Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Waderlaci! Ezek szerint olyan vagy itt, mint az atópályán a fotgalommal szemben száguldó sofőr, aki mikor meghallja a rádiban, hogy egy őrült a forgalommal szemben hajt a pályán, felordít: "Nem egy! Mind!"
Agyam eldobtam ezen az íráson! Ilyen anatómiai és társadalmi marhasággal teletüzdelt írással még nem találkoztam. Ha már fordítottad kedves Sunyiló, legalább egy normáliasabb írást vehettél volna alapul. Valaha ez az oldal tele volt remekül/pocsékul megírt felnőtt írásokkal, az utóbbi időben úgy tűnt, hogy az oldal egy netes Harleqin, de ezt az irományt és a hozzászólások többségét olvasva azt hinné az ember, hogy valami elfuserált óvodás közösségbe jutott.
nekem nagyon tetszett
10p