Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ha saját műről lenne szó, mindenképpen ez lenne a célszerű. Viszont más író művébe belenyúlni már nehezebb kérdés, érdekes felvetés, hogy meddig mehetünk el. Csak egy-egy szóban szereplő elírást javíthatunk? Vagy ha felcserélődött két szó, azt is megcserélhetjük? Esetleg ha összekevert két nevet, azt is? Ha értelmetlen lett a mondat, kijavíthatjuk azt is. A válasz technikailag természetesen igen, csupán az a kérdés, hogy innentől mennyire számítana az író történetének, van-e jogunk átírni valamit. Igazából sokkal jobban szeretnénk úgy megjeleníteni, ahogy beküldik, és a visszajelzések alapján lehetőséget adni az íróknak a későbbiekben javítani a helyesíráson. (Akár ugyanazt a történetet javítva beküldeni, amit szívesen kicserélünk bármikor.)
elkezdtem olvasni, a próbafülkés jelenetig bírtam, addig még csak-csak megszenvedtem vele, bár kezdett egyre kiábrándítóbb lenni a "hejjesirássi" hibáktól, viszont ott annyira hiteltelenné vált...
nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy helyesírás ellenőrzés helyett nem lehetne, hogy valaki legalább 1 ember, 1 alkalommal elolvassa? ezzel az írással konkrétan büntetni lehet!
1
k
klm49
2020. február 7. 22:48
Tisztelt Szerkesztőség! Közzététel előtt nem lehetne egy helyesírás-ellenőrző programot ráereszteni minden írásműre?
Tetszett , jöhet a folytatás. A helyesírási hibákat sajnos nem tudod kijavítni.
1
h
hairy_pussy
2020. február 7. 15:35
jó lenne ha életszerű lenne... de mikor a boltban kezded verni a farkad és hirtelen beugrasz anyád mellé a próbafülékbe majd Ő gyorsan kiveri neked hát..... sajnos nagyon kusza a történet
1
l
listike
2020. február 7. 09:51
Ekkora baromságot még nem olvasta ezen az oldalon.
Kis túlzással azt mondhatnám, hogy több a hiba benne, mint a helyesen írt szó. Egyszerűen borzalmas! Már megszoktam valamennyire, hogy ezen az oldalon jóformán senki sem tud helyesen írni, de ez az iromány negatív csúcs.
Ha saját műről lenne szó, mindenképpen ez lenne a célszerű.
Viszont más író művébe belenyúlni már nehezebb kérdés, érdekes felvetés, hogy meddig mehetünk el. Csak egy-egy szóban szereplő elírást javíthatunk? Vagy ha felcserélődött két szó, azt is megcserélhetjük? Esetleg ha összekevert két nevet, azt is? Ha értelmetlen lett a mondat, kijavíthatjuk azt is.
A válasz technikailag természetesen igen, csupán az a kérdés, hogy innentől mennyire számítana az író történetének, van-e jogunk átírni valamit.
Igazából sokkal jobban szeretnénk úgy megjeleníteni, ahogy beküldik, és a visszajelzések alapján lehetőséget adni az íróknak a későbbiekben javítani a helyesíráson. (Akár ugyanazt a történetet javítva beküldeni, amit szívesen kicserélünk bármikor.)
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
elkezdtem olvasni, a próbafülkés jelenetig bírtam, addig még csak-csak megszenvedtem vele, bár kezdett egyre kiábrándítóbb lenni a "hejjesirássi" hibáktól, viszont ott annyira hiteltelenné vált...
nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy helyesírás ellenőrzés helyett nem lehetne, hogy valaki legalább 1 ember, 1 alkalommal elolvassa? ezzel az írással konkrétan büntetni lehet!
Közzététel előtt nem lehetne egy helyesírás-ellenőrző programot ráereszteni minden írásműre?
de mikor a boltban kezded verni a farkad és hirtelen beugrasz anyád mellé a próbafülékbe majd Ő gyorsan kiveri neked hát.....
sajnos nagyon kusza a történet