HOMO" miatt nem szavaztam, de most a fentiek értelmében foglaltam állást!
Én is voltam már két fiú - egy lány felállásban, de ott mindkét fiú csak a lánnyal foglalkozott. El is hánytam volna magam, ha a srác nálam is próbálkozott volna.
Semmi megalázó nincs benne , az igazi 3-as (2f+1n) természetesen fasz szopással is jár , mert ugye a sok hím soviniszta pasit az a 3-as, ahol 2n+1f felállás és 2 nő egymással leszbizik nem megalázó , hanem izgató .
Fiúk ébresztő , nem vagytok különbek és fensőbbségesek a lányoknál .
1
f
feherfabia
2020. március 5. 06:06
Ez egy kicsit lehangoló és szerintem megalázó !Nem tetszett!
Leszbi akkorától számít, amikor a nő teljesen elutasítja a férfi érzelmeket, és csak a nőket kívánja. Ez egy magasabb fokozat. Kívülről semmi változás nem látszik a hölgyeken, igaz?
Nem vagyok szexológus, így nem tudok hozzászólni e homo témához. Csupán annyit, hogy nem bírom olvasni se, nem hogy még nézni, "élvezni" meg egyáltalán NEM! Gyomrom nem bírja!! /Lehet, hogy én vagyok a beteg? S nem haladok a korral??/
Fiúk ébresztő , nem vagytok különbek és fensőbbségesek a lányoknál .