Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nagyon jó volt mert alattam : #7 zsuzsika is Tetszett és még tovább lefelé:#2 feherfabia is Tetszett bejegyzései nekem "alapot" adtak. Nekik is hasonló a kedvenceik. Legtöbb hasonlóság Anya/Fia szexnél volt Zsuzsikával a Bizarr szex is közös élmény volt. Feherfabia (nekem óriási titok), mivel 99 % -ban kora reggel 06:30- és 07:30 érzi át élményeit és véleményezi. Talán Ő korra reggeli időben van a csúcson. Én éjjel 00:01 - 00: 02 között vagyok érzelmileg a csúcson, de a napi hangulat erősen befolyásol - mint a foci meccs elvesztés a napokban -, hát ez van velem...
közös élmény volt. Feherfabia (nekem óriási titok), mivel 99 % -ban kora reggel 06:30- és 07:30 érzi át élményeit és véleményezi. Talán Ő korra reggeli időben van a csúcson. Én éjjel 00:01 - 00: 02 között vagyok érzelmileg a csúcson, de a napi hangulat erősen befolyásol - mint a foci meccs elvesztés a napokban -, hát ez van velem...
10 Pont!